- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He rikiz olmaz tabi öyle de. O kadının ki çok garip yaa. 38 39 u görse olur onun gibi doğru diyosunİkiz olunca böyle mi oluyo?
O gönderdiğine baya yaklaşmış seninkisi de.
Benim yanda değil ön tarafta oldu yavrum yanları beklerken ön taraf dalga dalga maalesefsağlık olsun artıkYalnız maşallah nurselek , hiç çatlağın yok.
Evet yaa, hiç önemli değil.Benim yanda değil ön tarafta oldu yavrum yanları beklerken ön taraf dalga dalga maalesefsağlık olsun artık
Ay ama korkunç biraz.He rikiz olmaz tabi öyle de. O kadının ki çok garip yaa. 38 39 u görse olur onun gibi doğru diyosun
Ayy Allah seni güldürdün beni yaaAy ama korkunç biraz.
Yürürken bile sallanır sanki o kadınınki.
Benim boyundan bir şalla bağlayasım gelir.
Oyyy maşallah2 bebe sorma kadının ağırlık merkezi değişmiş o ince belle iyi taşıyo. Bu da benim tam çekemiyoz wp grubu olsa atardım
Bişi olmaz bizbizeyiz şurda doğal şeyler bunlarİyice edepsizleştim dimi attığım resme bak
Ayy Allahım yaaaOyyy maşallah
Pro üyeliği olanlar özel msj grubu açabiliyormuş.bi düşündüm alsam mi üyelik diye
Son 5 persembe diyorum 6.ya insallah bebisim olacak diye kendimi gazlıyorum kontrolde haftada 1 e dustu ya biraz icim rahatladi cabuk gecer gibi insallahAllah a emanetiz artık son on hafta diye sayıyorum ben sen de son beş mi altı mı oluyo iyi değerlendir
Geliyoo geliyooooo havalııı geliyoooo güzelliği dillere destannnnn bakın kim geliyooooSon 5 persembe diyorum 6.ya insallah bebisim olacak diye kendimi gazlıyorum kontrolde haftada 1 e dustu ya biraz icim rahatladi cabuk gecer gibi insallah
Ya ben 19.haftada felan birakmistm göbegi öyle hatirliyorm ama sürekli göbek yapma bence bi yerden sonra sertlesiyor sonra kola kaliyorsun sadece kol gobek 3 gune bir sag sol donusumlu yapabilirsin ben o zaman bacaktan korkuyodm simdi sag sol bacak kol seklinde degiserek gidiyorm mecbur kremide sabah uyaninca hemen suruyodm igneyi 11 gibi yapiyodm 2 saat vardir arada nokta banttan ziyade ben ovalamadan 15 dk bastirmanin daha faydali olduguna inaniyorum sertlik olmuyor cok sonrasindaYa evet, ben de o zamana kadar göbekten yapalım ki sonra kola bacağa geçeriz diyorum.
Peki bu iğneler çatlamayı hızlandırır mı acaba?
Bir de iğne yaptıktan ne kadar sonra krem sürüyordun?
Bana hemşire nokta bant yapıştır dedi, mikrop kapmasın diye.
Daha alamadım da gerçi, şimdi kremi düşününce bi korktum.
Grupta bi kız cogunlugu var zaten ucururuz buralariiiGeliyoo geliyooooo havalııı geliyoooo güzelliği dillere destannnnn bakın kim geliyoooo
Kız ben naptım evdeyim doğum günü için mi soruyon o yarın
Oyyy yerim ben o kızları oğlanlarıııı lokumlarrrr Allahım süt kokcaklar nasıl güzellll ayaklarınııı yollayın bize sevelim bari burdanGrupta bi kız cogunlugu var zaten ucururuz buralariii
Yaaaa cnm çok merak etik seni...Kızlar okuyamadım başım dönüyor. Merak edersiniz diye yazıyorum. Yoğun bakımda telefon yasaktı. Çıktım sancılarım var baya. İyiyiz ama çok şükür Bebekler benimle biri 2100 diğeri 2300 doğdu. Ama şişlerdi şimdi minicikler görseniz. Aşırı küçükler dua eden herkese çoook teşekkür ederim. Emziremiyorum. Tutmadılar. Mama veriyoruz şimdi. Aklıma gelenler bunlar sizi seviyorum