2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

kızlar 77 çıktı sonucum
Maşallah, çok güzel sonucun.
Benim de çift transfer olmasına rağmen 9.gün 40,61 çıkmıştı. Hiç belli olmaz tek mi çift mi olduğu. 2 günde bir kan veriyorum. Benim başlarda 3 katına çıkıyordu, şimdi 2 katından birazcık fazla. Cumartesi günü kese kontrolüm, o gün görücez inşallah.

Bnde dikkat etmeye calisiyorm artık napym herseyin hayırlısı

Kizlar pozitifleri tebrik ediyorum alintilama yapamadim dışarıdayım. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin darisi tüm bekleyenlere insallah.

Zeynep talihsizlik olmuş canim cok üzüldüm . Ama gecmis bitmis en guzel zamandasin bak transferini oldun miss gibi. Bunun tadini cikar kafani dagitmak için komik dizi film falan izle biseyler oku.

Canm ben mart topigindeydim arada girip burayida takip ediyorum pozitifleri gordukce mutlu oluyorum sakin boyle şeylere canini sikip kafana takip kendinie etkileme boyle seylerden tutmama olmaz ben transfer ertesi 5-6saat arabayla yol gittim sallana sallana transfer gunu ayakta kaldigim oldu 1-2saat ama iki bebegimde tuttu kendini rahatlat her sey Allahtan yiyecek ekmegi varsa kimse hicbir guc buna engel olamaz rabbim ol dedikten sonra inşallah pozitif sonuc alirsin

Selam kızlar kan vermek için gittim genelde çok erken yapardım bugün kalkıp gidemedim. Hastane tıklım tıklımdı. Sanırım kapanma olayıyla birlikte insanlar daha çok hücum ediyorlar. Kimse mesafe filan dikkat etmiyor çok sıkıcı bir durum. Dün doktoruma iğnelerden yakınınca onun tavsiyesi sabit bir iki dakika sıkıca bastır coraspini kes şeklinde oldu. Hemşire de hızlı gir hızlı çıkar iğneyi dedi. Dün hızlı girip hızlı çektim morarma olmadı tesadüf mü yoksa tüyolardan mı bilmiyorum. Yine de yazmak istedim.

Kilya canım beze oluştu mu peki hiç ya ?

Haklisin valla cook tesekkur ederim galiba cok yoruldum bi korku girdi icime buda tutmazsa diye ama Allah tan hayirlisi o ol derse olur yapacak bisey yok cok sagolun

Haklisin valla cook tesekkur ederim galiba cok yoruldum bi korku girdi icime buda tutmazsa diye ama Allah tan hayirlisi o ol derse olur yapacak bisey yok cok sagolun
Sen elinden geleni yapmişsin oyle dusun sizin disinizda gelişen olaylardan sorumlu degilsin rabbim korur onu ne demek hepimiz bu yollardan korkulardan geciyoruz rabbim yuzunuzu guldursun inşallahh

pozitifi gördükten sonra merkeziniz takviye vitamin verdimi sizlere ben promotil içiyodum 12.günden sonra yeni bi takviye yazarız dediler ne kullanıyosunuz sizler

pozitifi gördükten sonra merkeziniz takviye vitamin verdimi sizlere ben promotil içiyodum 12.günden sonra yeni bi takviye yazarız dediler ne kullanıyosunuz sizler
Merhaba canım folik dışında ilk üç ay vitaminde önermiyorum dedi doktorum. Minimum ilaç dedi. Üç aydan sonra yazacağım dedi canım dün gittiğimde. Ben sadece vitamin olarak folik asit kullanıyorum.

Sen elinden geleni yapmişsin oyle dusun sizin disinizda gelişen olaylardan sorumlu degilsin rabbim korur onu ne demek hepimiz bu yollardan korkulardan geciyoruz rabbim yuzunuzu guldursun inşallahh
Canım sen hastanede mi yatıyordun yanlış mı hatırlıyorum nasılsın nasıl oldun )

%50 İhtimalle Embriyo Kurtulur Denilen Düşük Tehdidinden Son Durum:

Arkadaşlar Allah'a şükürler olsun bebeğim kurtuldu bu illetten. Kanama yeri iyileşmiş. Gelişimi güzel gidiyor. Kesesi de, yol sakı da, embriyosu da görülüyor. Aynen benim hesap ettiğim gibi 6 haftalık. 6+0 bugün. Hattaaaaa

Kalp atışını da bugün duyduk

Şükürler olsun Rabbime. Hepinize de iyi dilekleriniz, dualarınız için çok çok teşekkür ederim can topik arkadaşlarım.

Ama ben yine çok yormayacağım kendimi. Düşük tehdidinden önce epey rahattım daha da tuttu, bir şey olmaz diye. Ama öyle olmuyormuş. Risk bir kere olduysa bundan sonra dikkat etmek gerek.

Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın dostlar.

Yaaa kuzum gözlerim seni arıyordu hep. Çok sevindim gelmiş geçmiş olsun inşallah. Sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah huzurla ah ah o heyecanlar tedirginlikler her zaman oluyor olacak. Ay diyorum şimdiden hemen doğum zamanı gelsin süreç çok zor. Anne baba olmak çok zor. Rabbimin mucizesi gerçekten. Sağlıkla nasip etsin inşallah

Cok sevindm insallah saglikli bir sekilde ilerler ve sag salim kucagina alirsin

Ya canimmm çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah her zaman dikkatli olmamız lazım, ne zaman bebisimizi kucağımıza aldık ozaman ohh çekebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…