- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Valla öyle bak gece uyandigimda bile girip bakiyorum doguran var mi dieVallahiii ben de merak ediyorum sanki kendim dogurcam gibi bi de bi hissiyat gelio sana da oluyo muaylarin bekleyisiii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öyle bak gece uyandigimda bile girip bakiyorum doguran var mi dieVallahiii ben de merak ediyorum sanki kendim dogurcam gibi bi de bi hissiyat gelio sana da oluyo muaylarin bekleyisiii
![]()
Bizimde ikinci gun bakalim ne kadar surcek insallah korona cikmaz valla ne yapiim bi de doktorum var bu cumartesi 1 ay oldu gitmedimİyi yapmissin bosalt icini bacım gecende benim esim öyleydi ay bi aşı yapıldı 2 gün yatti öldüm yorgunluktansen yine de cok egilip silme oldugu kadar napican testi de mutlaka yaptır ama nolur nolmaz
Herkesin gelecek diye bir şey yok.Gelmedi galiba benim
![]()
Saol kuzum benim yaaa nazliyorum bende daha cok yapio bu seferAh canım, Allah kolaylık versin.
İnşallah korktuğunuz gibi değildir.
Neden bu kocalar hep aynı, hasta olunca hepsi öyle, bebek gibi oluyorlar.
Galiba anneleri öyle yetiştirdiği için.![]()
Valla başkaları napar bilmiyorum ama ben şuan hiçbişe yapmıyorumYaa evet son gün ne hazirligi oluyor aceba neler yapiyorlar![]()
Benim nst vardi çalışmayacaklar mı ?yani ozel devlet hepsi icin geçerli miYarın için kontrolü ya da doğumu olan var mıydı? Çoğu ameliyat ve muayeneler ertelenmiş doktorların 1 günlük grev kararı için.
Öncelikle hayirli olsun.bende dondurulmuş embryo transferi oldum ayın bi önemi yok dr doğru zamani bekledi rahim durumumu göz önünde bulundurdu ben zaten adetsiz transfer oldum geçici menapozdaydim.hatta şubat için konuşmuştuk rahmimde bişey çıktı o ara nisana kaldiMerhabalar bende ocakta inşallah dondurulmus tedaviye baslicam kızlar ama size farklı bir soru sormak istiyorum sizce Şubat ayı mi yoksa yazın mi dondurulmuş transfer için iyi olur ben bu durumu ilk defa yasicam ama Şubat la yani kışin ile yazın arasında sizce fark olur mu bide memleketimden 8 saat mesafede bir yerde yaptırıyoruz dondurulmuş deneyimli olann bayanlar bana bı akıl verse çok memmun olurum Ocak adetiyle başladığımda 17-19 gün arası sürüyor diyorlar bdie son adet tarihi dondurulmuş nasıl oluyor hanımlar mesele Ocak 29 adetim gözüküyor ben o şekilde dondurulmuşa başlasam sizce tahmini doğum günü ne zaman olur
Yok yok şaka yapıyorum herkesin gelmez burda çoğunun da gelmedi zatenHerkesin gelecek diye bir şey yok.
Her normal doğuranın bile gelmiyo.
Sakin ol.![]()
Ayy olmaz insallah gripte cok yaygin herkes hasta insallah öyle birseydirBizimde ikinci gun bakalim ne kadar surcek insallah korona cikmaz valla ne yapiim bi de doktorum var bu cumartesi 1 ay oldu gitmedimAllah a emanetiz hepimiz napalim olucak olan olur da iste
![]()
Oyy kiyamam sanaa korkmaa herkesin nisani gelmio benim etrafimda kimsenin gelmeden sez e aldilarKız melonun nişanı gelmiş bende tık yok
Ben korkuyorm napim![]()
Valla napıcan ki en onemlisi dus vucut temizligi zaten bavul felan hazir senin dr 2 gece mi yatiriyor kacta gidicen nolur bizi unutma catlarım benValla başkaları napar bilmiyorum ama ben şuan hiçbişe yapmıyorum
Şimdi birazdan Bi duşa gircem uzunca
Sonra güzelce yağlanıp kremlencem, son şımarıklık işte. Tırnaklarımı falan hallederim sonraa koca bugün erken çıkarsa bana oksijen aldırsın kafam içerden iyi değil çok bunaldım
Başka akşama da Bi Kuranımı okurum. Tabi hepsi Allah nasip ederse. Başka napöam lazım bilmiyorum kiiiii![]()
Oyy yarın iki doğum var demekki sana vecanım benim de dün geldi doğum yarın olucak doktorum sakin ol panik olcak durum deil dedi nişan gelip bir hafta sonrada doğuran oluyormuş önemli olan su gelmesi kasılma dedi
Insallah kuzum vallaa alistim ben bir ay a son zamanlarda dayaniyodum hepAyy olmaz insallah gripte cok yaygin herkes hasta insallah öyle birseydirbu kontrolden sonra belki 2 haftaya döner seninki de iyi olur ben haftada bir isini cok sevdim
![]()
Aslında ona bile halim hevesim yokOyy kiyamam sanaa korkmaa herkesin nisani gelmio benim etrafimda kimsenin gelmeden sez e aldilarSacini basini hazirlaaa sen de sus pusss yalniz son gecen hayatiniz degisio insallah saglikla gelsinler
![]()
Ben tek gece biliyorum ekstrem bişe olmazsa. Saat 7.30da burda olun acilden yatış yaptırın dediler biz 7de olalım diyoruz çok erken çıkıcaz evden işte. Ama kaçta alıcaklar bilmiyorumValla napıcan ki en onemlisi dus vucut temizligi zaten bavul felan hazir senin dr 2 gece mi yatiriyor kacta gidicen nolur bizi unutma catlarım ben![]()
Valla 34 cok cabuk bitti insallah biran önce egecsin istiyorm artk valla bisey deyim mi hala anne baba olacagimiza inanamiyoruz heralde kucagima almadan hala inanmiycam o kadar cok islemden gectik ki sezaryen bile bazen gozumde bir islem ama sonucu dusununce Allah ım aglamak istiyorum direkInsallah kuzum vallaa alistim ben bir ay a son zamanlarda dayaniyodum hepilk baslarda olmadida detaylidan sonra rahattim
haftada bir gide gide yiyosun gunleri zaten ay basinda dogummm cok heyecanliiiii
![]()
Yaaa delimisin gitt tabikii napcan evde oturup saat mi saycaksin senin gunun olcak yarindaAslında ona bile halim hevesim yok
Kuaföre gitsem mi akşama yaa bana da düz yakışmaz Bi dalgalı fön çektirsem miAyy ne dertler var yarabbim
![]()
Ayy hadi hayirlisi insallah hersey güzel olacak ben cok inaniyorum melo da sende saglikla kavusun insallahBen tek gece biliyorum ekstrem bişe olmazsa. Saat 7.30da burda olun acilden yatış yaptırın dediler biz 7de olalım diyoruz çok erken çıkıcaz evden işte. Ama kaçta alıcaklar bilmiyorum![]()
Mucize gibi birsey yasadiklarimiz gercekten haklisin kucagimiza alinca inanicaz insallahValla 34 cok cabuk bitti insallah biran önce egecsin istiyorm artk valla bisey deyim mi hala anne baba olacagimiza inanamiyoruz heralde kucagima almadan hala inanmiycam o kadar cok islemden gectik ki sezaryen bile bazen gozumde bir islem ama sonucu dusununce Allah ım aglamak istiyorum direk![]()
Habersiz birakmaaa sen bizi alabilirsen teli al sonra zaten yazmican belli yok radyasyon yok bilmem neBen tek gece biliyorum ekstrem bişe olmazsa. Saat 7.30da burda olun acilden yatış yaptırın dediler biz 7de olalım diyoruz çok erken çıkıcaz evden işte. Ama kaçta alıcaklar bilmiyorum![]()
Öyle valla hep diyorum Allah ım isteyen herkese nasip etsin insallah bizlere de sağ salim kavusmayı nasip etsinMucize gibi birsey yasadiklarimiz gercekten haklisin kucagimiza alinca inanicaz insallahsona yaklastik Allahin izniyle kuzum bak arkadaslarimiz teker teker dogum yapio surda iki ay once neler konusuoduk nasil olcak bilmem ne ama her dogurana bak helal olsun hepsine nasil basariyolar sira bizdee
![]()