- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
İnşallah kuzum inşallah amiiiin 5-6 saat yoğun bakım da tutuyorlarmış standart. Bilginiz olsun kan sulandırıcı da oldum ay ne yapcam bendualarımız seninle kuzum sağlıkla kucağına al bebişleri kolaylıkla geçsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum inşallah amiiiin 5-6 saat yoğun bakım da tutuyorlarmış standart. Bilginiz olsun kan sulandırıcı da oldum ay ne yapcam bendualarımız seninle kuzum sağlıkla kucağına al bebişleri kolaylıkla geçsin inşallah
Hadi bismillah sağlıkla ins ayy ben giriyom sanki doğumaAlıyorlar
Cnm allahım izniyle hiç birşey olmayacak..Kızlar kızlar dua edin imzaları aldılar yoğun bakım araştırıyorlarmış bu sürede ayarlamışlar. Ameliyathaneler dolu imiş bir saate alacaklarmış. Ya dua bile edemiyorum ne olur siz edin Yaa çok duygusala bağladım iyi olurlar değil mi
Kızlar kızlar dua edin imzaları aldılar yoğun bakım araştırıyorlarmış bu sürede ayarlamışlar. Ameliyathaneler dolu imiş bir saate alacaklarmış. Ya dua bile edemiyorum ne olur siz edin Yaa çok duygusala bağladım iyi olurlar değil mi
Ay çok panik oldum ne okusam dua filan kafam durduHadi bismillah sağlıkla ins ayy ben giriyom sanki doğuma
Canımm amin inşallah ne olur ne olur dua edin sağ salim kavuşalımKilya canım Rabbim kolaylaştırsın doğumunu , sağlıkla girip çıkmanı nasip etsin , dualarımız seninle
Güzel düşün , yavrularını al gel
Ayy allahımm iyi olucaklar tabiikii sen de iyi olcaksınn inşallahh bütün dualarımız seninle melekler korusun siziii Allah a emanet olun çok heyecanlıııı kavuşcaksın yavrularına inşallahKızlar kızlar dua edin imzaları aldılar yoğun bakım araştırıyorlarmış bu sürede ayarlamışlar. Ameliyathaneler dolu imiş bir saate alacaklarmış. Ya dua bile edemiyorum ne olur siz edin Yaa çok duygusala bağladım iyi olurlar değil mi
İnşallah kuzum inşallah Panik oldum baya baya hemşire dün alın diyordun bugün ne oldu diyor işte Allah ım inşallah nasip eder de ben akşam haber verebilirim sanırımCnm allahım izniyle hiç birşey olmayacak..
kötüyü aklına getirmeyi bırak keyfini çıkar 1-2 saat sonra bebillerine kavuşacaksın
Allah yardımcınız ve yanınızda olsun.sürekli dua edeceğim size..
Çıkınca hayırlı haberler vereceksin inşallah
Amiiin kuzum inşallah Allah razı olsunAyy allahımm iyi olucaklar tabiikii sen de iyi olcaksınn inşallahh bütün dualarımız seninle melekler korusun siziii Allah a emanet olun çok heyecanlıııı kavuşcaksın yavrularına inşallah
Hiç birşey gelmiyorsa aklına salavat çek ihlas oku la ilahe illallah de cnm evlatların bir kaç saate yanında olacak insAy çok panik oldum ne okusam dua filan kafam durdu
Hicbisey olmayacak Alla in izniyle sagliklaa gelsinler insallahhGidiyorum kızlar….
Allah kurtarsın canım.Ay çok panik oldum ne okusam dua filan kafam durdu
Ayy hadi gülerek git gülerek gell kuzummmGidiyorum kızlar….
Hadı bısmıllahırrahmanırrahımGidiyorum kızlar….
Kızz burnumun dıregı sızladı kendı halim geldi aklımaa cok duygusallık cökuyor ınsanaGidiyorum kızlar….
Allah yardımcınız olsun..dua edeceğizGidiyorum kızlar….
Allah rast getirsin canimgeliyor minnoşlarAlıyorlar