Başıma neler geldi, bir bilseniz doktora kalsaydı şuan kızçemle 3 gündür evimdeydim
Cuma günü 1 gece hastanede kal enfeksiyonunu takip edelim, nst de de sancin var durdurulalim ,bu sırada ciğer geliştirici inge yapalım, olaki erken doğum olursa diye demişti bize de mantıklı geldi tamam dedik , anlatmıştım sizede zaten. Yatis yapildi , serum ustune serum , nst surekli , 1 doz ciger gelistirici oldum ,Hatta
nurselek ZEYNEPP5555 demişti 36 .haftadan gerek var mi .
Igneden sonra sabah nst de bebeğin kalp atış hızı azaldı, doktor ultrasona da bakalım dedi.
Indik odasına ultrasonda bu bebeğin suyu bitmiş
kan akışı düzenli değil, hemen almamız lazım
bu bebek bişey yaşamış, stres altında hemen alalım, zaten ciğer geliştirici iğneyi de yaptık. Biz şok olduk , yani dün suyu iyiydi ,herşey normaldi nasıl olur bi anda suyu biter . Doktora söylediğiniz e inanamıyoruz nasıl böle olur diyince , tamam bikac nst daha çekelim dedi , odama çıktım su içtim kahvaltımı yaptim nst ve ultrason çekildi bu defa herşey normal
Doktora iğneden dolayı mi bebek hareketleri azaldı diye sorduk ,hayır dedi .internetten arastırdık iğne bebek hareketlerini bir süre azaltiyormuş, iğneyi yaptırdığımız a pişman olduk. 2. Doz igneyi yaptırmadım. Doktor da benim için bitti artık
Ne yapmaya çalıştığına hâlâ anlam veremedim .
Amacı neydi bilmiyorum, bi an once beni sezeryana almak mi ?boşluğunu doldurmak mi ?bilmiyorum.
Bi kaç nst daha çekildim, nstler güzel çıktı ama
Icimeze bi kere kurt düşürdü, hastaneden ayrıldım. Hemen devlet hastanesine gidip , bebegimin suyunu ,kan akışının normal olduğunu tekrar kontrol ettirdim, şükür herşey yolundaydı.
Öyle üzüldük kü yeni kendimize gelebildik.
Dün yeni doktora gittim o da muayene etti ,hersey normal cok şükür,
3 23 aralık arasında bekliyoruz minnoşumuzu ins