Allahimm büyük günün adı konmuss vakti gelmis cennet kokulu bebisin kucağında olacak insKuzularr girdim nst ye çok şükür bişey yok kontrol de iyi geçti kızım da iyi kilo almaya devam haftaya son kontrol 17şubat ta da doğum olcak Allahın izniyle❤
Geçmiş olsun daha kötüsü ne olaki diyor insan görüyor daKızlarÇok kötüyüm bana bir şey diyin. Gebelikte vardı doğum sonrası da ama şimdi aşırı arttı hapşırma ard arda burun akıntısı su gibi sinüsler dolu beynim şişmiş gibi resmen. Alerjik rinit imiş bugün KBB ye gittim. İlaç veremiyor emzirme nedeniyle. Sprey verdi. O da ancak bir iki haftaya rahatlama sağlarmış. İnşallah sağlasın da Dün bir dakika uyumadım. Ya kendimi aşağıya atasım geldi. Bütün sinir bozucu rahatsızlıkları yaşıyorum. Sürekli şıp şıp burnum damlıyor sürekli siliyorum yedi sekiz kez ard arda hapşırıyorum yara içinde kaldı burnum bir günde. Diğer günler ne olacak bilmiyorum. Bugün gözler sulanıyor. Ne illet bir şeymiş Allah ım ne olur ferahlık ver. Kaşıntıdan sonra hiç böyle bir şey yaşarım demiyordum. Aynı derecede sinir bozucu. Emziremiyorum bebeklerimi bile. Çook eziyetle. Tıkıyorum anında ıslanıyor peçeteler ve hapşırma atağı başlıyor. Psikolojik olarak çöktüm artık sinirlerim dayanmıyor.
Masallaj canım sagglıkla gelsın kuuzuucuukkkKuzularr girdim nst ye çok şükür bişey yok kontrol de iyi geçti kızım da iyi kilo almaya devam haftaya son kontrol 17şubat ta da doğum olcak Allahın izniyle❤
Ooffoffoofff kötü denk gelmıs kuzu Rabbım iyi etsın ınnsallah sinir bozucu haklısın ama napalım başetmeye çalısyrouz işte başımızdakılerleKızlarÇok kötüyüm bana bir şey diyin. Gebelikte vardı doğum sonrası da ama şimdi aşırı arttı hapşırma ard arda burun akıntısı su gibi sinüsler dolu beynim şişmiş gibi resmen. Alerjik rinit imiş bugün KBB ye gittim. İlaç veremiyor emzirme nedeniyle. Sprey verdi. O da ancak bir iki haftaya rahatlama sağlarmış. İnşallah sağlasın da Dün bir dakika uyumadım. Ya kendimi aşağıya atasım geldi. Bütün sinir bozucu rahatsızlıkları yaşıyorum. Sürekli şıp şıp burnum damlıyor sürekli siliyorum yedi sekiz kez ard arda hapşırıyorum yara içinde kaldı burnum bir günde. Diğer günler ne olacak bilmiyorum. Bugün gözler sulanıyor. Ne illet bir şeymiş Allah ım ne olur ferahlık ver. Kaşıntıdan sonra hiç böyle bir şey yaşarım demiyordum. Aynı derecede sinir bozucu. Emziremiyorum bebeklerimi bile. Çook eziyetle. Tıkıyorum anında ıslanıyor peçeteler ve hapşırma atağı başlıyor. Psikolojik olarak çöktüm artık sinirlerim dayanmıyor.
Sağ olasın kuzum inşallah. Hele gece tuttuğunda bebekler rahatsız olacak diye geriliyorum tutmaya çalışıyorum filanAllahimm büyük günün adı konmuss vakti gelmis cennet kokulu bebisin kucağında olacak ins
Geçmiş olsun daha kötüsü ne olaki diyor insan görüyor dacnm ins sprey en erken zamanda etkisini gösterir sende rahatlarsın hapşırık atağında can sıkıcıdır sen güçlü kadınsın buda geçer ins
Sağ ol yavrum. İki bebe doğurduk vücut türlü türlü huylar çıkardıOoffoffoofff kötü denk gelmıs kuzu Rabbım iyi etsın ınnsallah sinir bozucu haklısın ama napalım başetmeye çalısyrouz işte başımızdakılerle
Ahh ahh annem derdı ki bı eve buyuk olacagına buyuk bır taş ol
Oda ne demekse bılmıyorum ama
Burda en onden gelen ler cekıyor sız arkadan gelenler daha rahatsınız
Korku endıse tedırgınlık vs insanı yıpratıyor valla o konuda şanslısınız
Ohh ohh ne güzel haberKuzularr girdim nst ye çok şükür bişey yok kontrol de iyi geçti kızım da iyi kilo almaya devam haftaya son kontrol 17şubat ta da doğum olcak Allahın izniyle❤
Çok şükür canım, hadi gözün aydın.Kuzularr girdim nst ye çok şükür bişey yok kontrol de iyi geçti kızım da iyi kilo almaya devam haftaya son kontrol 17şubat ta da doğum olcak Allahın izniyle❤
Canım benimmm...KızlarÇok kötüyüm bana bir şey diyin. Gebelikte vardı doğum sonrası da ama şimdi aşırı arttı hapşırma ard arda burun akıntısı su gibi sinüsler dolu beynim şişmiş gibi resmen. Alerjik rinit imiş bugün KBB ye gittim. İlaç veremiyor emzirme nedeniyle. Sprey verdi. O da ancak bir iki haftaya rahatlama sağlarmış. İnşallah sağlasın da Dün bir dakika uyumadım. Ya kendimi aşağıya atasım geldi. Bütün sinir bozucu rahatsızlıkları yaşıyorum. Sürekli şıp şıp burnum damlıyor sürekli siliyorum yedi sekiz kez ard arda hapşırıyorum yara içinde kaldı burnum bir günde. Diğer günler ne olacak bilmiyorum. Bugün gözler sulanıyor. Ne illet bir şeymiş Allah ım ne olur ferahlık ver. Kaşıntıdan sonra hiç böyle bir şey yaşarım demiyordum. Aynı derecede sinir bozucu. Emziremiyorum bebeklerimi bile. Çook eziyetle. Tıkıyorum anında ıslanıyor peçeteler ve hapşırma atağı başlıyor. Psikolojik olarak çöktüm artık sinirlerim dayanmıyor.
Superr haber canım masallahhhKızlar benim bugün detaylı ultrasonum vardı.
Çok şükür, çok güzel geçti.
Kızım diye hitap eden, babacan bir doktordu. Çok memnun kaldık.
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.
SAT’a göre 21+3 olmasına rağmen, USG ölçümüne göre 22+3 göründü. Dondurulmuş embriyo transferinde beklediğimiz bir şey bu, problem değil dedi.
İstersen yaştan dolayı Fetal DNA yaptırabilirsin diye ekledi.
Bebiş uyuyordu, ufak ufak hareket etti sadece. Muayene öncesi kıpır kıpırdı halbuki.
Haberler böyle.
İçim biraz daha rahatladı çok şükür.
Masalalh gozunaydinKızlar benim bugün detaylı ultrasonum vardı.
Çok şükür, çok güzel geçti.
Kızım diye hitap eden, babacan bir doktordu. Çok memnun kaldık.
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.
SAT’a göre 21+3 olmasına rağmen, USG ölçümüne göre 22+3 göründü. Dondurulmuş embriyo transferinde beklediğimiz bir şey bu, problem değil dedi.
İstersen yaştan dolayı Fetal DNA yaptırabilirsin diye ekledi.
Bebiş uyuyordu, ufak ufak hareket etti sadece. Muayene öncesi kıpır kıpırdı halbuki.
Haberler böyle.
İçim biraz daha rahatladı çok şükür.
Yok kuzum maalesef. Sağ olasınCanım benimmm...
Allah güç kuvvet versin.
Yüzünü yıkamak işe yarıyor mu?
Bi de burnuna su çekmek falan.
Ahh cnm ya geçmiş olsun..doğal yağlar kullansan belki biraz rahatlatır seni.Geldi mi sırasıyla Geliyor herşeyKızlarÇok kötüyüm bana bir şey diyin. Gebelikte vardı doğum sonrası da ama şimdi aşırı arttı hapşırma ard arda burun akıntısı su gibi sinüsler dolu beynim şişmiş gibi resmen. Alerjik rinit imiş bugün KBB ye gittim. İlaç veremiyor emzirme nedeniyle. Sprey verdi. O da ancak bir iki haftaya rahatlama sağlarmış. İnşallah sağlasın da Dün bir dakika uyumadım. Ya kendimi aşağıya atasım geldi. Bütün sinir bozucu rahatsızlıkları yaşıyorum. Sürekli şıp şıp burnum damlıyor sürekli siliyorum yedi sekiz kez ard arda hapşırıyorum yara içinde kaldı burnum bir günde. Diğer günler ne olacak bilmiyorum. Bugün gözler sulanıyor. Ne illet bir şeymiş Allah ım ne olur ferahlık ver. Kaşıntıdan sonra hiç böyle bir şey yaşarım demiyordum. Aynı derecede sinir bozucu. Emziremiyorum bebeklerimi bile. Çook eziyetle. Tıkıyorum anında ıslanıyor peçeteler ve hapşırma atağı başlıyor. Psikolojik olarak çöktüm artık sinirlerim dayanmıyor.
Amin canım benim, çok teşekkür ederim.Superr haber canım masallahhh
Rabbım daim etsınnhep boyle gıtsın
Çok teşekkür ederim canım, gerçekten öyleymiş.Masalalh gozunaydin
Zaten hep öyle cnm Dr giderken süt dökmüş kedi gibi sakin uslu uykulu diğer zaman da tekmeler tekmelerçok şükür rahatladım
Bana da dedi Dr fetal DNA yaptirabilirsin diye ben gerek görmedim tercih meselesi..
Kuzu ıkınma bızdede hepvarKızlarr cok soru soruyorum ama bu son insallahannem dün bebisin poposuna malesef sabun itelemis ben hic sevmem boyle seyler ama sonuc olarak bebis yapti kaka ama ilk gelen bildiginiz topak gibi yani kabiz sonra normal yalti ama heo bi ikinma gun boyu bugunde simdi yalti remgi normal ama yinede biraz koyu topak degil sadece koyu mama alanlar boyle mi oluyor aceba
Bizimki boyle olmazdi derya ya bu kadar ıkınmazdı hic cocuk kipkirmizi oluyor sabah yapincs nasil rahatladi uyudu yavrum ne zor ne agri cekiyordur Allah bilir ama koyu yapti galiba mamadan ah anne sütü herseyi bambaskaydi☹Kuzu ıkınma bızdede hepvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?