- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Asi ney instagramdan canim hemen eklerimEwettt aksam kendı sayfasında canlı yayını var ona katılacağım cok guzel bılgıler detaylar verıyor istersenız katılabilirsiniz sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asi ney instagramdan canim hemen eklerimEwettt aksam kendı sayfasında canlı yayını var ona katılacağım cok guzel bılgıler detaylar verıyor istersenız katılabilirsiniz sizde
Canım öncelikle hayırlı olsun kat kat katlansın. Kan vermeden de artışı idrarla çok anlayamayız gibi geliyor idrarın yoğunluğu vs etkiler bence o yüzden kan verince inşallah katlandığını görürsün kuzum.Kızlar merhaba, benim de 3. Transferim bu. 1 negatif ve 1 kimyasalım var. 9. Gün ve 11. Gün testlerimi koyuyorum. Yarın kan test günüm. Ne dersiniz? Kimyasalmı pek artış yok gibi..soldaki 9. Gün, sağdaki 11. Gün sabahı.
Yaa sağ olsun ondan da senden de canımEwettt aksam kendı sayfasında canlı yayını var ona katılacağım cok guzel bılgıler detaylar verıyor istersenız katılabilirsiniz sizde
Aynenn canımm dr uma da burdan guzel düşğncelerınızı paylasırım o kadar ugrasıyor adamcagız motivasyon olsun hem belkı baskaları okursa onlara da örnek olsunnYa yerim bu nedir bayildim iliskinize
Bizim topiğinde daktırı oldu
Dr filip taşhan cok sevinir canlı yayında sorular da sorabılırısnızAsi ney instagramdan canim hemen eklerim
benim de dün böyle çıktı yarın kan vercem yarın normalde 11. günüm ama vericem artık çıkar inşallahYerim yerim çıkmış kuzum hayırlı olsun çok sevindimmmm
Kızz saat 21.00 da dr umun sayfasınadan 2 dk gır bak konusması vs o zaman daha ıyı anlarsınız cok tatlı masallahMasumlar apartmanın izleyenler giderim birazdan
Ben evimin önünde şehir hastanesi var oraya yaptırdım. Sıfır ücret tabii kiNe kadar güzel ben şimdiye kadar iki tane yaptım her biri için 150 TL verdim medicalde
Amin canım, inşallahCanım öncelikle hayırlı olsun kat kat katlansın. Kan vermeden de artışı idrarla çok anlayamayız gibi geliyor idrarın yoğunluğu vs etkiler bence o yüzden kan verince inşallah katlandığını görürsün kuzum.
Çok tatlı bir Dr resmen bizimde drmuz oldu sende sağolasın her aklımıza takilani soruyorsun kuzumKızz saat 21.00 da dr umun sayfasınadan 2 dk gır bak konusması vs o zaman daha ıyı anlarsınız cok tatlı masallah
İnşallah canım dualarım seninleCok aktifsinizz cok yetisemiyorum vallahi sizin evde hic is güc yok mubirazdan yola cikacaz yarin kontrolum var insallah hersey yolunda gider kızlar
sadece progesterona 80 tl verdim fiyatlar çok fazlaCanım benım otrudugum yerde polıkınlık var 30 tl yaptırıyorum ne kadar fahiş fıyat yaa 150 tl beta degerı ıcın cok yuksek yazık
İş güç varda yapan yokCok aktifsinizz cok yetisemiyorum vallahi sizin evde hic is güc yok mubirazdan yola cikacaz yarin kontrolum var insallah hersey yolunda gider kızlar
Acaba neden kız olduğunu tahmin ettiklerini transfer ediyorlar ki mantık ne acabaYaaaa inşallah öyle yapıyolardır sağlıkla hayırlısıyla olsun tabii öncelik o ama şöyle minnoş bir kızım olsun da çok isterdim.. gönlümüZden geçen hakkımızda hayırlısı olsun
Allah ım acılarımızı unutturacak mutluluklar nasip etsin canım. Şifa versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kez. Senin için bebeğin için nasıl iyi olacaksa öyle olsun kuzum. Duydukça içim cızlıyor gerçekten bu durumları. Rabbim yüzümüzü güldürsünKilya canım sayilirmi bilmem ama bende dis gebelikten sezeryan oldum ve sonraki acilari agrilari anlatamam ilk ameliyatimdi. Henuz 1 yil olmadi hala agrisi uyusuklugu var dikis yerinde. Bu yüzden de hamile kalinca bisi olur korkusu yasiyorum . Ayrica doktor kabul ederse normal doğum isterim. Herkesin farkli olabilir elbette ama ameliyat bana iyi gelmedi bu kadar aciya suan normal dogum daha basit gibi geliyor bilemiyorum.
yatıştayız yavrum. Yolunuz açık olsun güzel geçsin inşallahCok aktifsinizz cok yetisemiyorum vallahi sizin evde hic is güc yok mubirazdan yola cikacaz yarin kontrolum var insallah hersey yolunda gider kızlar
Ay ben unuttum onu çok kötüleşmeye başladı ondan izleyemeye dayanamıyorum uzun uzunMasumlar apartmanın izleyenler giderim birazdan