Bak melodiymiş herkescikler ordan yapmışYa bi tane bulmustum cok iyiydi ama indirim beklerken tukenmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak melodiymiş herkescikler ordan yapmışYa bi tane bulmustum cok iyiydi ama indirim beklerken tukenmis
Aaa askıylaaa dur ben de denerim sonna. Ama epey alçak koymuşum rafı ben yaa
Teşekkür ederimmmÇok güzel olmuş
Kissssss
Sağol kuzumZiyaretci gelebilir sorun yok dediler refakatci erkek kadin farketmez ama 1 kisi kalabilir dediler kalandan ve senden pcr istiyorlar kendilerinde yaptirirsan 250 tl mis kendin yaptiracaksan 2 gun icinde yapilmasi gerekiyormus
Ahhaaa kacırmısım bende senı kızz bildirim felan yok yıne bende oofffH Hazel9 eve gelip 3 saat uyumuşum beybi
Doğum tarihimi kaptım geldimmm !
Öncelikle istediğim tarihi biliyosunuz 12.12.21
Ama pazara geliyor kabul eder mi diye düşünüyordum ve söyledim tamam uygundur dedi. Hastane acil olmayınca pazarı kabul etmeyebilir dedi ama olsun suyu geldi deriz dedi
Bebiş iyi 3.300 dedi ama doğumdan sonra 3 te olabilir 3.600 de olabilir bunlar tahmini rakamlar dedi. Suyu iyi eşi hala yukarda vs dedi. Nst baktı güzel sancı flan yok. Son muayenemiz bu 10 gün sonra doğumda görüşürüz dedi hüüüüüğğğğ
Ne demekevet sitede oyle yaziyorda sordum ozellikle sorun yok dedilerSağol kuzum
Sitesinde ziyaretçi yasak, Refakatçi 1 kişi yazıyordu.
Kurtluyum ben oturamıyorum. Kız da bana benziyor içeride kıpır kıpır.Ayy sen artık dinlen ama yeter zateeeenn teşekkür ederimmm,
Çok cicilerrrrMillet çocuk doğursun süt sağsın ben daha nelerle uğraşıyom
Kııazzz duvara raf almıştım ilk başta limon kasası gibi gelmişti ama fena olmadı sanki Heee
Yaa sorma valla inanamıyorum belki pazar diye sessiz olur sessizce eşimi de sokarız doğuma tek umudum buAyy anca gördüm ya kız helal pazar günü ayağa kaldırcan hastaneyi son muayene uff çok güzel ve çok heyecanlı
Bizm yaptgmz bu ama marka ismi veremiyorm
Ayy resmen haftaya pazar doğum son yalnız pazar diyebilirz öbür pazar kahvaltımıza bir bebiş eşlik edecek düşüncesiiiAhhaaa kacırmısım bende senı kızz bildirim felan yok yıne bende oofff
Amamannnn da amann çendemi anne olçann kuzumm hadı sagglıkla kap gel bebegını ınsallahh
Maşallah ama sana var ya Ben de bi kaç işimiz var diye avm ye geldim. Yürüyemiyorum artık çok fenaaa bundan sonra yatmak gerekecek sanırımKurtluyum ben oturamıyorum. Kız da bana benziyor içeride kıpır kıpır.
Normalde giremiyor muydu. Sokun kız ne güzel olur. Ben de soracağım sormadım daha onu gitebişiyormu diyeYaa sorma valla inanamıyorum belki pazar diye sessiz olur sessizce eşimi de sokarız doğuma tek umudum bu
Suppperr işşteeAyy resmen haftaya pazar doğum son yalnız pazar diyebilirz öbür pazar kahvaltımıza bir bebiş eşlik edecek düşüncesiii
Ben hicbir talepte bulunmadigim halde 38+3 e gün verdi canım demekki iyi görüyorlar ki veriyorlar yoksa kalsin derdi doktorundaYa kızlar sizce erken mi olmus oluyor doğum yani belki bebek duracak ve daha da büyüyecek yani haftaya pazar 38+4 olmuş olacak. Vicdan kadın olarak vicdan yaptm yine acabaaa dedim. Doktora sordm da o da dediki en fazla bi 40 gr eksik doğar normal alacağımız tarihten yani ben de 13 ü gibi almayı düşünüyordm dedi
Bi tek acıbadem alıyor baska hiçbir hastane kabuş etmiyormuş ama o gün sorucam gerekirse ağlarımNormalde giremiyor muydu. Sokun kız ne güzel olur. Ben de soracağım sormadım daha onu gitebişiyormu diye
Dimi yoksa çocugumun içerdeki huzurunu bozmayayım daha büyüyecekseBen hicbir talepte bulunmadigim halde 38+3 e gün verdi canım demekki iyi görüyorlar ki veriyorlar yoksa kalsin derdi doktorunda
Kuzum valla bende doktora kendim teklif ettim tee şubat için süper tarih dedi 38+4 benimde 39.hafta oluyo zaten daha ne olsunYa kızlar sizce erken mi olmus oluyor doğum yani belki bebek duracak ve daha da büyüyecek yani haftaya pazar 38+4 olmuş olacak. Vicdan kadın olarak vicdan yaptm yine acabaaa dedim. Doktora sordm da o da dediki en fazla bi 40 gr eksik doğar normal alacağımız tarihten yani ben de 13 ü gibi almayı düşünüyordm dedi