Ay olur dimi zarar etmesinAynı şeyi geçen gün ben düşündüm dolapta duruyor sıfır sanki aza çıktık virus yüzünden boşa gitmesin ben kullanacağım
Ayyy süperrrrsinizzz böyle güzel haberlerle gelinnn maşallah bol bol gezcez bebelerle inşallah havalar güzelleşsin ohhhAyy kızlar biraz önce kızımla ilk defa beraber markete gittik karnını doyurup çıktım ama kuzum hiç ağlaması yolda uyudurahat rahat geldim bide gaza geldim sevinicimi kıymalı börek alarak kutladım artık 5 dj bile olsa kızımla dışarı çıkacağız gerçi geldiğimde asansör bozulmuş önce kızı sonra arabayı taşıdım ama olsun değdi. kızımla gezmek ne güzelmiş acayip moral oldu
Kız bu pahalilikta aldık onu kullanalım tabikiAy olur dimi zarar etmesin
Yaygın olsun kuzum ne olacak güzel isim sonuçtaYaa biz evlenirken göktuğ diye bir isim yoktu ortalıkta o zaman karar vermiştikşimdi ilk 10 da kararsız kaldık isim konusunda bu ara ettaftanda o kadar duyduyki ismi koyan bakalım en son neye karar kılacağız
Oyy maşallah size darısı devamına ve bizeAyy kızlar biraz önce kızımla ilk defa beraber markete gittik karnını doyurup çıktım ama kuzum hiç ağlaması yolda uyudurahat rahat geldim bide gaza geldim sevinicimi kıymalı börek alarak kutladım artık 5 dj bile olsa kızımla dışarı çıkacağız gerçi geldiğimde asansör bozulmuş önce kızı sonra arabayı taşıdım ama olsun değdi. kızımla gezmek ne güzelmiş acayip moral oldu
Hadi gözün aydın canım herşey mükoKizlarrr biz kontrolden ciktik sizlerle paylasmak istedim belki birine yardimim olur
Öncelikle gelisimi iyiyse gunduz beslenmesi vs gece 6 saate kadar uyandirmayabilirsin buyume hormonu salgilaniyor dedi kilomuz boyumuz iyi sükür hippe devam dedi gaz damlasini bu ayy sonuna azaltarak kesmeyi dene dedi kaslarimizda konak olustu biraz zeytinyagi surelim dedi kalca usg de normal sükur asilar öncesi calpol onermiyorum 38 i gecer cok huzursuz olursa 4 6 saate bir cay kasigi verebilirsin dedi yarim saat gun icinde yuz ustu birakalim artk dedi banyo suyu kaynatmayada sonmama icinde aritma suyu kaynatip kullaniyorulm olur mu dedim hicbir sorun olmaz dedi bizden böyle evimize dogru yoldayiz artik tekiz bakalim bizi neler bekliyor
Amann bosver ev hallolur onemli olan bebisler iyi olsun cok mitlu oldum valla gecen ay moralim cok bozuktu kilo alamamisti gun icinde toplam yarim saat dursun diyor her beslemede 5 10 dk bekletsem tamamlarimHadi gözün aydın canım herşey müko
Tummy time ı yarım saat durursa iyi valla
Çok güzel şeyler bekliyor seni boşver tek iyidir. Bak biz güneş gördük azcık Bi sahil yaptık geldik evi de bok götürüyor
Mama pahalı yani ne yapalımYaa kıyamam okurken yoruluyor insan valla bizimde öyle iste uyuyana kadar diger beslenmesi geliyor bide bizim biberonu veriyorm 30 cc iciyor cırpınıyor hemen gazi oluyor onu cikarip yeniden devam ediyoruz gece olunca bi cikardim mi daha almiyor agzinaKilya sagolsn petege koymak hic aklima gelmemisti valla letege koyup zorla uyandirip yaridan devam ediyorm ne icse kâr diye boyle boyle bi duzenleri olacak heralde ya
6 hafta denildi idi muayenende sorun olmazsaKızlar özel bir soruyla geldimdoğum sonrası ilişki ne zaman oluyo kırk çıkınca mı
Yaaa radarı ordan kapattınız heeAmann bosver ev hallolur onemli olan bebisler iyi olsun cok mitlu oldum valla gecen ay moralim cok bozuktu kilo alamamisti gun icinde toplam yarim saat dursun diyor her beslemede 5 10 dk bekletsem tamamlarimayy yoldada radara dustük Allahtan kalca usg pakete dahilmis
Valla iyi fikir aklima gelmemisti simdi oyle yapiyorm pahali valla napalimMama pahalı yani ne yapalım
Sorma esimin tek tesellisiYaaa radarı ordan kapattınız hee
Aynen valla 4 dk anca duruyo parsel parsel olcak anca
Ahahah cok iyi valla
Mahmut hudai hz zıyaretımız bu yolda herdaim varol kızım
YaaAhahah cok iyi vallabizdede ben yol videosu cekiyordum radar aracini bi güzel cektim esim diyor ki kanitli girdik radara