- 19 Ocak 2021
- 1.975
- 3.285
- 34
20 den sonra Bi hızlanıyor kuzum aklın durur... 3 hafta kalmış 40 olmama dile getirince şok oluyorum insan inanamıyor resmenAy inşallah canım.
Valla hala hayal gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 den sonra Bi hızlanıyor kuzum aklın durur... 3 hafta kalmış 40 olmama dile getirince şok oluyorum insan inanamıyor resmenAy inşallah canım.
Valla hala hayal gibi.
Bunu asssla farketmemiştim çok tatlısın yaa
Ah sıpalar biz de gün seçiyoz kader de güler onlar da içerdenAllah gönlüne göre versin bebeğim ben de 12 Aralık haftasına hevesliyim ama sıpam ne der bilmiyorum
12.12. 21 hoşuma gidiyor ama napamAh sıpalar biz de gün seçiyoz kader de güler onlar da içerden
Yaaa tamam söylim kuzum rahat dursunlar akıllı olsunlar
Yavrum 2z Bi de senin tek refakatçi mi veriyorlar annen de gelseydi keşkeKızlar kayınvalide filan demeyin çok ihtiyaç var sezaryenlı iseniz. Bir kişi yetmiyor. Çok şaşkınız çok küçükler ememiyolar
Aa Evettt12.12. 21 hoşuma gidiyor ama napam
35e gircem sıramı bekliyorum
İnşallah kuzum bir avazda kurtulursun inşallah vallaa seninkide ani olcak habersiz bırakmaAy çok amin normali bekliyorum kuzum Allah nasip ederse, Dr um sabırsız çıkmazsa falan bebek küçük, çatı uygun, yapabilirim bence hala ev işlerinde aktifim (maşallah diyeyim) inşallah olur
Doğurcaksınnn hala şu takvimi eklememişsin aşk olsun sana35e gircem sıramı bekliyorum
Bende 22.02.22 hayal ediyodum ama balık burcu olmasını asla istemiyorum12.12. 21 hoşuma gidiyor ama napam
Haziran da bizim üzerimizden iddaaya girecekler hayrunnisa85@ZEYNEPP5555 ve @Esra_rengiz1016 ve @Elifimm30 var ocakta onların olur Allah mani vermezse sonra şubatta ben deniz sonraaaaa tupaaaaa ve hayrunnisa85 kuzuları geliyor ( unuttuğum kaldı mı nickleri karıştırıyom bulamıorum )
Benim 40+0 o allaaaam o kadar sürmesin kendi kendine gelsin o suni sancı tarihimAa Evettt
21.12.2021 demişti bana ilk başta o tarihte güzeldi bak ama yemez anacım o tarih
Yok yok uzun sürer nasılsa yazarım benİnşallah kuzum bir avazda kurtulursun inşallah vallaa seninkide ani olcak habersiz bırakma
Oy kuzular yaa.Kızlar kayınvalide filan demeyin çok ihtiyaç var sezaryenlı iseniz. Bir kişi yetmiyor. Çok şaşkınız çok küçükler ememiyolar
Ben de yay istemiyordum hatta sadece yay istememiştim şu ahir ömrümdeBende 22.02.22 hayal ediyodum ama balık burcu olmasını asla istemiyorum
Öyle mi gerçekten?20 den sonra Bi hızlanıyor kuzum aklın durur... 3 hafta kalmış 40 olmama dile getirince şok oluyorum insan inanamıyor resmen
12.12.2021 de güzelAa Evettt
21.12.2021 demişti bana ilk başta o tarihte güzeldi bak ama yemez anacım o tarih
ya kuzum çok giiremiodum buraya bugün Kilya nın stresi resmen beni sardı çıkamadımDoğurcaksınnn hala şu takvimi eklememişsin aşk olsun sana