• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar genelde gebelik testini nerede ve ne kadara yaptiriyosunuz, benim cuma günü yaptırmam lazım ama resmi tatil sokağa çıkma yasağı var, en son medicalde yaptım 150 TL idi. Devletin acilleri yapıyor mu yoksa persembe saglik ocağına yaptıracağım oda bir gün sonra veriyormuş sonuçları
Canım devletin acilinde yaptırdım ben 2 defa hiç bir sıkıntı çıkmadı

Ben de tedaviye başlarken hala yumurtlama günlerini değerlendireyim derdindeydim.. doktorum dediki unut o işi.. bu işe başlıcaksan kendi kendine deneme yok.. aylardır unuttuk o işi 😀
Bende son dk golü olurmu derdindeyim canım 🙈😀
Ya yumurtlama zamanım çok yaklaştı
Prp dolayısı ile yasak koyarsa çöp olacak diye dertleniyorum 😂
Sanki kendiliğinden oluyorda 🙈

Şimdi, kabızlık için ilk 3 ay dikkat etmek lazım dediniz.
Peki tatlı yeme konusu nasıl? 🙈
Daha ne kadar yememek gerek?
Ben hiç kesmedim tatlıyı. Başından beri ne bulduysam yiyorum. Yani haftada bir falan yiyorum. Bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar 🙈

Bende son dk golü olurmu derdindeyim canım 🙈😀
Ya yumurtlama zamanım çok yaklaştı
Prp dolayısı ile yasak koyarsa çöp olacak diye dertleniyorum 😂
Sanki kendiliğinden oluyorda 🙈
Prp nasıl bilmiyorum, histeroskopi gibiyde evet bir süre yasaklıyorlar.. ben 3 aydır her ay bi işlem yaptırdığım için aylardır yasak zaten bize tadı tuzu kalmadı 😂😂🙊 ama benim doktorum zaten istemiyor, riskli görüyor olmasını o kadar ilaç alıyosun vs. Kontrol edemeyiz dedi

Prp nasıl bilmiyorum, histeroskopi gibiyde evet bir süre yasaklıyorlar.. ben 3 aydır her ay bi işlem yaptırdığım için aylardır yasak zaten bize tadı tuzu kalmadı 😂😂🙊 ama benim doktorum zaten istemiyor, riskli görüyor olmasını o kadar ilaç alıyosun vs. Kontrol edemeyiz dedi
Artık kendimizi teslim edip bırakıcaz mecburen😀

Buyrun sayın filip taşhan hocamızdan 🤭🤭🤭çikoltaya acıklık 👏👏👏🎊🎊🎊

Eklentiler

• Screenshot_20210420_201222_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20210420_201222_com.whatsapp.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 63
Yaa iyi ki doktorunuzu dinlemişsiniz. Biz de ikinci embriyo için 3 kere toplama yaptırdık ama maalesef kalmıyor. Tek riskli yani. Iki tane olunca şans yükseliyor.
Hayırlısı hakkımızda🤲
Öyle canım çift tutunursa da gebeliği riskli oluyor. En sağlıklı nasıl kavuşacaksak öyle nasip etsin Rabbim umudunuzu yüksek tutun 🤗🍀

Öyle canım çift tutunursa da gebeliği riskli oluyor. En sağlıklı nasıl kavuşacaksak öyle nasip etsin Rabbim umudunuzu yüksek tutun 🤗🍀
Amin canım. Güzel dilekleriniz icin çok teşekkürler 🙏🙏🙏

Back