Ben hiç kesmedim tatlıyı. Başından beri ne bulduysam yiyorum. Yani haftada bir falan yiyorum. Bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar
Haftada birde sıkıntı yok zaten, ben bi başlarsam tutamam kendimi ondan korkuyorum.
Buyrun sayın filip taşhan hocamızdan çikoltaya acıklık
Ay bu doktoru da alalım buraya, hepimizin doktoru olsun.
Öyle canım çift tutunursa da gebeliği riskli oluyor. En sağlıklı nasıl kavuşacaksak öyle nasip etsin Rabbim umudunuzu yüksek tutun
Amiiiiiiiiiin.
Acaba neden kız olduğunu tahmin ettiklerini transfer ediyorlar ki mantık ne acaba
Kızlar daha çabuk tutunıyormuş, ben öyle anladım.

Ay kızlar bizim eve gelen yardımcı abla da tedavi olmak istiyordu yeniden, durumları da pek iyi değil ama borçlanıp fln yaparım olursa diyodu ama yaşı da var baya..daha önce 2 kez denemiş heralde, olmamış.. tahlillerini doktoruma gösterdim, menapoza girmiş sayılır tedavi işe yaramaz dedi.. bir üzüldümm..başkasının durumu üzerinfen şükretmeyi hiç doğru bulmam gerçekten ama düşündüm, en azından bir umudumuz var hala bizim, çabalayacaksak da zamanımız var hala.. Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.. dua edelim, şükredelim

Hem de enfeksiyon ve böbrek taşıymış konu.

Eklentiler

• 274C6E3C-6275-4B2C-AADB-3F50408F17FB.png
    587,4 KB · Görüntüleme: 38
Yaaaa inşallah öyle yapıyolardır sağlıkla hayırlısıyla olsun tabii öncelik o ama şöyle minnoş bir kızım olsun da çok isterdim.. gönlümüZden geçen hakkımızda hayırlısı olsun
Ya ilk denememde transferde doktorum embriyolaga en yakışıklısını gönder dedi ,oglum oldubu defa da en güzelini vericez size dedi acaba kız mı kafamda deli sorular

Kızz saat 21.00 da dr umun sayfasınadan 2 dk gır bak konusması vs o zaman daha ıyı anlarsınız cok tatlı masallah
Ay şöyle tatliş bir doktoru ben de Erzurum'da bulsam ne güzel olacak var ya. Doktoruma rahat rahat bir şey sorabilmek istiyorum yaaa. Cumartesi ultrasona gideceğim, sıkışık gelmeme gerek var mı diye bile soramıyorum. Off

mide bulantısı vs var mı senin canım nasıl gidiyor?

mide bulantısı vs var mı senin canım nasıl gidiyor?
İşe giderken vardı da geçen perşembe biz de uzaktan eğitime geçtik diye evdeyim. Evde bulanma hissetmedim şimdilik. İş yerinde aç kalıyordum bir de dezenfektan kokusu fena yapıyordu midemi. Öncesinde hiç rahatsız etmiyordu halbuki. Hamilelikte bayağı etkilendim o kokudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…