- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Allahimm büyük günün adı konmuss vakti gelmis cennet kokulu bebisin kucağında olacak insKuzularr girdim nst ye çok şükür bişey yok kontrol de iyi geçti kızım da iyi kilo almaya devam haftaya son kontrol 17şubat ta da doğum olcak Allahın izniyle ❤
Geçmiş olsun daha kötüsü ne olaki diyor insan görüyor dacnm ins sprey en erken zamanda etkisini gösterir sende rahatlarsın hapşırık atağında can sıkıcıdır sen güçlü kadınsın buda geçer insKızlar Çok kötüyüm bana bir şey diyin. Gebelikte vardı doğum sonrası da ama şimdi aşırı arttı hapşırma ard arda burun akıntısı su gibi sinüsler dolu beynim şişmiş gibi resmen. Alerjik rinit imiş bugün KBB ye gittim. İlaç veremiyor emzirme nedeniyle. Sprey verdi. O da ancak bir iki haftaya rahatlama sağlarmış. İnşallah sağlasın da Dün bir dakika uyumadım. Ya kendimi aşağıya atasım geldi. Bütün sinir bozucu rahatsızlıkları yaşıyorum. Sürekli şıp şıp burnum damlıyor sürekli siliyorum yedi sekiz kez ard arda hapşırıyorum yara içinde kaldı burnum bir günde. Diğer günler ne olacak bilmiyorum. Bugün gözler sulanıyor. Ne illet bir şeymiş Allah ım ne olur ferahlık ver. Kaşıntıdan sonra hiç böyle bir şey yaşarım demiyordum. Aynı derecede sinir bozucu. Emziremiyorum bebeklerimi bile. Çook eziyetle. Tıkıyorum anında ıslanıyor peçeteler ve hapşırma atağı başlıyor. Psikolojik olarak çöktüm artık sinirlerim dayanmıyor.