- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Google bak bi hatta youtube dan izle öyle yap koldan tek yapamazsn birisinin kavramasi lazim deriyiTamam canım hiç vurulmadım ya onu bilmiyorum o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Google bak bi hatta youtube dan izle öyle yap koldan tek yapamazsn birisinin kavramasi lazim deriyiTamam canım hiç vurulmadım ya onu bilmiyorum o yüzden
Bence de riske girmeye değmez haftan normal çünkü kuzum. Rabbim sağlıkla kavuştursun. Bizimkiler fena gazlı alışmaya çalışıyoruzdoktorda öyle söyledi canım 37ye giriosun daha fazla bekletemem o riske girilmez kıymetli bebek neler çektiniz dedi. allaha emanet artık canım senin kuzular napıyor
amin inşallah kuzum gaz için kiraz sapı okumuştum ama reflü yatağına konuluyormuş galibaBence de riske girmeye değmez haftan normal çünkü kuzum. Rabbim sağlıkla kavuştursun. Bizimkiler fena gazlı alışmaya çalışıyoruz
Canım tavsiyem yaptır. Doğumdan bir gün önce bile yaptırıyor doktorlar. Kar kardır diye. Çünkü doğmadan hiç bir bebeğin organ kapasitesini bilemiyorlar. Ciğerleri gelişmiş olabilir ama gelişmemişte olabilir. Kardeşim 40 haftalık doğdu solunum sorunu yaşadı kuveze girdi. Tedbiren bilmedikleri için yapıyor doktorlaraaa öyle mi 36ua giriyorum doktor bunu bilmiyor mu ya ayy iyice kafam karıştı yaptırmayım o zaman hiç son kontrolde lafını etti ama söylediğin iyi oldu canım
aklıma geldi aslında canım ama iki haftadır kontrollerde gösteriyor suyun neerelerde olduğunu ultrasonda doktor prof bir de bende dikişte olunca daha fazla riske atamam dedi naapsam bilmiyorum
aaa öyle mi 36ua giriyorum doktor bunu bilmiyor mu ya ayy iyice kafam karıştı yaptırmayım o zaman hiç son kontrolde lafını etti ama söylediğin iyi oldu canım
Ben olsam yaptırırdım kuzum doktoruma güveniyosam yani ama başka bir görüş te alabilirsin sana kalmış bişey buaaa öyle mi 36ua giriyorum doktor bunu bilmiyor mu ya ayy iyice kafam karıştı yaptırmayım o zaman hiç son kontrolde lafını etti ama söylediğin iyi oldu canım
Yaa senin yaşadığın cidden şaka gibi ya insan hayatı bu sen o doktorda devam etmiceksin ama dimi ?Doktoruna güveniyorsan sorun yok .
Ben doktor değişikliği yaptim , iyikide inanmamışım ona hiçbi sorun yokken bebeğimi alacaktı, belkide kuveze girecekti.
Böle bişey yaşadığım için sana da söylemek istedim, farklı birine de görünürsün o da suyu az derse zaten yapılacak şey biran önce almak olur , riske atamazsın bebeğini.
Yaa senin yaşadığın cidden şaka gibi ya insan hayatı bu sen o doktorda devam etmiceksin ama dimi ?
Kiraz çekirdeği deniliyor ama sanki hiç çare olmayacak gibiamin inşallah kuzum gaz için kiraz sapı okumuştum ama reflü yatağına konuluyormuş galiba
Benım bant su gecırmeyenden dıBana yedinci gün çıkar dediler ıslanırsa daha da erken. Duş aldım baya ıslattım çektim attım bende valla acıyor azıcık göbeğim sarkık sarkık
Kuzum emzırınce bebek mesela sadece dıl degdıroyo veyaz agzında tutyor ozaman haz olunca anlıyorum ben cıkarana kadar ya yuzıstu dızıme yada omuzuma koyuyorum pıtpıt vuruykrum sırtını altran yukarı sıvazlıyorum cıkınca rahatlıyor cıkardıgını anlayamasan da denersın memeyı alıyor mu dıe baktın agzını acıyor ozaman rahatlamıs emmek ıstıyor demektır ama yıne almayınca dahavrahatlamaıs demektırKiraz çekirdeği deniliyor ama sanki hiç çare olmayacak gibi
Yiyin garii bakalm benm tosbik kaç kg çıkcakOh masallah kuzuma yaa daha alir bir hafta da daha sen bugunden basla bol bol yemeye kasar, avokado, kuruyemiş falan Labellaaa vermisti listeyi hiç korkma kuzum sağlıkla doğcak inşallah sonra doğunca alır kilo illa ki
KıZz en canlı ornegı benımm isteeKuzum bir şey mi kaçırdım ne oldu
Yavrum covid bebeğe birşey yapmıyorkii benm yakın çevremde 2 kişi doğuma 2 hafta kala covid oldu bi tanesi baya öksürükle flan geçirdi hatta kızı aradm ay öksürüyorum covid oldm şaka gibi diye gülüyordu yani ikisinn de bebeklerinin maşallahı var. Sen moralini yüksek tut yeter bebek bağışıklık kazanır daha iyi hiiç can sıkacak birşey yok ayrıca 39. Haftaya girdik artık yavrm hiçbişey olmazOnlara dikkat edicem kuzum da ya benim yüzümden bebeğe Bi şey olursa diye aklım çıkıyor
Bi cocuk doktoru mu belirleseniz kilya onunla devam edersiniz o yönlendirir biraz damla vs belki ise yararKiraz çekirdeği deniliyor ama sanki hiç çare olmayacak gibi
Yavrum sen etiketi geç alıntıları da yanlış yapmaya başladınKıZz en canlı ornegı benımm istee
Saglıkla dogdu bebegımız bende atlattım cok şükür
Herkesın bunyesı bır degıl
Bemım eskıden kalma panık atagım vardı
Benı mahveden oydu kuzum
Covıdden hastaneden cıkınca bebegın kılosu cok ıyıydı dr demıstı kı sen ne yasarsan yasa bebek buyuyor etkılenmıyor
Ama sonrakı hafta panıkatak krızlerımden 4.5 kılo kaybettım ve cok asırı depresıf jale gırıdm o ara bebek kılo alamadı 2 hafta sonrada dr rıske atmayalım deyıp aldı
Bak masallah teyzesı vallahı cok sukur cok saglıklı bebegım var Normal dogurup ta ne sıkıntılı bebekler var sen korkma duanı esırgeme ac dınle bolbol hıc bısey olmayacak
Yavrummm durup durup aklına geliyor demi nasıl olacak diyeDoğum yapan annelerim bebiş doğduktsn sonra kaç dk sürdü tahmini dikiş olayı ve dikiş mi yapıştırma mı nasıl oldu
Ya hiç sorma bugun nedense durup durup ağlıyorum ayy duygularım karman çormann olduuuu iyiceYavrummm durup durup aklına geliyor demi nasıl olacak diye