- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Uzun sürmedide agrisi kaldi yine 2 güne anca gecer galiba☹Anaaa kızıkam yaa tühh artık bitse şu krampların. Umarım bu kez çok uzun sürmemiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun sürmedide agrisi kaldi yine 2 güne anca gecer galiba☹Anaaa kızıkam yaa tühh artık bitse şu krampların. Umarım bu kez çok uzun sürmemiştir
Insallah hepimiz boyle boyle birbirimizin gununu bekliyorz vallaGunaydin kuzum gecmis olsun oncelikle insallah olmaz agri bi daha sen dogur seninkiler bir aylik olsun benimki anca gelir insallah
Yaa eweett cocugum zaten 26.gun evıne gelıyor olacak neredeyse 1 ay kalmıs oluyor az degıl 2 hafta gerı gitmesi bızı 1 ay hastanede tuttuMaşalllahh kuzumm ya resmen 1 ay olcak senin inanamıyorum gecen zamana
Insallah canımm yaaUykusuz geceler yakında uykusuz bebisin ağlama sesiyle dolacak ins kaprmlar biter ümidiyle benim.umidim de şu el uyusuklugu biter ins
Çok garip evet ve bazen aklımdan çıkıyor mesela o anda bebek oynuyor hop bi heyecan oluşuyor içimde ayyy ben doğurcam dimii diyorum hadi bakalım hepimiz sıramıza göre doğuralım inşallahYok bende kışın kullanırım da evde kullanmadım hiç. Yani doğum sonrası da kullanılır diyosun.
Ay bişe kalmadı yaaa peşinden de ben gün sayıyorum çok garipmiş
Sabah ben de acaba sütlendimmi dedim de meğer bizim ateş kombi ateşiymişGünaydın canımmm. Lohusalıkta daha çok ateş basar diyorlar
Canm ben de evden cıkmadıgm halde nezle gibi olmustm ama fena tıkanmıştım her gün en fazla 2 bardak bol limonlu ıhlamur içtim mandalinaya dalan abandım baya 4-5 gün sürdü geçmesi geçmiş olsun kuzum bir de tuzlu su çek bol bol aç burnunu öyle açılmayınca da serum fizyolojikle açtm hep burun açıldıkça iyileşme süresi çabuk oluyor. Hadi doğuma kadar doparlanDr a yazdım şimdi ne zaman görürse artık bakalım... Ne grip ne covid teması yok o yüzden nezle olduğunu düşünüyorum ama zorlayacak resmen çok belli
Amiinnn canım inşallahhh tüm bebeler anneleriyle olsun kavuşsun herkesYaa eweett cocugum zaten 26.gun evıne gelıyor olacak neredeyse 1 ay kalmıs oluyor az degıl 2 hafta gerı gitmesi bızı 1 ay hastanede tuttu
Saglık olsun Rabbım ınsallah bundaan sonra evımızde saglıkla olmamızı nasıp etsin
İns negatif çıkarCovid testi verdim
Çıkma insallah birsey canım Allah yardimcin olsun ama vermekle iyi yapmissin nolur nolmazCovid testi verdim
Etmedim kuzum vermem lazım artık daha neyi bekliyorsamnurselek cikolatayi siparis ettin miii esim birazdan gelir isten o gelsn vericem siparis artik kader kismet ne gelirse
Ben verdim siparis bakalim insallah güzel gelirEtmedim kuzum vermem lazım artık daha neyi bekliyorsam
Kapıda ödeme mi verdinBen verdim siparis bakalim insallah güzel gelir
Bir de instagram sitesinden mi verdinBen verdim siparis bakalim insallah güzel gelir
Ahh kader arkadaşım. Artık kırıldı heralde benim kemik öyle Bi acı, uyuşukluk lafı az kalır. Ama doğuma 1 hafta var mucize gibi nasıl geçsin ben anlamadım kiUykusuz geceler yakında uykusuz bebisin ağlama sesiyle dolacak ins kaprmlar biter ümidiyle benim.umidim de şu el uyusuklugu biter ins
Yok ya normal karttan odedik bazen evde olmuyorm komsuya birakiyorlar nolur nolmaz ddm sitesinden verdim whatsaptanda yazdm acil die onlarda tamam dediler insallah elime guzel bisey gelir sey sorucam sen hani bi gecelik almistin ya o lohusahamile sitesi miydi ordanda dunki geceligi siparis ettm insallah duzgun seyler gelirde esimjn diline dusmemKapıda ödeme mi verdin