2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

2 gun boyunca full yattın mı canım naptın acaba ilk günler de
Beni transfer yapılan sedyede 20 dk yatırdırlar sonra direk wc ye gidip giyinip gidebilirsiniz dediler. Ordan çıktık arabayla tümsekli 1 saat yolculuktan sonra eve geldim ve 3 gün wc ye ve ara sıra mutfaga ugrama haricinde ayaklarımın altına yastık koyarak yattım. ama ilk 3 gün ameliyatlı gibi davrandım hareketlerimde aşırı yavaştım çok sakindim. Dedimki tutacaksa ilk 3 günde tutacak. 4. Günden itibaren evde yavas yavas yürümeye yemek yapmaya bulasık ykamaya basladım ama aşırı dikkatliydim yine ameliyatlıymışım gibi davrandım sürekli kan testine kadar böyleydm canım ben

ah sorma canım herşeyi ayarladım temizlik yemek üç çeşit yemek birde zeytinyağlı yaptım buzdolabından alıp ısıtmayı bile beceremedi🤦🏼‍♀️anlatana kadar kendim çıkardım ısıttım transferi günü yani çok sinirlendim bari makinaya koy dedim bi zahmet yani bu esler maalesef boyle
Canımm ben halen dinleniyorum uzanıyorum o kadar kolay mı? Valla dıyorum gıt soganı dogra gel sonra uzerıne sunu koy sonra sunu koy bazende mutfaktan göruntulu arayıp tarıf ettım ama ablam felan da arada yemek yaptı getırdı dolabıma sarmalar felan koydular kofteelr borekler sadece tepsıye konulmak tencereye konulmak uzere cok şükür hıc ev işi veya yemek konusunda strese gırmedım allah razı olsunlar

Beni transfer yapılan sedyede 20 dk yatırdırlar sonra direk wc ye gidip giyinip gidebilirsiniz dediler. Ordan çıktık arabayla tümsekli 1 saat yolculuktan sonra eve geldim ve 3 gün wc ye ve ara sıra mutfaga ugrama haricinde ayaklarımın altına yastık koyarak yattım. ama ilk 3 gün ameliyatlı gibi davrandım hareketlerimde aşırı yavaştım çok sakindim. Dedimki tutacaksa ilk 3 günde tutacak. 4. Günden itibaren evde yavas yavas yürümeye yemek yapmaya bulasık ykamaya basladım ama aşırı dikkatliydim yine ameliyatlıymışım gibi davrandım sürekli kan testine kadar böyleydm canım ben
Yan yatmanın falan Bi engeli var mıdır ki sizin kaçıncı gün embriyosuydu acaba

Kız Kilya Kilya kaç gündür sende haber bekliyorum😁 Testin be kadar güzel çıkmış, çook ama çook sevindim😍 Allah sağlıkla kese görmeyi, kalp atışı duymayı, kucağına almayı nasip etsin arkadaşım🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kan testi yaptırdın mı?
Kuzum😍🍀💕 endişeler bitmiyor ki bir türlü çok şükür pozitif kan da verdim. Cumartesi artış için yine vereceğim normalde yarın ama tatil diye sanırım cumartesi dedi doktor ancak biraz endişelerim var bugün bir anda göğüslerim küçüldü ve gece ağrım oldu baya. Korkuyorum nasıl dayanacağım bilmiyorum sakinleşmeye çalışıyorum olacak olana bir şey yapamıyor insan. Bundan sonrası da hep böyle olacak sanırım. Sen nasılsın ?

5. Gün embriyosu. Gün boyu sırtüstü düz şekilde yattım ama uyurken hep yan cunku düz yatamıyorum 🥺

Hemen hemen aynı günmüş iyi bari sevindim inşallah hayırlı haberleri alırız 😍
Canım bana verilen kağıtta yan yüzüstü sırtüstü her türlü yatış pozisyonunun hiç bir riski yok etkisi yoktur yazıyordu 😬
Yaa çok sevindim bende sırt üstü uyuyamiyorum hatta dün gece o yüzden uyuyamadım doğru düzgün eşim de döndürtmedi zaten

Kilya Kilya cığım hiiçbişi olmaz Allahın izniyle sen merak etme. Sağlıklı olan embriyoya bebeğe kolay kolay hiç bişey olmaz. Sen içini ferah tut. Cumartesi harika haberler alacaksın çok inanıyorum kuzum
Ben de onu düşünerek bebeğimin bana sıkı sıkı tutacağına inanmaya çalışıyorum 🤗🤗🤗

Ve ayyrıca bugun ögrendıgım tüp bebekte
10.12 haftaya kadar risk faktoru devam etmekte
Ama onu atlattıktan sonra normal gebelıkle farkı kalmamakta ded dr um 😬 arada ögrenmek isteyen veya bilmeyenler olursa dıe paylasmak ıstedım 🙈
Ah canım risk dedin mi antenler açılıyor. Aynen öyle benim doktorum da öyle dedi aslında diğer gebelikler için de geçerli çok dinamik ilk üç ay çok hassas her an her şey olabilir 🙄 inşallah iyi şeyler olsun 🤲🏻

Yaa çok sevindim bende sırt üstü uyuyamiyorum hatta dün gece o yüzden uyuyamadım doğru düzgün eşim de döndürtmedi zaten
Ben nerdeyse hiç sırtüstü yatmadım bilemiyorum kuzum hatta gece bazen yüzüstü bile dönüyorum hep ayaklarım toplu karnıma çekik. Bana hiç önemi yok dedikleri için de dikkat etmedim ayrıca 🙄

Kızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasında:KK43: O yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum :işsiz:
Allah yardımcın olsun. Ben sadece transfer günü yemek yapmadım, önceki günden kalanı yedik. Ama sonraki günler kolay yemekler yapmaya başladım. İkinci hafta normal yemek yapımına da döndüm. Tabii eşim sofra hazırlama ve sofrayı toplama, makşneye dizme aşamalarını hep kendi yaptı. Ben sadece yemeği pişirdim. Bu hâlâ böyle devam ediyor.

5. Hafta biter bitmez içeride kanama oldu ya, şimdi hiç ama hiçbir şeyi ben yapmıyorum. Keşke bebeğim sapasağlam tutunmaya devam etse de ben de yine yemeğimi yapsam valla. O günler güzeldi

Bi yandan herşey olabilir sevinme diyorum. Bi yandan herşey güzel olacak sevin diyorum. İnsanın aklına herşey geliyor malesef. İlk bebeğimde de artışlar harikaydı 10. Haftada kalbi durmuş 12. Haftada 2 li teste gittiğimde öğrenmiştim. Ama bu başka bebiş diğer 2 sinin acısını bana unutturacak inşallahh 🤲🤲🤲🤲

Hemen hemen aynı günmüş iyi bari sevindim inşallah hayırlı haberleri alırız 😍
İnşallar canım. 🥰 SAT’a göre benim de 5+3 olacak, bakalım...
Aslında 5 Mayıs‘a almıştım randevuyu, geçen tüp bebek merkezinde Beta hCG 1000’i geçince kese görünür dediler. Kese göründüğünde bize haber verin, ona göre ilaçları ayarlayacağız dediler. Onun için randevuyu öne aldım.
Yoksa gitmişken kalp atışını da duymak isterdim.

Burdan belkı fikir olur die yazmak ısteıdm bıraz ewel benım dr umun cankı yayını var dı mesela benık buradam duyduğum rahmıne cizik atma işlemini onaylamıyor yaptırmayın dıo yaptırmak isteyenlerde duysun dedı hatta
Yaptırmak ısteyenler belkı son bı kez arastırmaya devam edersınız dıe düşündüm
yaa neden önermiyor o zmn neden diğer dr lar öneriyor🤔

İnşallar canım. 🥰 SAT’a göre benim de 5+3 olacak, bakalım...
Aslında 5 Mayıs‘a almıştım randevuyu, geçen tüp bebek merkezinde Beta hCG 1000’i geçince kese görünür dediler. Kese göründüğünde bize haber verin, ona göre ilaçları ayarlayacağız dediler. Onun için randevuyu öne aldım.
Yoksa gitmişken kalp atışını da duymak isterdim.
Benim tüp bebek doktorum 15 gün sonra gel yazmış yani 5 mayısa falan geliyor ama kendi kadın doğumcum bu hafta her hangi bir gün gel dedi ben de gitmek istemedm şimdi gitsem 2 hafta sonra çağıracak kalp atısı için. Dedm bari 1 hafta daha sabredeyim ikisinin ortası bir tarihte gideyim bir sonraki randevu en azından 1 hafta sonra olsun çok beklemiyim dedim 😄

Ben nerdeyse hiç sırtüstü yatmadım bilemiyorum kuzum hatta gece bazen yüzüstü bile dönüyorum hep ayaklarım toplu karnıma çekik. Bana hiç önemi yok dedikleri için de dikkat etmedim ayrıca 🙄
Cok teşekkür ederim canım oh be içim rahatladı vallahi

X