Maşallah kızçemize3 kg dogdu cok sükür yürüdüm azcik zorlaniyor insan ama gervekten korktugum kadar olmadi yavas yavas insallah daha iyi olurm diye dusunuyormsende kendine dikkat et moral bozma annem kv esim var birazdan otele goturecek esim annesini ama korkuyormus tek.basina kemal sunalim filmine donduk annesininuyutsun gelcek
Geldi cok zorladi cikarmak icin anlatiyorlar baya ama iste ne olursan ol acemisin bu aradaGeldi mi emzirme hemşiresi falan anlatıyo mu oralardaİnşallah bol bol olur sütün olmazsada mamayla takviye hiç kafayı takma annenleri de duymaa salon Sağma makinesini kullandırtıyolar mıı ? İyisin yani genel olarak çok sevindim
Herseyi beklerim inan pazar gidecekmis iple cekiyorm gitmesini ha bire oturmus yiyor iciyorMaşallah kızçemize
Yaaa Allah aşkına korkuyorum mu,otelde birde,bunlar gerisin geri dönmesinler
Yaa şansıma karantina süresi 7 güne indi seviniyorum 5.gün negatif alırsam çıkabiliyomuşumİnşallah böyle hafif seyirde devam eder yavrum ya..
Ya bence sen bir kaç gün donar git test ver belki aşının etkisiyle pozitif çıktı
Eşin eğer pozitif değilse senden alacak 3 gün sonra falan pozitife döner canım. Sen insanları duyma şimdi seni senden daha çok düşünecek kimse yok. Bi sabah kalkacaksın atletin sırılsıklam olmuş 2 ya da 3. Gün oluyor o gün iyileşmiş hissedeceksin ateş de o gün bitiyorKuzum yaa sana bakındım valla geçirmiştin bi de öyle doğurdun diyeherşeyimiz ortak beraber yatıyoruz ayrı kalmam diyo napıyım Bende öksürük ve burun tıkanıklığı var onun haricinde bi sabah bi akşam parol alıyorum bugün çıkmıştı yine max38 gördüm aşırı terleme var bi de. Üzülmüyorum da işte herkes çok konuşuyo dedikodu kısmındalar nerde gezdin de bulaştı maskeni mi açtın bilmem ne herkes çok zeki bi ben aptalım kendime mi üzüliyim insanlara laf mı anlatıyım saldım artık 13 gün karantina diyo erken çıkma şansım yok herhalde eşim de test verdi bilmiyorum ne çıkcak
Aşılarını yaptırdın iyi tarafından bak. Karantinam bitene kadar evdesin evet. Eşinin de temaslı bildirdiysen filyasyona 5. Gün pcr yaptırması gerekiyor. 5. Gün negatif çıkarsa karantinaya hiç ö girmiyor pozitif çıkarsa 14 gün onun daKuzum yaa sana bakındım valla geçirmiştin bi de öyle doğurdun diyeherşeyimiz ortak beraber yatıyoruz ayrı kalmam diyo napıyım Bende öksürük ve burun tıkanıklığı var onun haricinde bi sabah bi akşam parol alıyorum bugün çıkmıştı yine max38 gördüm aşırı terleme var bi de. Üzülmüyorum da işte herkes çok konuşuyo dedikodu kısmındalar nerde gezdin de bulaştı maskeni mi açtın bilmem ne herkes çok zeki bi ben aptalım kendime mi üzüliyim insanlara laf mı anlatıyım saldım artık 13 gün karantina diyo erken çıkma şansım yok herhalde eşim de test verdi bilmiyorum ne çıkcak
Ooo çok iyi erkenden dönecek..Herseyi beklerim inan pazar gidecekmis iple cekiyorm gitmesini ha bire oturmus yiyor iciyor
Tam sana yazarken eşimde de karantina süresi 7 güne düşmüş..Yaa şansıma karantina süresi 7 güne indi seviniyorum 5.gün negatif alırsam çıkabiliyomuşumeşim de diyo hayırdır avm ye mi gitceksin akıllanmıyosun dio ahahah sanki geziyorum fellik fellik
Verdi bugün test bakalım temaslı bildirmedim bildirme beni dedi ne yapmamız gerektiğini de bilmiyoruz ki kimse aramadı bakanlıktanEşin eğer pozitif değilse senden alacak 3 gün sonra falan pozitife döner canım. Sen insanları duyma şimdi seni senden daha çok düşünecek kimse yok. Bi sabah kalkacaksın atletin sırılsıklam olmuş 2 ya da 3. Gün oluyor o gün iyileşmiş hissedeceksin ateş de o gün bitiyorsonrası bol dinlenmeli nezle. Mandalina portakal esirgeme ve vitaminlerini. Yatabildiğin kadar yat. Getirebilecek kimse varsa yemekle falan da uğraşma dışarıdan söyleyebiliyorsanız söyleyin yorma onlar için kendini gücün sana lazım. Tat koku da 2 ya da 3. Gün gidiyor yemek yemek çok zorlaşıyor ama sen zorla kendini gıdasız kalma vücudun düşmesin. Bi kaç gün sonra da geri geliyor zaten kalıcı değil benim sana enn büyük tavsiyem kendini yormaman dinlenmen
Sistem de 13 gün yazıo yarın güncellerler herhalde kuzucum ben de sağlık bakanlığının yazısından okudum son dk haberleri inşallah doğrudurTam sana yazarken eşimde de karantina süresi 7 güne düşmüş..
Eee dedim arkadaş bugün pozitif 14 gün karantina yazmış.
yalan haberdir dedimdenememi değilmiş..
Sen bundan sonra rahat rahat gez bol antikorlusun artık
Kuzum ya bugün sağlık bakanlığı 7 güne düşürmüş karantina süresini şansımızaAşılarını yaptırdın iyi tarafından bak. Karantinam bitene kadar evdesin evet. Eşinin de temaslı bildirdiysen filyasyona 5. Gün pcr yaptırması gerekiyor. 5. Gün negatif çıkarsa karantinaya hiç ö girmiyor pozitif çıkarsa 14 gün onun da
İnşallah bu 3. Umarım bu sefer bende tadarım bu duyguyuDediğim gibi tutacaksa her türlü tutuyor. İçini ferah tut. Sen bundan sonra yaptıklarına dikkat et. Fazla eğilip bükülme, yüksek yere uzanma, ağır iş yapma, süpürge falan açma, beslenmene az az sık sık su içmeye dikkat et yeter. Sımsıkı tutunur inşallah
Canım benim hastalığımdan yazamadım sana Allahım hayırlı sağlıklı haberler almayı nasip etsinİnşallah bu 3. Umarım bu sefer bende tadarım bu duyguyubiraz öncede eğildim hafiften sehpada ki telimi almak için umarım bişi olmaz teşekkür ediyorum tavsiyelerin icin
Doğru haber yavrum filyasyon daki arkadaşla konuştuk Az önceKuzum ya bugün sağlık bakanlığı 7 güne düşürmüş karantina süresini şansımıza5.gün negatife dönersek çıkabilirmişiz eşimide bildirmedim dediğim gibi kimse aramadı beni hngi vakayı arıycaklar sayılar uçmuş Eşim gitti kendi test verdi bakalım ne çıkcak sonuç
Oo süper inşallah toparlanırım ben de negatife donerinDoğru haber yavrum filyasyon daki arkadaşla konuştuk Az önce
Tee Allahim ne isi varmis gogsunde annen bisey diyemedi miGeldi cok zorladi cikarmak icin anlatiyorlar baya ama iste ne olursan ol acemisin bu aradaLabellaaa e cok gülmüştm kaynanamin elindeydi gogsum dediginde ayyy kadin heryerden cikiyor em son eli gercekten gogsumdeydi laftan sozden anlamiyor bi gitse rahatliycam pompayi soyledim ama kullandirtmadilar
Cano tecrubeli degilim ama sarilik olmasin diye uyandir mutlaka ya da cagir gelsin hemsire ilgilensin soylesinnTecrubeli annelerrrr bebise mama verdiler 3 saat elleme dediler doldu ama emmiyor uyuyor uyanmiyor gidikliyorum ceneye burna dokunuyorm yok tok mu ki aceba 3 kez kaka yapti
Ayy ne denediysek olmadı annemle hemsireye deyim bariCano tecrubeli degilim ama sarilik olmasin diye uyandir mutlaka ya da cagir gelsin hemsire ilgilensin soylesinn
Elimle sıktıkca geliyor aslinda ama bebis emmiyor uyuyor iste ayy annemde diyemedi ne desin valla.kac gun kaldi sabret diyo ancaTee Allahim ne isi varmis gogsunde annen bisey diyemedi miama sen rahatsiz olursun belki gelir makineyle cektire cektire sutun Kafani takma stres yapma hersey olur kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?