Kızlar bende bir çeşit enfeksiyon var ama covid mi bilmiyoruz. Bu akşam bebişi görmeye yemeğe misafirim gelecekti diye geceden evi toparlayıp tatlıyı yaptım, yatışım 3'ü buldu. Yatarken kas ağrıları hissetmeye başladım ama yorgunluk ve uykusuzluktan olabileceğini söyledi eşim. Neyse uyudum uyandım artmış ağrılarım. Kalkar kalkmaz bir parol aldım, 1-2 saat içinde canlandırdı beni. Yemekleri pişirmeye başladım öğleye doğru. Misafir de yeni covis geçirmişti diye bulaştan korkmadı, kendini iyi hissediyorsa geleyim demiş eşime. Gel dedik biz de.
Akşama kadar bebiş uyumadı bir türlü. 2 ile 3 arası uyudu sadece. 3te uyanınca yanına gidip emzirdim, tekrar uyur diye yatağa bırakıp bennde yanına uzandım. 1 saat zor oyaladım yatakta, uyumadı da uyutmadı da.
Sonra eşim geldi. Beni yatak döşel görünce şaşırdı. Arkadaşını aradı, durumu kötüymüş erteleyelim dedi. Arkadaşı sağ olsun olur tabii dedi. Ben de bir rahatladım ki.
Neyse bir parol daha içtim yine diriltti beni, yemeklerden kendimize yetecek kadarını pişirip geri kalan hazırlığı dondurucuya attım.
Şimdi en son içtiğim parolun üstünden 4-5 saat geçti. Ağrılar yine başladı. Artık yatarken içerim gece rahat uyurum inşallah.
Test yaptırayım diyorum da eşim gerek görmüyor. Zaten evden çıkmıyorsun diyor. Kendisi de 3 aşılı olduğu için temaslı olmasına rağmen karantinaya alınmayacak zaten, o yüzden gerek görmüyor.
Ben de bir yandan merak ediyorum covid dedikleri şey bu muymuş diye. Eklem ağrılarını net yaşıyorum çünkü. Ve covid çıkalı hiç böyle bir şey yaşamadım. Neyse artık belki ikna ederim bir ara eşimi de test yaptırırım