Oyy kiyamam sana yaa evet hatirliorum sen fizik tedaviye falan goturuodun esini dimiBenimki tam ergen moduna giriyokendini odaya kapatıyo, hiç konuşmuyo
Sırf onun gönlü olsun diye karnım burnumda araba kullandım, peşinde her yere dolandım. Bugün de iş için bi toplantıya gitti, illa sen de gel diyoAllahım uzun süre oturamıyorum, ayaklarım şiş zaten, gece uyuyamıyorum. Neyse acıdı bu kez halime, çok ısrar etmedi. Hiç hamileliğimi yaşayamadım
Kuzum elinle uğraş imkanın olursa azıcık canın yanar ama sonra makine ile sık sık dene. İlk gün gelmez ama ikinci üçüncü gün az da olsa gelir makineye benim öyle olmuştu hiç yoktan bir kaşık bile gitse ağzına kardır çok faydalı diyorlar ilk sarı sütÇocuk Dr u öyle söyledi kuzumkeşke emzirebilsem kolostrum makinaya gelmiyor
Allah yardımcın olsun kuzumBenimki tam ergen moduna giriyokendini odaya kapatıyo, hiç konuşmuyo
Sırf onun gönlü olsun diye karnım burnumda araba kullandım, peşinde her yere dolandım. Bugün de iş için bi toplantıya gitti, illa sen de gel diyoAllahım uzun süre oturamıyorum, ayaklarım şiş zaten, gece uyuyamıyorum. Neyse acıdı bu kez halime, çok ısrar etmedi. Hiç hamileliğimi yaşayamadım
Beni bugün taburcu ediyorlar evimize gideceğiz vallahi sakat gibiyim dua edin sıkıntı olmadan gücümü toparlayabileyim
Ben baştan beri sleepy kullanıyorum. İlki sleepy bio natural idi, 1 numara. 15 günlükken sürekli taşırmasından küçük geldiğini fark ettik. Paket tam bitmeden 2 numaraya geçtik. O da sleepy sensitive. Onun paketi bugün bitti, yeniden 2 numar almak yerine elimde bio natural 3 numara vardı, onu deneyeyim dedim. Üzerinde 4-10 kg arası yazıyordu. Bebişim de 3 gün önce 4170 g olduğu için şu an 4,5 civarıdır diye düşünüyorum, ondan 3 numara bez gayet rahat oldu. Uzunca bir sürr bunu kullanırım artık. Hiç sızdırma yapmıyor bu arada. Sadece sıkıca bağlamak önemli. Bir de boyu küçük gelmesin dikkat et.Bezi prima alan arkadaslarım prima asla yenıdoğan boyutunda değil. Cocugum 5 gündür bacaklarını kapatamıyordu o kadar büyükki. Hastaneden canbebe vermişlerdi cok memnun kaldık biz şimdi ondan alacaktm bulamadm markette sleepy yenidoğan aldım o gercekten güzel boyut olarak bugun denicem bakalım insallah bebişim de sever.
Ve bir öneri daha yenıdoğan almayın bebekelr büyüyor diye diye bütün kıyafetleri büyük geliyor bnce ilk zamnlar için kesnlkle yenıdoğan almak lazım. Annem şimdi kilo almaya baslasın hepsi tam gelcek diyor ama bakalm. Bugun doğum kilomuza geldik şükür emsin de büyüsün inşallah
Yaa cok sevindim cok sükür bebisler nasil?Tabi cok yoruldn halsiz kalmissindir bol bol güzelce beslen canım istemiyor deme bebislere iyi bakman icin senin iyi olman lazim dinlen sürekli insallah toparlayacaksn sonra kayinvalide anne anılarinı anlatacaksn dahaBeni bugün taburcu ediyorlar evimize gideceğiz vallahi sakat gibiyim dua edin sıkıntı olmadan gücümü toparlayabileyim
Kuzum çok geçmiş olsunCanlarım, gece sancılandım. Korona da hala pozitif olunca sezeryanla kavuştuk kızımıza14 saat sancı çektim üstüne sezeryana girdim. Çok şükür her şey yolunda, bebeği yanıma alamadım o babaanne ve teyzesiyle birlikte. 3 4 gün sonra kavuşabilcem Bu günümüze şükür diyelim
Denemk için ufak bi paket aldm ben de 42 adetlik şimdş beğenirsem 120 adetli pakedi alsam fazla mı gelir bilemedimBen baştan beri sleepy kullanıyorum. İlki sleepy bio natural idi, 1 numara. 15 günlükken sürekli taşırmasından küçük geldiğini fark ettik. Paket tam bitmeden 2 numaraya geçtik. O da sleepy sensitive. Onun paketi bugün bitti, yeniden 2 numar almak yerine elimde bio natural 3 numara vardı, onu deneyeyim dedim. Üzerinde 4-10 kg arası yazıyordu. Bebişim de 3 gün önce 4170 g olduğu için şu an 4,5 civarıdır diye düşünüyorum, ondan 3 numara bez gayet rahat oldu. Uzunca bir sürr bunu kullanırım artık. Hiç sızdırma yapmıyor bu arada. Sadece sıkıca bağlamak önemli. Bir de boyu küçük gelmesin dikkat et.
Hic bir fikrim yokta aceba sağsan mı canım mastit hemen olmaz heraldeKızlar acil yardim memelerim taş gibi süt mü birikti bana deneyimli anneler acil yardımcı olabilir mi
Bilmem olur mu. Ayy hiçbişe bilmez oldum ben de yaaaHic bir fikrim yokta aceba sağsan mı canım mastit hemen olmaz heralde
Evet evet sadece sertlik olmaz bildigim kadariyla agri sislik bide yanma oluyordu en cok bebisler emiyorsa onlardan sonra duzenli sagmaya calis en onemlisi sakin ol canim hersey cok yeni daha cok normal kafanin karismasiBilmem olur mu. Ayy hiçbişe bilmez oldum ben de yaaa
Mastitte kırmızı enfekte bir durum yokmuydu
Kuzum sicak ve masaj iyi gelio die biliorum biraz da sagmayi denesen tam bosalmiomu acaba anlamadim ki ben de yasamadigim icin duyduklarim ogrendiklerim kadariylaKızlar acil yardim memelerim taş gibi süt mü birikti bana deneyimli anneler acil yardımcı olabilir mi
1 numara ise çok fazla gelir hem de. Ama 2 numarayı öyle çoklu alabilirsin. Yine de bir paketten fazlasını alma.Denemk için ufak bi paket aldm ben de 42 adetlik şimdş beğenirsem 120 adetli pakedi alsam fazla mı gelir bilemedim
Evet şuan sadece şişlik var ama ilerleyecek gibi düşündüm de. ben sağmayı deneyim o halde. Şu haldeyken de çok acıyacakmış gibi amaEvet evet sadece sertlik olmaz bildigim kadariyla agri sislik bide yanma oluyordu en cok bebisler emiyorsa onlardan sonra duzenli sagmaya calis en onemlisi sakin ol canim hersey cok yeni daha cok normal kafanin karismasi
Sıcak ve masaj mı onları da deneyim. Sağmayı deniycem ama inşallahh dayanır şuan gepgerginKuzum sicak ve masaj iyi gelio die biliorum biraz da sagmayi denesen tam bosalmiomu acaba anlamadim ki ben de yasamadigim icin duyduklarim ogrendiklerim kadariyla
Tecrübe olmayinca da bilemiyorum valla sirf fikir olsun diye yaziyorum herkes en basta acıyor diyor ya zaten galiba birazcık katlanman gerekecek kuzu☹sagdiktan sonra yagla kapagini kapat bnce dusta rahatlatabilir bu arada masajlaEvet şuan sadece şişlik var ama ilerleyecek gibi düşündüm de. ben sağmayı deneyim o halde. Şu haldeyken de çok acıyacakmış gibi ama
Dene kuzum sicagi cok duydun yumusatio diye masajida burdan duydum yine insallah bosaltim tam olunca rahatlarsin yavrum sut var cok demekkiSıcak ve masaj mı onları da deneyim. Sağmayı deniycem ama inşallahh dayanır şuan gepgergin
Wvet yaa bilmedigimiz icin farazi konusuyoruzzTecrübe olmayinca da bilemiyorum valla sirf fikir olsun diye yaziyorum herkes en basta acıyor diyor ya zaten galiba birazcık katlanman gerekecek kuzu☹sagdiktan sonra yagla kapagini kapat bnce dusta rahatlatabilir bu arada masajla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?