- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Olsun şükür ki daha degerlisi anne sütü varBen suanlik mama vermiyorum sagdigim sut yetiyor ama hastanede aptamil nutrica verdiler eve de onu almistim icerigini cok bilmiyorum acikcasibi yere giderken aliyorum yanima ama 4 hafta sonra atmak gerektigini bilmiyordm 800 gr almistim hepsi cope gidecek haftaya
Yaa bnde yanima alabilirim ama onu isitmak gerekir miOlsun şükür ki daha degerlisi anne sütü var
Ben biyere gıderken hastaneye daha dogrusu baska yere gıttıgım yok zatenanne sütü alıyorum yanıma 3 saaat tutuyorum bıtırmezse de atıyorum cunku deposu bende hıc üzülmüyorum cok şükür Rabbim verırse verıyor vermezse de nasıpten cıkmıs derım artık baska sekılde doyururrum
1 kere ısıtıyorum sınra cantanın bıberon bolumu var oraya koyuyorum zTen oda sıcaklığında kalıyor oyle verıyroumYaa bnde yanima alabilirim ama onu isitmak gerekir mi
Amin amin canım benim doktor iyi dedi antibiyotik 2 3 gün daha devamYaa sasırdık kı hayır benım kız oyle hattaa 2 saat keısntısız uyudu sagolsun da kendımı dınc hıssedıyroum
Antibiyotik ler oyle kzum yaa buyuklere dokunuyor kucucuk bebe
Rabbım şifa versın ınsallah
Bundan sonra duzene gırer
Çok şükür iyi canım alcilarimiz 2 hafta sonra çıkınca daha da iyi olacak. Maflor biraz iyi geldi canım ya çocuk rahatladı. Paşalar nasıl?Canım kuzucuk nasıl iyi mi ? Gaza pek çare bulunmuyor maalesef
Yaa bunu bende deneyim bi biberon bolumu hic aklima gelmedi varya bende zaten sirf hastaneye gidiyorm bi yarn nasip olursa bebisin sapkasi felan sıkıyor altini lastikli almisim onlari almaya cıkıcam bide asimin 4.dozunu olucam insallah cok etkilemezBı kerr1 kere ısıtıyorum sınra cantanın bıberon bolumu var oraya koyuyorum zTen oda sıcaklığında kalıyor oyle verıyroum
Ben birkac gun aptamil nutrica kullandm canimKızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ?
Sma kullaniyorumKızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ?
Ahh superr kuzum yaa nesemız bol olsun ınsallahAmin amin canım benim doktor iyi dedi antibiyotik 2 3 gün daha devam
Dıkkat et tedbırlı gıt sutlerı sag bırak yanında baska bırı var mı eısnın ızınlı zamanında yaptır bana ates felan kotu yaptıYaa bunu bende deneyim bi biberon bolumu hic aklima gelmedi varya bende zaten sirf hastaneye gidiyorm bi yarn nasip olursa bebisin sapkasi felan sıkıyor altini lastikli almisim onlari almaya cıkıcam bide asimin 4.dozunu olucam insallah cok etkilemez
Ewet canım em ufak bı ses hissedersem burunda veya kustugında burnundan Geldıgın de vs yapıyorumKızlar bugün doktor burun temizliğinden bahsetti burnu açık olduğu zaman gaz problemini de minimuma indirebiliriz ve daha rahat uyumasını sağlar ileride oluşacak bronşit hastalığını da engellemiş oluruz dedi. Sizler açma işlemi yapıyor musunuz?
Bn daha yapmadm ama yapmak gerek galiba aspirator kullanmadan osman gonulal var onu takip ediyorum o gosteriyor videolardaKızlar bugün doktor burun temizliğinden bahsetti burnu açık olduğu zaman gaz problemini de minimuma indirebiliriz ve daha rahat uyumasını sağlar ileride oluşacak bronşit hastalığını da engellemiş oluruz dedi. Sizler açma işlemi yapıyor musunuz?
Annem var esim hep nobette yine annem gitmeden yaptirirsam iyi olurDıkkat et tedbırlı gıt sutlerı sag bırak yanında baska bırı var mı eısnın ızınlı zamanında yaptır bana ates felan kotu yaptı
Aa ewett ozamn bencedeAnnem var esim hep nobette yine annem gitmeden yaptirirsam iyi olur
Çok iyi günde kaç defa yapılıyor illa aldığımız izotonik su kısa sürede bitmek zorunda mı?Ewet canım em ufak bı ses hissedersem burunda veya kustugında burnundan Geldıgın de vs yapıyorum
Bende onun videolarını izledim o şekilde yaptım çocuk şok olduBn daha yapmadm ama yapmak gerek galiba aspirator kullanmadan osman gonulal var onu takip ediyorum o gosteriyor videolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?