- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Benim kendi asıl doktorum da çekme yi bir defa ama serumu her emzirmeden önce yapabilirsin demişti. Şimdi bıraktım ve fark görmüyorum yaa elbette bende kullanıyorum krem ama her alt açmada değil. Sıfır krem cesaret edemezdim. Ben devit günde üç damla kullanıyordum beşe çıkar dedi doktor da. Fıs fıslı alıp günde bir fıs vereceğim artık. Demir’e de dörtte başla dedi başlayacağım cesaret edemiyorum zaten huysuzlar bir de ilaç eklenirse diye bugün rota aşısı ikinci doz verilecek aile hekimliğine gideceğim inşallah huzursuz olmazlar Dördüncü ay aşıları da yaklaştı artıkValla okudummne guzel ayrintilica yazmissn bnm doktorumda burundan bisey gelmese bile temizle dedi bndr gunde 1 kez cektiriyorm onun disinda sadece sf verip sirtina vuruyorm ya agizdan nefes alamiyolar ya bn gece tıkanır Allah korusun diye cok korkuyorm ha cok faydasi var mi dedigin gibi bazen hirilti devam ediyor bisey gelmiyorda üstelik ne yapsak bilemedm yani nemlendiriciyi taktm bn ama cok fark etmedi valla kullanmiyorm artk pişik kremi kullaniyorm bn ya her defasinda sürülmryrbilir blki ama bn faydasinin olduguna inaniyorm demir bize erken daha cok bi fikrim yok ama d vit de ocean kullaniyorm 1 damla gunde bisey olmaz hemen bobrek tasi felan yapmaz o kadarcik yaliyo zatem atam alamiyodur bile