- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Insallah bir terslik olmaz canim insan daha once olumsuzluk yaşayınca inanamiyor ama bence bir sıkıntı görünmüyor...cizgi siliklesmemis kiÇok teşekkür ederim, hala bi terslik var gibi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bir terslik olmaz canim insan daha once olumsuzluk yaşayınca inanamiyor ama bence bir sıkıntı görünmüyor...cizgi siliklesmemis kiÇok teşekkür ederim, hala bi terslik var gibi geliyor
Canim herkes başkasına inaniyor ama kendine inanmiyor demiTopikte herkes pozitif ama kimse inanmıyor yoktur bir terslik yok içinizi ferah tutun
Gerçekten herkes birbirini ikna etme çabasında ama kimse kendi sonucuna ikna olmuş diil ay çok eğlenceli bi grup olduk hep gülelim inşallahCanim herkes başkasına inaniyor ama kendine inanmiyor demi
Canım devletin acilinde yaptırdım ben 2 defa hiç bir sıkıntı çıkmadıKizlar genelde gebelik testini nerede ve ne kadara yaptiriyosunuz, benim cuma günü yaptırmam lazım ama resmi tatil sokağa çıkma yasağı var, en son medicalde yaptım 150 TL idi. Devletin acilleri yapıyor mu yoksa persembe saglik ocağına yaptıracağım oda bir gün sonra veriyormuş sonuçları
Bende son dk golü olurmu derdindeyim canımBen de tedaviye başlarken hala yumurtlama günlerini değerlendireyim derdindeydim.. doktorum dediki unut o işi.. bu işe başlıcaksan kendi kendine deneme yok.. aylardır unuttuk o işi
Ben hiç kesmedim tatlıyı. Başından beri ne bulduysam yiyorum. Yani haftada bir falan yiyorum. Bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadarŞimdi, kabızlık için ilk 3 ay dikkat etmek lazım dediniz.
Peki tatlı yeme konusu nasıl?
Daha ne kadar yememek gerek?
Prp nasıl bilmiyorum, histeroskopi gibiyde evet bir süre yasaklıyorlar.. ben 3 aydır her ay bi işlem yaptırdığım için aylardır yasak zaten bize tadı tuzu kalmadı ama benim doktorum zaten istemiyor, riskli görüyor olmasını o kadar ilaç alıyosun vs. Kontrol edemeyiz dediBende son dk golü olurmu derdindeyim canım
Ya yumurtlama zamanım çok yaklaştı
Prp dolayısı ile yasak koyarsa çöp olacak diye dertleniyorum
Sanki kendiliğinden oluyorda
Artık kendimizi teslim edip bırakıcaz mecburenPrp nasıl bilmiyorum, histeroskopi gibiyde evet bir süre yasaklıyorlar.. ben 3 aydır her ay bi işlem yaptırdığım için aylardır yasak zaten bize tadı tuzu kalmadı ama benim doktorum zaten istemiyor, riskli görüyor olmasını o kadar ilaç alıyosun vs. Kontrol edemeyiz dedi
Amiin kuzum benim inşallahYaaaa inşallah öyle yapıyolardır sağlıkla hayırlısıyla olsun tabii öncelik o ama şöyle minnoş bir kızım olsun da çok isterdim.. gönlümüZden geçen hakkımızda hayırlısı olsun
Ay evet ya, bir de öncesinde kimyasal oluncaCanim herkes başkasına inaniyor ama kendine inanmiyor demi
Öyle canım çift tutunursa da gebeliği riskli oluyor. En sağlıklı nasıl kavuşacaksak öyle nasip etsin Rabbim umudunuzu yüksek tutunYaa iyi ki doktorunuzu dinlemişsiniz. Biz de ikinci embriyo için 3 kere toplama yaptırdık ama maalesef kalmıyor. Tek riskli yani. Iki tane olunca şans yükseliyor.
Hayırlısı hakkımızda
Vallahi gönüllerin doktoruBuyrun sayın filip taşhan hocamızdan çikoltaya acıklık
Anladım canım inşallah verimli olur kuzum her anlamdaHani yasak koyarsa ilişki için değerlendiremicem diye demiştim kuzum
Amin canım. Güzel dilekleriniz icin çok teşekkürlerÖyle canım çift tutunursa da gebeliği riskli oluyor. En sağlıklı nasıl kavuşacaksak öyle nasip etsin Rabbim umudunuzu yüksek tutun
Aynen gonullerin doktoru online danışmanlık yapiyor mu hemen baslarimBuyrun sayın filip taşhan hocamızdan çikoltaya acıklık
ben her gün yiyen biri olarak öncesinde yine de duyduğuma sevindim canımBen hiç kesmedim tatlıyı. Başından beri ne bulduysam yiyorum. Yani haftada bir falan yiyorum. Bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar
Ya yerim bu nedir bayildim iliskinizeBuyrun sayın filip taşhan hocamızdan çikoltaya acıklık
Ewettt aksam kendı sayfasında canlı yayını var ona katılacağım cok guzel bılgıler detaylar verıyor istersenız katılabilirsiniz sizdeVallahi gönüllerin doktoru