- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Evet normal istiyorum ama durum ne gösterir bilmem hayırlısı ne ise öyle olsun diyorumHadi bakalımm hayırlı haberler sen normal mi istiyodunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet normal istiyorum ama durum ne gösterir bilmem hayırlısı ne ise öyle olsun diyorumHadi bakalımm hayırlı haberler sen normal mi istiyodunnn
Bunu asssla farketmemiştim çok tatlısın yaa
Ve hepsini hepimiz doğuruyoruz resmen çok güzel bir duygu birlikte büyüttük birlikte doğuruyoruz...
2 haftada 6 bebeğimiz oldu resmen.
Çok güzel değil mi?
Hayırlısı ile inşallah kuzum bir avazda kurtul inşallah habersiz bırakma daEvet normal istiyorum ama durum ne gösterir bilmem hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum
Ayyy olmasın öyle de olmasın inşallahhBenim 40+0 o allaaaam o kadar sürmesin kendi kendine gelsin o suni sancı tarihim
Ben yay ım çok ta kötü değil ama işte herkesin bi taktığı bi bişi oluyo yaaBen de yay istemiyordum hatta sadece yay istememiştim şu ahir ömrümde
İvit ama 37 olmuyorum dahaca ozamn sırf tarih güzel diye al doktor al dermişim12.12.2021 de güzel
Ayrıntılı ultrason, şeker yükleme, sonra alışveriş Bi başlıyor yetiştiremicem doğuma diye sürekli Bi atraksiyon nasıl geçtiğini anlamıyor insanÖyle mi gerçekten?
Valla 12+0 yarın, şimdiye kadar hiç hızlı geçmedi.
Ay şimdi gördüm sende yazmışsın12.12. 21 hoşuma gidiyor ama napam
Tamam artık kritik günler ama her güne bir aksiyon var daha sık girmeye çalış babyya kuzum çok giiremiodum buraya bugün @Kilya nın stresi resmen beni sardı çıkamadım
2 tane yay tanıyorum valla ondan önyargım yoksa Bi şey dediğim yok daBen yay ım çok ta kötü değil ama işte herkesin bi taktığı bi bişi oluyo yaa
Bize diyor tupaaaaaAyrıntılı ultrason, şeker yükleme, sonra alışveriş Bi başlıyor yetiştiremicem doğuma diye sürekli Bi atraksiyon nasıl geçtiğini anlamıyor insan
Amin inşallah O günleri de göreceğiz inşallah. Allahım hayırlısıyla kızlar ben doğurdum iyiyiz demeyi nasip etsin herkeseHayırlısı ile inşallah kuzum bir avazda kurtul inşallah habersiz bırakma da
Senin bebiş erkekmiydiii erkekse zor yay burcu kızsaa bence bi yolunu bulursunuzz2 tane yay tanıyorum valla ondan önyargım yoksa Bi şey dediğim yok da
Aminnn canımcımmmAmin inşallah O günleri de göreceğiz inşallah. Allahım hayırlısıyla kızlar ben doğurdum iyiyiz demeyi nasip etsin herkese
Bugün hala kapları kaynatıyorum düşün işte, gardırop hala gelmedi halı almadım gardırop gelmediği için kıyafetleri asamıyorum gibi gibi şeyler su çok sıcak gelseneBize diyor tupaaaaa
Aynen canım.Haziran da bizim üzerimizden iddaaya girecekler hayrunnisa85
Yok be yavrum kız anasıyım şurda özgür kız olacak ben de çatık kaşlı anasıSenin bebiş erkekmiydiii erkekse zor yay burcu kızsaa bence bi yolunu bulursunuzz
Senin yetiştirdiğin kız iyi olur merak etme karakterli ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallahYok be yavrum kız anasıyım şurda özgür kız olacak ben de çatık kaşlı anası
Oyyyy kıyamam.Bugün hala kapları kaynatıyorum düşün işte, gardırop hala gelmedi halı almadım gardırop gelmediği için kıyafetleri asamıyorum gibi gibi şeyler su çok sıcak gelsene