- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
İnsallah canım bir aksilik olmazsa bakalımYaa masallah ne güzel tarihi kapmışsn valla hadi hayiisi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım bir aksilik olmazsa bakalımYaa masallah ne güzel tarihi kapmışsn valla hadi hayiisi insallah
Canimm ben yeni görüyorum doğum yapmışsın tebrik ederim çok şükür ömrü mutlulukla geçsin bebişinin inşallahTühh kaçırdım desene. Çok şükür ki sağ salim atlattık biz. Başka okuyanlarım da olduysa siz unutmayın dostlar
Ooo güzel haberler hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsin Tarihimiz de güzelH Hazel9 eve gelip 3 saat uyumuşum beybi
Doğum tarihimi kaptım geldimmm !
Öncelikle istediğim tarihi biliyosunuz 12.12.21
Ama pazara geliyor kabul eder mi diye düşünüyordum ve söyledim tamam uygundur dedi. Hastane acil olmayınca pazarı kabul etmeyebilir dedi ama olsun suyu geldi deriz dedi
Bebiş iyi 3.300 dedi ama doğumdan sonra 3 te olabilir 3.600 de olabilir bunlar tahmini rakamlar dedi. Suyu iyi eşi hala yukarda vs dedi. Nst baktı güzel sancı flan yok. Son muayenemiz bu 10 gün sonra doğumda görüşürüz dedi hüüüüüğğğğ
Ayy hadi bakalımH Hazel9 eve gelip 3 saat uyumuşum beybi
Ama pazara geliyor kabul eder mi diye düşünüyordum ve söyledim tamam uygundur dedi. Hastane acil olmayınca pazarı kabul etmeyebilir dedi ama olsun suyu geldi deriz dedi
Bebiş iyi 3.300 dedi ama doğumdan sonra 3 te olabilir 3.600 de olabilir bunlar tahmini rakamlar dedi. Suyu iyi eşi hala yukarda vs dedi. Nst baktı güzel sancı flan yok. Son muayenemiz bu 10 gün sonra doğumda görüşürüz dedi hüüüüüğğğğ
Eneeeee geliyorrr kızçeeee çoook heyecanlııı yaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzumm çok sevindimH Hazel9 eve gelip 3 saat uyumuşum beybi
Saoll kuzucummmmŞükür bende de keyifler yerinde doğumgünün kutlu olsun kuzum hoşgelsin 30ların
Canım acıbadem hastanesi refakatçi ve ziyaret konusunda bir şey dedi mi?Yaa masallah ne güzel tarihi kapmışsn valla hadi hayiisi insallah
Niye öyle diyorsun ne güzel oyalanıyorsun bir şeylerle ben de haftaya senin gibi olacağım büyük ihtimal işten ayrılınca boşlukta kalacağım. Ayrıca Çok da güzel olmuş kuzu ellerine sağlıkMillet çocuk doğursun süt sağsın ben daha nelerle uğraşıyom
Kııazzz duvara raf almıştım ilk başta limon kasası gibi gelmişti ama fena olmadı sanki Heee
Ay evet canım bakalım plana uyabilecek miyiz hayırlısı ile insallahOoo güzel haberler hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsin Tarihimiz de güzel
Sağol canikocum valla cok heyecanlı iğnesiz bayılabilirm ordaEneeeee geliyorrr kızçeeee çoook heyecanlııı yaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzumm çok sevindim
Ooo minik prenses geliyor tarihte güzelmis sağlıkla ins gelsinH Hazel9 eve gelip 3 saat uyumuşum beybi
Kız boşta durmuyor eline sağlık ne güzel olmuşlarMillet çocuk doğursun süt sağsın ben daha nelerle uğraşıyom
Kııazzz duvara raf almıştım ilk başta limon kasası gibi gelmişti ama fena olmadı sanki Heee
Ziyaretci gelebilir sorun yok dediler refakatci erkek kadin farketmez ama 1 kisi kalabilir dediler kalandan ve senden pcr istiyorlar kendilerinde yaptirirsan 250 tl mis kendin yaptiracaksan 2 gun icinde yapilmasi gerekiyormusCanım acıbadem hastanesi refakatçi ve ziyaret konusunda bir şey dedi mi?
Allah seni limon kasası diyor bidecok guzel olmus valla cok begendimMillet çocuk doğursun süt sağsın ben daha nelerle uğraşıyom
Ayy sen artık dinlen ama yeter zateeeenn teşekkür ederimmm,Niye öyle diyorsun ne güzel oyalanıyorsun bir şeylerle ben de haftaya senin gibi olacağım büyük ihtimal işten ayrılınca boşlukta kalacağım. Ayrıca Çok da güzel olmuş kuzu ellerine sağlık
E napam kocam evde Bi kaç duvar deldirdim son sonOoo minik prenses geliyor tarihte güzelmis sağlıkla ins gelsin
Kız boşta durmuyor eline sağlık ne güzel olmuşlar
Valla limon kasası gibi kızzz sıfır işçilik yani en ucuz diye ordan aldım taktık olduAllah seni limon kasası diyor bidecok guzel olmus valla cok begendim
Bayıldım ben, çok güzeller.Millet çocuk doğursun süt sağsın ben daha nelerle uğraşıyom