- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
Sağlıklı gebeliğin olsun sağlıkla kucağına alırsın insİdrarda pozitif çıkıyor cuma doktora randevum var vericem 4-5-6günler evde test yaptım. Bugün 6.gün
Bebiş nasıl oldu bizide bugün aradı ASM Perşembe asi var bir gün önceden yıkayın gelin dediOoo kuzum ödem yüzünden ayak bileğime parmağım giriyordu 10 gün kadar sürüyor dağılması. Göbeği de boşver 40a kadar inmesi devam ediyor daha rahim yukarıda ya o toparlandı kaça göbek de inecek, biraz kalıyor ama bi de espri yaptığını zannedenler olacak hiç kaileye alma
37,5 la bekliyoruz bakalım, gözünü aşamadan uyuyor yavrum bununla biter inşallah
Güzel haberlerini almak nasip olur inşallah ben de 4. Gün testte görmüştüm, kese muayenesinde çiftti kalp atışında tek, şimdi kucağımda kendisi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
nurselek bu yaz da tatil yapamazsam eğer ağlarım ig da Bi otel gördüm fiyatı da uygun dolandırılmayacağıma ikna olursam almayı düşünüyorum bebekle çadır nasıl olur emin olamadım çünkü
Geçmiş olsun kuzum üst solunum yapar kusma cnm negatif çıkar umarım testtin yaz gruba merak ederizUyumuşum cnm..
Dün hafif üşüme ve sırt ağrısı oldu battaniyenin altına girdim bu sefer yanmaya başladım parol da içmeyeyim dedim dışarı çıkmıştım herhalde üşüdüm diye düşündüm .gece boyu uyuyamadım sabah 6 da parol aldım uyuyabildim sabah kalktım iyiydim sonra yine başladı üşüme bel ve sırt,baş ağrısı halsizlik vücut kırgınlığı kahvaltı yapıp parol içeyim dedim kahvaltımı yaparken içtim ilacı son lokmamı yerken afedersiniz çıkarttım hepsini.ilaç da içemedim bir kaç saat yattım uyudum biraz baktım olmuyor acile gittim.boğazımda kızarıklık gördü muhtemelen üst solunum yolu enfeksiyonudur dedi ama gebesiniz covit testi de verin dedi verdim geldim.bakalım ne gelecek sonuç
Kızarıklık gördü diye kan idrar bakmadı belki enfeksiyon var vücutta anlamadım üst solunum yolu bu kadar etki eder mi..