inşallah hep rahat devam eder

canımmm seninde belli oldu mu günün peki? bende haftasonu son düzlük kontrolüne gideceğim:)))
Haftaya transfer olacak kimse yok mu ya kimle takip edicem belirtileri ben
Perşembe kontrolüm var canım belli olur herhalde günü herşey yolundaysa haftaya olur gibi

canımmm seninde belli oldu mu günün peki? bende haftasonu son düzlük kontrolüne gideceğim:)))
Haftaya transfer olacak kimse yok mu ya kimle takip edicem belirtileri ben
Bende varımm yarın belli olacak tam tarihim 26 nisan diye düsünüldü ama bakalım kac mm oldu endometrium insallah hersey yolundadır

Canimmm canım çok sevindim canimm kaçıncı gunundu kuzummmm

Sen neredesin bugün gelmedin
Kuzum bugün baya yogundum gelemedim yazdıklarınızı okucaktim şimdi çocuğu parka götürdüm valla güneşte yürüDüm biraz harekette iyi oluyormuş diye okudum rahme kan gitmesi için yarın 7. Günüm oluyor inşallah hayırlı zamanda sonuç almayı çok istiyorum artık valla karın ahrim falan da gitti ne oluyor hiç anlamıyorum

Kızlar merhaba, burda pozitif haberleri okudukça çok mutlu oluyorum.Bende bayramdan sonra 17 si gibi 3.tedavime başlayacağım bir aksilik olmazsa , ulaşım vs. sıkıntı olmazsa çünkü şehir dışına gideceğim.Ocakta kürtaj olmuştum malasef tüp bebekle olmuştu yine kalbî durmuştu bebeğimin şimdi sil baştan başlayacağız.Rabbim isteyen herkese nasıp ersin inşallah

Merhaba gecmis gitmis olsun insallah ve takip eden ilk tedavinde sağlıklı birşekilde gelsin sana bebegin. Problem neydi peki nasil bir tedavi gördün acaba?

Merhaba gecmis gitmis olsun insallah ve takip eden ilk tedavinde sağlıklı birşekilde gelsin sana bebegin. Problem neydi peki nasil bir tedavi gördün acaba?
Çok teşekkür ederim.Bizim eş sorunlu.Ciddi sperm sorunu var ve maalesef onca tedaviye rağmen değişmedi Embriyolarim da en iyi kaliteydi ama nasip olmadı malasef, büyük ihtimalle genetik bozukluk vardı bebekte.Klasik tüp bebek uygulandı açıkçası memnun kaldım lab, vs ama bu sefer Histereskopı olacağım ekstra olarak rahimde bir sorun Yok ama aklımda soru işareti kalmasın diye yapılacak , Transferim temmuz sonuna kalacak büyük ihtimalle.

Bu sefer bende heyecan yaptım. Bende transfer olmuşum gibi hissediyorum. Kasıklarım ağrıyor valla kalınlaşmaya başladı herhalde baskı var sanki
Kulaga garip geliyor biraz ama halk dilinde bu duruma Rahim bebek ariyor denirmiş. Valla benimde kasiklarim karnim baya ağrımaya basladi. Regl agrisi gibi hafif sancılar var. Aldigimiz ilaçlar hormon oldugu icin cogunlukla cok normal boyle hissetmemiz sanirim.

Hayirlisi olsun insallah. Histereskopi bende oldum gruptada olan cok kisi var. Biraz sonrasi cok hafif hassas geciyor ben 2 regl bekledim taze transfer olamadim oyuzden. Ama tespit icin saglikli yontem diyorlar

Hayirlisi olsun insallah. Histereskopi bende oldum gruptada olan cok kisi var. Biraz sonrasi cok hafif hassas geciyor ben 2 regl bekledim taze transfer olamadim oyuzden. Ama tespit icin saglikli yontem diyorlar
Evet aslında diğer transferde de doktorum yapalım istersen dedi ama ben istemedim.İnsallah bu sefer yapılacak bakalım temmuza kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorum o kadar sabırsızım ki bir kere yaşadım ya o duyguyu çok kısa da olsa o yüzden ayrı bir sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…