Gözün Aydın kuzum her şeyin yolunda olmasına sevindimKizlarrr biz kontrolden ciktik sizlerle paylasmak istedim belki birine yardimim olur
Öncelikle gelisimi iyiyse gunduz beslenmesi vs gece 6 saate kadar uyandirmayabilirsin buyume hormonu salgilaniyor dedi kilomuz boyumuz iyi sükür hippe devam dedi gaz damlasini bu ayy sonuna azaltarak kesmeyi dene dedi kaslarimizda konak olustu biraz zeytinyagi surelim dedi kalca usg de normal sükur asilar öncesi calpol onermiyorum 38 i gecer cok huzursuz olursa 4 6 saate bir cay kasigi verebilirsin dedi yarim saat gun icinde yuz ustu birakalim artk dedi banyo suyu kaynatmayada sonmama icinde aritma suyu kaynatip kullaniyorulm olur mu dedim hicbir sorun olmaz dedi bizden böyle evimize dogru yoldayiz artik tekiz bakalim bizi neler bekliyor
Ağır araba sağlam olur, çocuğu taşırken sarsmaz, devrilmez, düşürmez. Bizimki de travel sistem ve ben çok memnunum iyi ki de bunu almışız. Hiç keşke hafif araba alsaydım demedim. Üstelik biz yılın 3'te 2si karlı olan memlekette yaşıyoruz. Şimdiye kadar dışarıda çok az kullandık. Geneli evde kullandık. Ama çok memnunum. Havalar ısınmaya başladığı gibi hep dışarıda olacağım inşallah bebemle.Kızlar ya bebek arabaları geldi de ağır ya iade düşünüyorumbir taraftanda dağa taşa sür yani baya sağlam. Ne diyorsunuz ? Şöyle ki biz her yere araba ile gidiyoruz zaten. Pek yürümüyoruz yürürken de basit hafif bir şey yeter gibi bilmiyorum çok kararsız kaldım. İade için aradık ama bir yanımda taş gibi araba diyor
Ohh maşallah için rahatlamıştır. Bende soracaktım arıtma suyunu benim yerime sen ogrenmissin saolKizlarrr biz kontrolden ciktik sizlerle paylasmak istedim belki birine yardimim olur
Öncelikle gelisimi iyiyse gunduz beslenmesi vs gece 6 saate kadar uyandirmayabilirsin buyume hormonu salgilaniyor dedi kilomuz boyumuz iyi sükür hippe devam dedi gaz damlasini bu ayy sonuna azaltarak kesmeyi dene dedi kaslarimizda konak olustu biraz zeytinyagi surelim dedi kalca usg de normal sükur asilar öncesi calpol onermiyorum 38 i gecer cok huzursuz olursa 4 6 saate bir cay kasigi verebilirsin dedi yarim saat gun icinde yuz ustu birakalim artk dedi banyo suyu kaynatmayada sonmama icinde aritma suyu kaynatip kullaniyorulm olur mu dedim hicbir sorun olmaz dedi bizden böyle evimize dogru yoldayiz artik tekiz bakalim bizi neler bekliyor
Mahmut hudai hz zıyaretımız bu yolda herdaim varol kızım
Bizim araba joel çok ağır değil ben memnunum çok agirsa değiştirmen iyi olur çünkü kendi başına çıksan sokağa arabayla uğraşmak zor olacak sana ..Kızlar ya bebek arabaları geldi de ağır ya iade düşünüyorumbir taraftanda dağa taşa sür yani baya sağlam. Ne diyorsunuz ? Şöyle ki biz her yere araba ile gidiyoruz zaten. Pek yürümüyoruz yürürken de basit hafif bir şey yeter gibi bilmiyorum çok kararsız kaldım. İade için aradık ama bir yanımda taş gibi araba diyor
Cnm açıldıktan sonra 1 sene içerisinden tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum ama ama sen ona bir kaç ay daha ekle bu yaz kullanKızlar yaa benim solantem nerdeyse öylrce duruyo geçen yaz Bi yere çıkmadığım için. Şimdi yaz geliyor ben onu kullansam nolur kullanılmıyo mu pregna acaba yazık birsürü de para verdik
Amin cnm inşallahGerçekten öyleymiş canım, çok değişik bir duygu.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah ben vetupaaaaa da sizin gibi sağlıkla alırız kucağımıza.
Ha tarih olarak hiç düşünmedim o yönden bişe olmaz yaa heraldeCnm açıldıktan sonra 1 sene içerisinden tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum ama ama sen ona bir kaç ay daha ekle bu yaz kullan
Kontrolün sorunsuz geçmesine sevindim cnm.Kizlarrr biz kontrolden ciktik sizlerle paylasmak istedim belki birine yardimim olur
Yaaa ne güzel artık bebişleri alıp dışarıya çıkmalarda başlamış,yaza hepiniz rahat rahat gezmelere başlayacaksınızAyy kızlar biraz önce kızımla ilk defa beraber markete gittik karnını doyurup çıktım ama kuzum hiç ağlaması yolda uyudurahat rahat geldim bide gaza geldim sevinicimi kıymalı börek alarak kutladım artık 5 dj bile olsa kızımla dışarı çıkacağız gerçi geldiğimde asansör bozulmuş önce kızı sonra arabayı taşıdım ama olsun değdi. kızımla gezmek ne güzelmiş acayip moral oldu
Ben de hamilelik başladığından beri aldırma sürelerini epey uzattım. Hele işe gitmemeye başladığımdan beri en az 3 ayda bir kaş aldırıyorum. Bıyığı da arada kendim temizleyip kaş aldıracağım zaman ikisini bir hallettiriyordum ki yeni lazer epilasyonla anlaştım tüm vücut. Kaş hariç yüz de dahil. O yüzden bıyığı artık sadece tıraş bıçağı ile temizliyorum.Kızlae ben aylardır kaş bıyık almıyom ya ne diyonuz bu işe
Ya biz simdi yoldan geldik ya eve varmadan dedim ki esime hazir cocuk uyuyor ben birdaha firsat bulamam havada soguk beni bi kuafore atsan hemencecik gittim resmen kirklandimKızlae ben aylardır kaş bıyık almıyom ya ne diyonuz bu işe
Ya bencr sürümü kolay ve iyiyse agirliga cok takilma bnce hafif olanlarda bi tasta tökezler valla digerine bisey olmaz bn cok memnunum mesela hazir almissin ne guzelKızlar ya bebek arabaları geldi de ağır ya iade düşünüyorumbir taraftanda dağa taşa sür yani baya sağlam. Ne diyorsunuz ? Şöyle ki biz her yere araba ile gidiyoruz zaten. Pek yürümüyoruz yürürken de basit hafif bir şey yeter gibi bilmiyorum çok kararsız kaldım. İade için aradık ama bir yanımda taş gibi araba diyor
Aslında öyle de etrafında çok duyunca biraz acaba dedikYaygın olsun kuzum ne olacak güzel isim sonuçta
Oyy maşallah size be güzel bir ziyaret
Cnm bana her annenin dediği hafif olsun,pratik kullanımı olsun yönünde. ilk zamanlar ağırlığın pek önemi olmuyor ama bebek büyüdükçe hem bebekle ilgilenip hem arabanın yükü zorluyormuş kilo anlamında değil açıp kapatmak vs..bagajda yer kaplaması indirilmesi kaldırması yönünden hafif tercih ediliyor genelde..karar vermek zor gerçekten iyi paralar veriliyor hadi beğenmedim yenisini alayım diyemiyorsun..Kızlar ya bebek arabaları geldi de ağır ya iade düşünüyorumbir taraftanda dağa taşa sür yani baya sağlam. Ne diyorsunuz ? Şöyle ki biz her yere araba ile gidiyoruz zaten. Pek yürümüyoruz yürürken de basit hafif bir şey yeter gibi bilmiyorum çok kararsız kaldım. İade için aradık ama bir yanımda taş gibi araba diyor
Aminn kuzumm ınsallahOhh maşallah için rahatlamıştır. Bende soracaktım arıtma suyunu benim yerime sen ogrenmissin saoltummytime zamanı bizde de pek durmuyo istemiyor hatta peyder pey olacak bizim de
Bizde gideceğiz eşimin mesailerj bitse Allah kabul etsin ziyaretinizi
Bizim araba joel çok ağır değil ben memnunum çok agirsa değiştirmen iyi olur çünkü kendi başına çıksan sokağa arabayla uğraşmak zor olacak sana ..
Allah seni kız ne düşündün o zaman kullan gitsinHa tarih olarak hiç düşünmedim o yönden bişe olmaz yaa heralde
Pandemi başından beri kuaföre gitmeyi bıraktımKızlae ben aylardır kaş bıyık almıyom ya ne diyonuz bu işe