- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Benim gibi cihaz alarm verince korkup ağlama daYarin ilk nstme giricem, bakalim neler olacak ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gibi cihaz alarm verince korkup ağlama daYarin ilk nstme giricem, bakalim neler olacak ya
Bak bide o varYaa Bi de ikiz seçenekleri yok kutularda
Oyyy canım çok şükür sonunda evinize dönüyorsunuz çektiğin sıkıntılar bitti şükür. Bir de evine dönünce daha da rahat olacaksın herşey senin kontrolünde olacağı icin çok çok sevindim bebişlerini mis mis öpüyorumAmiin Ya biliyor musun ınga diyerek ağlamaya bir tanesi bugün başladı. Gün bile takip etsen nasıl fark eden detaylar var. Veee bugün tahlillerimiz iyi gelmiş. Haftasonu diye yarın gidip bir acilden kan vermemiz şartıyla gidebilirsiniz dedi çocuk doktoru kilo vermeleri durmuş Kadın doğumcu zaten dünden birlik bir şey kalmadı demişti
Adama yazıyom instadan sonuçta çikolata tasarım diyo geçiyo daa, ikiz seçenekleriniz varsa görebilirmiyim diye. Sayfadan bakabşlrisinizdiyo bana gerçekten aydınlatıyolar beniBak bide o var
Oyyyyy gözyaşım pıt bayıldım kuzum çok çok güzel olmuş tam bir kız odası çok şeker sağlıkla gelsin de odasına yerleşsin prensesinKızlarrr kızımın odası geldi nasıl olmuşşş paylaşcam ama inşallah ifşa olmam
Instagramda bide moli cikolata var ama iste guvensem mi bilemedmAdama yazıyom instadan sonuçta çikolata tasarım diyo geçiyo daa, ikiz seçenekleriniz varsa görebilirmiyim diye. Sayfadan bakabşlrisinizdiyo bana gerçekten aydınlatıyolar beni
Aynen ben de ona ayrı seviniyorum. Sezaryen olmasına rağmen bebişim doğumu kendi başlattı. Çatıda sıkıntım olmasaydı 2 cm. açılmam da vardı, normali deneyebiliriz demişti doktor. Asıl doktorum çatıya bakıp sezaryen dediği için böyle oldu. Yoksa bebişim kendi doğum gününü kendi belirledi.RAAT ınki biraz daha normale yakın suyu geldi gitti
Onu görmedm canımHımmm, anladım canım.
Madlenini hiç yemedim.
Fıstıklı draje ve badem çikolataları çok güzel bence.
Daha geçen hafta bir arkadaşıma bebek görmeye gittiğimde de yedim, ben beğeniyorum.
@Yasamademek123 paylaştı ya, onlardan bahsediyorum.
Benimki cuma günü gittiğim son kontrolümde 50lerde idi, doktor en fazla 1 hafta idare eder bu su demişti. Pazartesi gel, bir daha bakalım, belki tarih belirleriz demişti. Pazartesi gelmeden, pazar günü suyum geldi ve doğum yaptım. Yani hazırlıklı ol derim.kizlar suyunda azalma olan var mi 35 deyim doktor sali gunu bakip tarih belirleyelim dedi korku sardi
Harika haber. Hadi hep güzel haberlerini alalım yavruşların. Hay maşallah ikisine deAmiin Ya biliyor musun ınga diyerek ağlamaya bir tanesi bugün başladı. Gün bile takip etsen nasıl fark eden detaylar var. Veee bugün tahlillerimiz iyi gelmiş. Haftasonu diye yarın gidip bir acilden kan vermemiz şartıyla gidebilirsiniz dedi çocuk doktoru kilo vermeleri durmuş Kadın doğumcu zaten dünden birlik bir şey kalmadı demişti
Kuzum uzak bim çok yaaa evdende cikmam yasak zaten bi de kucuk bizim burdaki kalmamistir bile Bi fikir daha daniscam sen ce catinin ustune soyle seyler koysam nasil olur ???Aa çok güzel bunlar da olur tabi ki çok güzel saklama alanları hem de tamam bekleriz tabikiii
Ha hatırlamıyorum sen almış mıydın ama organizerler saklama kutuları almadıysan bak Bime geldi bugün
Kuzum diger grupta hic ama hic memnun kalmamislar bilgin olsun iade etmis kizInstagramda bide moli cikolata var ama iste guvensem mi bilemedm
Canim benim Allahim size bin kat guzelini nasip etsin insallahh guzel haberlerini alalim bu gunlere gelOyyyyy gözyaşım pıt bayıldım kuzum çok çok güzel olmuş tam bir kız odası çok şeker sağlıkla gelsin de odasına yerleşsin prensesin
Saol kuzum benim insallah gonlune gore olan nasip olsun insallahAyy masallah Allah ım güle güle yatmayı nasip etsin insallah bayıldm benimde kafamda böyle bir yatak var asagi yukari insallah
Çok güzel olmuş canım
Çok güzel.güzel günlerde
Canlarimmm coook tesekkur ederimmm hepinize hepimiz guzel gunlerde buyutelim insallahÇok güzel canım prenses iyi günlerde kullansın annesi
Beni aydınlatan sayfa o işteInstagramda bide moli cikolata var ama iste guvensem mi bilemedm
Evet kendi ne zman istedi ozamn geldi olsun sağlıklı ya herşey güzel şuan maşallah buna şükürAynen ben de ona ayrı seviniyorum. Sezaryen olmasına rağmen bebişim doğumu kendi başlattı. Çatıda sıkıntım olmasaydı 2 cm. açılmam da vardı, normali deneyebiliriz demişti doktor. Asıl doktorum çatıya bakıp sezaryen dediği için böyle oldu. Yoksa bebişim kendi doğum gününü kendi belirledi.
Şimdi ben bana kalırsa çatı tercih etmiyorum ama senin çatının içi dolu olduğu için böyle bişe çok kalabalık yapar diye düşünüyorum ama daha soft sade duvar sticer ları var bi sayfa var instada atarım istersen sana, onlardan yapabilirsin bence kuzumKuzum uzak bim çok yaaa evdende cikmam yasak zaten bi de kucuk bizim burdaki kalmamistir bile Bi fikir daha daniscam sen ce catinin ustune soyle seyler koysam nasil olur ???
Yolla bakemm baby ben de fikir aliyorum iste dolabin ustu de bos oraya da raf koyarim diye dusundum ama belki bu stickerlari oraya koyarim bakalim yapcaz bisilerrŞimdi ben bana kalırsa çatı tercih etmiyorum ama senin çatının içi dolu olduğu için böyle bişe çok kalabalık yapar diye düşünüyorum ama daha soft sade duvar sticer ları var bi sayfa var instada atarım istersen sana, onlardan yapabilirsin bence kuzum
He bu duvar harekerlendirmeleri diğer boş duvarlarında yapabilirsin patlatmak için
İnsta sayfası yazmışım yanlışlıkla trendyolda kuzum takip ediyorum ben bu markayı Wallhuman Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - TrendyolYolla bakemm baby ben de fikir aliyorum iste dolabin ustu de bos oraya da raf koyarim diye dusundum ama belki bu stickerlari oraya koyarim bakalim yapcaz bisilerr