- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Sorma sinir hat safhada artık aksılık yasayacak teknık arızalara sabrım kalmadıYaa cok kotu bu soguklarda kesilmesi nedenmis ariza bu nearada bizde de oluyo da ay da yilda iki uc kez max
Alerjik Rinit dedi doktor kuzum. Spreylerle biraz daha iyiyim şükür sağ olasınKilya kuzum nasil oldun hasta gibiyim yazmissin toparladin mi biraz ?
CanımmmHerkescikler; taze annelerimiz, bebelerimiz hamislerimiz iyi olun insallah dualarim sizinle yol arkadaslarim, hepiniz özlendiniz
@woodygoodyKilya nurselek ZEYNEPP5555 @Esra_rengiz1016 @RAAT Birumuttuyasataninsani @tupaaaaa Yasamademek123 @hayrunnisa85 @bsrbrk88 @baby art @melo2039 @Ayceeeee Elifimm30 ve unuttuğum kim varsa
Yine her şey paraya bakıyor işte paran olacak vaktin olacak hesabını soracaksın. Yazık çok üzüldüm gerçektenYaa cıldırocamm artıkkk
Allah belallarını versın tum sokakta yıne elektırk yokkk bu havalarda elektırk nasıl gıder nasıl bır duzene koyamazlar
Altkattakı komsunun buzdolabı elektırk bır gunde 5.6 gıt gel yapınca bozuldu
Kadının kocası iş oluraa sa calısıyor yoksa adam evde işsiz bu kış gunu bırde buzdolabı aldı tekrardan allah kahretsın yaa
Sormaa kuzum yaa neysekı geldı sonradan ama onsan geriliyor artık ne zaman gelır stresındenYine her şey paraya bakıyor işte paran olacak vaktin olacak hesabını soracaksın. Yazık çok üzüldüm gerçekten
Oofff nende gerıldım uyuyamıyorum yat kalk sureklı bebegı sıcak tutucam dıe elektırk gıtmıstı derece yanı basımda elımde telefonun flasıGünaydın kızlarım
Selam olsun gece nöbetineyeni atak haftası zor geçiyor okumak için bile giremiyorum doğru dürüst...
Bu ataklar ne zaman oluyor ya bizim kiz atak haftasinda mı acep öldürdü beni uyumuyor kucakta geze geze bi hal olduk esimde yok belim koptu vallaGünaydın kızlarım
Selam olsun gece nöbetineyeni atak haftası zor geçiyor okumak için bile giremiyorum doğru dürüst...
Ahh bu kesintilee bende cok sinir oluyorhm kış vakti olacak sey degil bende uyuyamadm geri anca uyuttum tekrar uyanacak diye uyumuyirmOofff nende gerıldım uyuyamıyorum yat kalk sureklı bebegı sıcak tutucam dıe elektırk gıtmıstı derece yanı basımda elımde telefonun flasıelektırk geldı bu sefer benım uykum gıttı
Ben uyuyana kadar uyandı zaten emzıruyırum simdiAhh bu kesintilee bende cok sinir oluyorhm kış vakti olacak sey degil bende uyuyamadm geri anca uyuttum tekrar uyanacak diye uyumuyirm
Amann olsalarda ne care baba olmak ne kolay heeeBu ataklar ne zaman oluyor ya bizim kiz atak haftasinda mı acep öldürdü beni uyumuyor kucakta geze geze bi hal olduk esimde yok belim koptu valla
Neden sürekli elektrik kesintisi oluyor ki yaa kış günüOofff nende gerıldım uyuyamıyorum yat kalk sureklı bebegı sıcak tutucam dıe elektırk gıtmıstı derece yanı basımda elımde telefonun flasıelektırk geldı bu sefer benım uykum gıttı
4.5 5.5 hafta arası atak yani şu an atak haftasında... Gülmeyi, bagıldamayı öğrenecek. Şimdi öyle güzelki her konuştuma cevap veriyor. 2 3 gün sonra sen de farkedersin agularıBu ataklar ne zaman oluyor ya bizim kiz atak haftasinda mı acep öldürdü beni uyumuyor kucakta geze geze bi hal olduk esimde yok belim koptu valla
Ayy insallah yaa azcik tepki versn cok istiyorum bu kadar uykusuzluk bi ise yarasn bari4.5 5.5 hafta arası atak yani şu an atak haftasında... Gülmeyi, bagıldamayı öğrenecek. Şimdi öyle güzelki her konuştuma cevap veriyor. 2 3 gün sonra sen de farkedersin agularıama insanın canına okuyor işte
Günaydın kuzum atak mıdır değil midir bilmem bizimkiler de öyleGünaydın kızlarım
Ben ilk gün kaşıkla verdim mamayı ve bir kaç gün kaşığa devam ettim bu sefer memeyi almamaya başladı sonra biberona döndüm şükür biberon iciyor.ve memeyi alıyor.bi Emziği aldırmadım.Kızlar yaa ne dicem. Biberonla vermek büyük rahatlık ya ama riskleri de var sizce nezamn mamayı biberonla vermeye başlayayım
Herkescikler; taze annelerimiz, bebelerimiz hamislerimiz iyi olun insallah dualarim sizinle yol arkadaslarim, hepiniz özlendiniz
@woodygoodyKilya nurselek ZEYNEPP5555 @Esra_rengiz1016 @RAAT Birumuttuyasataninsani @tupaaaaa Yasamademek123 @hayrunnisa85 @bsrbrk88 @baby art @melo2039 @Ayceeeee Elifimm30 ve unuttuğum kim varsa
Aman atak matak bitmeyecek galiba dungece de biz oyleydika agladi durdu gazlandi bütün geceGünaydın kızlarım
Oh ikinsaat bile iyi geliyor insana aynen cnm biz verilmekte sutu unutuyoruz gazı aglamasi derken sut aklımızdan çıkıyor ins güzel günler yakınKızlar gece gerılmekten uyuymamaıstım
Bı passıflora aldım bı anne cayı ıctım
Esım evde ızınlı bugun 7 de bebegı emzırdım horluyor du bem gidip kızların odasında yatıcam sen bak bebege dedım 2 saat de dınlenmişim bakıtm sag gogsumde olmayan süt bıle olmus bız bırde gergınlıkten yorgunluktan da süte adapte olamıyoruz ki
Kalıtelı dınlenme evde duzen olmadıgı ıcın aksılıklerde oluyor
Ama bahar gelsın bebekler az daha buyusun bakın hersey cok daha guzel olucak
Yani yavrum işte 80 cc alıyorlar şuanda mamayı kaşık biberonun hacmi zaten fazla da enjektörle 8 kere çek ver işteKiz azmine sabrina helal olsun incik cincik onla mi ugrasiyosun bu kadar suredir bi de iki bebeyle, bir beslenme de kac tur besliyosun enjektor ve kasik biberonla cc leri az degil mi ?benim dusuncem valla direk biberonu dayicam hic biseyle ugrasamam napiyim deliririm diger turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?