Ben de bugün ilk defa çocuğu parka götürdüm 7. Günümdü.kasik agrim bacagima vuruyor simdi.

Aynı şeyleri hissediyoruz şuan hakkımızda hayırlısı

Bu histeroskopi rahime çizik atmak falan nedir niye yapıyolar kızlar ben bilmiyorum yaptırmak mı lazım doktor öneriyordur herhalde kişi ve duruma göre ?

Kızlar bişey soracaktm tedavi sürecinde yani yumurta büyütrken portakal suyu faydalımıdır ben bi sitede okumuştm ama sizede sormak istedm yne

Bu histeroskopi rahime çizik atmak falan nedir niye yapıyolar kızlar ben bilmiyorum yaptırmak mı lazım doktor öneriyordur herhalde kişi ve duruma göre ?
Evet canım doktorun tavsiye eder gerek görürse.. rahime kamera ve kesici uçlarla girip hem canlı kontrol ediyorlar rahim içini hem de gerek olursa müdahalr ediyorlar.. çizik atıyorlar, tutunmayı arttırıyor diyorlar baya övüyor literatür bu işlemi.. ama beni zorladı 1,5 aydır, bugün de dedim doktoruma ben hala hissediyorum histeroskopide müdahale ettikleri yerleri

Şimdiden hayırlı olsun tedavin histeroskopiyi çok övüyorlar, ben de geçen ay oldum, bayramdan sonra transfer olacağım. Bu sefer güzel haberlerini alırız inşallah senin de

Şimdiden hayırlı olsun tedavin histeroskopiyi çok övüyorlar, ben de geçen ay oldum, bayramdan sonra transfer olacağım. Bu sefer güzel haberlerini alırız inşallah senin de
İnşallah canım teşekkür ederim.Açıkcası rahîm filmimde ve USG de sorun görünmüyor ama yine de yapılacak.Zaten birde kürtaj olunca şart oldu hsg .İnşallah hayırlısıyla bende transfer olacağım günleri görürüm

Saol şeker cevabın için Hayırlısı valla ol derse olucaz artık teslim olduk yaa napalım

Kilya canımcım al sana konu başlığı bebekleriniz hangi burç olcak şimdi oğlak mı oluyoo kova mı hesaplayın bakalım pozitiflerrr
biz transferi Nisan’da beklediğimizden eşim oğlak olacak diye çok hevesliydi - kesin tutacakmış gibi sanki, ama işte insan yine de hayal kuruyor konuşuyor üstüne - kaçırfık oğlak’ı, kova olacak şimdi inşallah

Kizim koc bi de oğlak gelirse bizim ev inatçı kecilerle dolar huni takarız artik

Ahahah eşin benim kafada vallahii ne durumdayız Allahım yüzümüze gülsün kova burçlarıyla iyi anlaşırım çok iyidirler ayy hele bir de kız olursaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…