- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 36
Ayyy evetBize diyor tupaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evetBize diyor tupaaaaa
02.12.202112.12.2021 de güzel
Amin yavrucum, cümlemizinSenin yetiştirdiğin kız iyi olur merak etme karakterli ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah
Hiç birine denk getirememem kaç puan02.12.2021
12.12.2021
20.12.2021
21.12.2021
Hepsi çok güzel kızlar, seçin beğenin.
Normal olsun Haziran bizim olsunAynen canım.
Tabi hazirana kalırsak.
Bana Mayıs sonu gibi geliyo.
Değişiyo fikirler arada benim öle oldu en azından tabi ki normal doğurcam diye gezdim ilk üç dört ay , şimdi üç buçuk atıyorum korktum normal doğurursam diyeNormal olsun Haziran bizim olsun
Hamile kalmadan önce normal doğum diyordum şimdi bir tırsmaya başlamadım değil
Mayıs sonu 38.hafta canım.Normal olsun Haziran bizim olsun
Hamile kalmadan önce normal doğum diyordum şimdi bir tırsmaya başlamadım değil
Seni mi kırcam 38 de doğururumMayıs sonu 38.hafta canım.
Ben etrafımda normal de olsa hiç 40’ta doğuran görmedim.
Dr sezeryan olursa 18 aralik dedi ama sezeryana niyeti yok gibi o zamanda ayin 25 ini bulabilir dedi bakalim hayirlisi olsun
Hiç uyumadım tabii de ağrılar fena ya. Maalesef bebişler ile ilgilenemiyorsun hele de benim gibi sütün gelmediyse. O üzücü oluyor ama birkaç güne gelebilir diyorlar bakalımGünaydınlar herkese insallah güzel birgün olsun Kilya naail gecti ilk geceniz bebislerle sen iyi misin
Çok şükürKızlar okuyamadım başım dönüyor. Merak edersiniz diye yazıyorum. Yoğun bakımda telefon yasaktı. Çıktım sancılarım var baya. İyiyiz ama çok şükür Bebekler benimle biri 2100 diğeri 2300 doğdu. Ama şişlerdi şimdi minicikler görseniz. Aşırı küçükler dua eden herkese çoook teşekkür ederim. Emziremiyorum. Tutmadılar. Mama veriyoruz şimdi. Aklıma gelenler bunlar sizi seviyorum
Gelir kzum merak etme 4 gün önce normal doğum yapan arkadasım var hala gelmemişti dün sütü daha yeni yeni su gibi gelmeye baslamış. Bu arada Komple mi uyuttular sezaryende kuzumHiç uyumadım tabii de ağrılar fena ya. Maalesef bebişler ile ilgilenemiyorsun hele de benim gibi sütün gelmediyse. O üzücü oluyor ama birkaç güne gelebilir diyorlar bakalım
Belden yaptılar kuzum. Ay şimdi doktor geldi aklım çıktı yaGelir kzum merak etme 4 gün önce normal doğum yapan arkadasım var hala gelmemişti dün sütü daha yeni yeni su gibi gelmeye baslamış. Bu arada Komple mi uyuttular sezaryende kuzum
Kuzum hiç üzme kendini 3 gün sürüyor süt inmesi, eğer imkan varsa süt sağma makinesi iste 2 saatte bir sağ, talep var hissi uyansın, ılık kompres yapın diyorlar ama sancıların o kadar izin vermez sanırım. O süt illaki inecek sen stresine girme sadece geleceğine inan vücudu beyin yönetiyor malum...Hiç uyumadım tabii de ağrılar fena ya. Maalesef bebişler ile ilgilenemiyorsun hele de benim gibi sütün gelmediyse. O üzücü oluyor ama birkaç güne gelebilir diyorlar bakalım