- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Neyy covıd mı oyy kuzumm yaa ınsallahh ayakta atlatırısn en önemlı sey kan sulandırıcı ve parol c d vıtamın kendıne dıkkat etKızlar sonuç pozitif geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyy covıd mı oyy kuzumm yaa ınsallahh ayakta atlatırısn en önemlı sey kan sulandırıcı ve parol c d vıtamın kendıne dıkkat etKızlar sonuç pozitif geldi
Senın dogum ne zaman dı canımKızlar sonuç pozitif geldi
ayy hadi bakalım heyecan dorukta sabah olucak inşallah sağlıkla kucağımıza alalımAaaa evet aynı gün doğum muuu muhteşem olucak
Kızlar sonuç pozitif geldi
Evdeyim şimdilik, umarım durum kötüleşmez doğum için sancıları bekleyeceğiz 38+1 bugün 2 hafta daha var bakalım hayırlısıyla bebeğe de Bi şey olmadan geçer inşallah
kızlar haftaya çarşamba banada gün verildi nurselek senin de mi öyleydi
Yaaaaa bir planli dahaaa hadi saglikla gelsin insallah kuzucum kac haftalik olmus olcak ?kızlar haftaya çarşamba banada gün verildi nurselek senin de mi öyleydi
Kendine eziyet etme parol ic düzenli canım insallah rahatça atlatirsnBel kemiği ağrısı biraz yüksekçe var aşı olmamıştım umarım bir aksilik olmadan atlatırım
Kontrole gittim canım. Göbek deliğimin altından dikişlerimin olduğu yere kadar olan bölgede his kaybı, şişlik ve geçmeyen bir ağrı vardı ya, doktor bugün baktı, bebeği çıkartabilmek için ameliyat anında o bölgeyi açarken biraz zorlanmıştık, o esnada üstteki sinirlere hasar vermiş olabiliriz, bu his kaybı ondandır dedi. Bazılarında uzun sürebilir, sezaryenden 2 yıl sonrasına kadar bile devam eden oluyor dedi. Rahimde devam eden aktif bir kanama alanı görünüyor, zaten rahim hâlâ büyük, kendini toparlamamış, eski haline dönene kadar şişlik devam edebilir dedi. Ağrı sızı da yine bu sebepten.
Yani bunlar olağan şeyler, altta yatan başka bir sebep görülmüyor, sezaryen böyle bir şey dedi.
Benden böyle. Ben kendimi iyi hissediyorum diye rahat hareket ediyordum evin içinde ama demek ki kendimi çok yormamam gerekiyormuş. Evde azıcık kalkıp etrafı toplasam kanamam artıyor. Karnım sancıyor. Ameliyat olduğunu unutuyorsun diyor eşim. Artık yormasam iyi olacak.
Saat vermediler mi sana. Ameliyat kanların falan peki?ayy hadi bakalım heyecan dorukta sabah olucak inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Cnm ins çabucak sağlıklı atlatirsin bsbisinede birşey olmaz üzme kendini doğum da yaklaşmış sağlıkla ins koronayi da doğumu da atlatacaksinKızlar sonuç pozitif geldi
Oyy ne güzel hadi hayirlisiyla ins kavusursun bebeğinekızlar haftaya çarşamba banada gün verildi nurselek senin de mi öyleydi
Ayy boyle bilgi veriyosunuz ya resmen icim rahatlio hem iyi olmaniza seviniyorum hem de bilgileniyorum neler beklio beni diye Saglikla insallah gecicek acele etme baby dinlenmene dikkat etKontrole gittim canım. Göbek deliğimin altından dikişlerimin olduğu yere kadar olan bölgede his kaybı, şişlik ve geçmeyen bir ağrı vardı ya, doktor bugün baktı, bebeği çıkartabilmek için ameliyat anında o bölgeyi açarken biraz zorlanmıştık, o esnada üstteki sinirlere hasar vermiş olabiliriz, bu his kaybı ondandır dedi. Bazılarında uzun sürebilir, sezaryenden 2 yıl sonrasına kadar bile devam eden oluyor dedi. Rahimde devam eden aktif bir kanama alanı görünüyor, zaten rahim hâlâ büyük, kendini toparlamamış, eski haline dönene kadar şişlik devam edebilir dedi. Ağrı sızı da yine bu sebepten.
Yani bunlar olağan şeyler, altta yatan başka bir sebep görülmüyor, sezaryen böyle bir şey dedi.
Benden böyle. Ben kendimi iyi hissediyorum diye rahat hareket ediyordum evin içinde ama demek ki kendimi çok yormamam gerekiyormuş. Evde azıcık kalkıp etrafı toplasam kanamam artıyor. Karnım sancıyor. Ameliyat olduğunu unutuyorsun diyor eşim. Artık yormasam iyi olacak.
Bebege hıc bısey olmazz kuuzumm endıse etmeEvdeyim şimdilik, umarım durum kötüleşmez doğum için sancıları bekleyeceğiz 38+1 bugün 2 hafta daha var bakalım hayırlısıyla bebeğe de Bi şey olmadan geçer inşallah
Çok geçmiş olsun canım, inşallah evde atlatırsınız.Evdeyim şimdilik, umarım durum kötüleşmez doğum için sancıları bekleyeceğiz 38+1 bugün 2 hafta daha var bakalım hayırlısıyla bebeğe de Bi şey olmadan geçer inşallah
inşallah canım aslında erken oluyor içim rahat değil 36+5 ama suyu azalmışYaaaaa bir planli dahaaa hadi saglikla gelsin insallah kuzucum kac haftalik olmus olcak ?
inşallah canımCnm ins çabucak sağlıklı atlatirsin bsbisinede birşey olmaz üzme kendini doğum da yaklaşmış sağlıkla ins koronayi da doğumu da atlatacaksin
Oyy ne güzel hadi hayirlisiyla ins kavusursun bebeğine
inşallah kuzumSağlıkla kolaylıkla al yavrunu kucağına
Canim benim vardir doktorun bi bildigi riske girmesindense hayirlisi buymus demekki kendini rahatlat sen Allah a emanetsiniz insallah Kuzum peki ciger gelistirici yapicak mi sana da ?inşallah canım aslında erken oluyor içim rahat değil 36+5 ama suyu azalmış
yapıcak cumartesi son kontrolde canım evet daha fazla riske giremem su çok önemli dedi napalım kısmet inşallah küveze girmezCanim benim vardir doktorun bi bildigi riske girmesindense hayirlisi buymus demekki kendini rahatlat sen Allah a emanetsiniz insallah Kuzum peki ciger gelistirici yapicak mi sana da ?