- 20 Şubat 2010
- 9.456
- 9.737
Başka şehirdeler bakici bakıyor anaokuluna gidiyor. Ablam iyidir hoştur ama bu konularda bencildir firsatini bulunca bırakır çocuğu 10-15 gun kalir cocukta annemlerde .annem ablamin dogumunda tabiki destek oldu doğumu birak son 3 ayını annemde geçirdi zaten bende ayriyeten destek oldum.hamileligim boyunca şu anda dahil kimseden yardim beklemedim arada gidip annemde kaldim bir de transfer zamani kaldim yemegimi ,günlük isimi kendim yaptim halende devam ediyorum kimsenin düzeni bozulmasın istedim şu dönemde biraz bende kendimi düşünmek ıstiyorum artık sayili gun kaldı.Yaa kuzum benim cok haklisin ama ablan nie anlayissizlik yapio ? Normalde de annen mi bakio yegenine ? Kendisi cocuguyla babanla kalsin donusumlu gelsinler sana da o zaman. Evde kucuk bebek gelince simdi ister istemez hircin olur cocukta paylasmak istemeyebilir ananesini teyzesini falan kucuk daha oda Allaha emanet baban sen korkma insallah sadece kendini dusun ama lafini da esirgeme anneme benim ihtiyacim var de kimsenin bozulmaya hakki yok annen ablana yardima gitmedi mi sonucta dogum zamaninda siz de destek olmussunuzdur simdi senin siran…
Ya canim ben hep kendi işimi kendim görmeyi severim ama bebek bakimi bilmedigim bir konu en azindan bir hafta desteğe ihtiyacim olur 1 hafta herkesten anlayış ve destek bekliyorum hepsi bu sonra hepsinden guzel yaparim zaten herşeyi ama böyle şeylerle kafama takmaktan yoruldum küçücük cocuk burda kalsa iyi mi olacak kiskanacak iyice zivanadan çıkacak ben mi düşüneyim bunlari yaaa valla yıldımYavrum annenle konuş , gerekirse ablanla konuşur.sen kendini kimin yanında rahat hissediyorsan onunla kal tabi.sen böyle şeyleri takma kafana bebişine odaklan
Yük olmaz mi?zaten vesveseli gibi oldum doğum v.s, babami zaten düşünmediğim an yok sabahta bu çıktı Anneme söyledim zaten o da benim gibi düşünüyor ama ablam çocuğu birakma ihtimali oldu mu hic kaçırmaz sagolsun.yazin babam önemli bir ameliyat olacakti ben yeni hamileyim herşeye dikkat ediyorum lekelenmem var istirahat etmek zorundaydim çocuğu birakmaya kalktı yüzümü kararttim söyledim o zaman .babam ameliyat olacak annem ,kardeşim yaninda olacak ben bu haldeyim kim bakacak dedim baya direndi o kadar lafa ragmenneyse takmayim kafaya bende kalirsa yeğenim zaten yandim çok aksi bir çocuk.....sen ne yapıyorsun nasil gidiyor annelik işleriO hisler insana ekstra yük kuzum anlıyorum seni ama bu dönemde düşünmeyip kendine odaklanmaya çalış annen ile paylaş o yoluna koyacaktır inşallah. Baban için de çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin