Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa adını bulamadım o da var sıralama listem de Birumuttuyasataninsani anacım be zor nick bir umuttur yazıp durdum r fazlaymış
Canım benim, çok sevindim.Kızlar okuyamadım başım dönüyor. Merak edersiniz diye yazıyorum. Yoğun bakımda telefon yasaktı. Çıktım sancılarım var baya. İyiyiz ama çok şükür Bebekler benimle biri 2100 diğeri 2300 doğdu. Ama şişlerdi şimdi minicikler görseniz. Aşırı küçükler dua eden herkese çoook teşekkür ederim. Emziremiyorum. Tutmadılar. Mama veriyoruz şimdi. Aklıma gelenler bunlar sizi seviyorum
Hııı iyi bari iiEvde kocacımm ya bu hafta taş düştü başına korktu ben kötü olunca evde o yüzden beraber cumhurbaşkanımızı izliyoz ama hediyem erken geldiii siz naptınız asılllll yediniz döndğnğz müüü
İnşallah kuzu dr Aralık sonu demişti ama bakalım pazartesi kontrolde ne çıkarZEYNEPP5555 ve Esra_rengiz1016 ve Elifimm30 var ocakta onların olur Allah mani vermezse sonra şubatta ben deniz sonraaaaa tupaaaaa ve hayrunnisa85 kuzuları geliyor ( unuttuğum kaldı mı nickleri karıştırıyom bulamıorum )
Kız daha ne kadar tutucan içeride benim son 3 hafta sen 34 desin 3 hafta sonra 36+ oluyorsun daha ne olsunYapmayın arkadaşlar lütfen
Hadi bakalımm hayırlı haberler sen normal mi istiyodunnnİnşallah kuzu dr Aralık sonu demişti ama bakalım pazartesi kontrolde ne çıkar
Sözlerimi geri alamam yapardım yavrum bileydimYaa adını bulamadım o da var sıralama listem de Birumuttuyasataninsani anacım be zor nick bir umuttur yazıp durdum r fazlaymış
Bak şimdi ben yarın 35 im. Ayın 15inde tam 37 oluyorum ozamana kadar durayım daaaKız daha ne kadar tutucan içeride benim son 3 hafta sen 34 desin 3 hafta sonra 36+ oluyorsun daha ne olsun
Uzun uzun nickler aaaa olmuyo böyleee kız normal mi doğurcannnSözlerimi geri alamam yapardım yavrum bileydim
Allah gönlüne göre versin bebeğim ben de 12 Aralık haftasına hevesliyim ama sıpam ne der bilmiyorumBak şimdi ben yarın 35 im. Ayın 15inde tam 37 oluyorum ozamana kadar durayım daaa
Ay inşallah canım.ZEYNEPP5555 ve Esra_rengiz1016 ve Elifimm30 var ocakta onların olur Allah mani vermezse sonra şubatta ben deniz sonraaaaa tupaaaaa ve hayrunnisa85 kuzuları geliyor ( unuttuğum kaldı mı nickleri karıştırıyom bulamıorum )
Ay çok amin normali bekliyorum kuzum Allah nasip ederse, Dr um sabırsız çıkmazsa falan bebek küçük, çatı uygun, yapabilirim bence hala ev işlerinde aktifim (maşallah diyeyim) inşallah olurUzun uzun nickler aaaa olmuyo böyleee kız normal mi doğurcannn