Eneeeee inanmioyorummm coook ama cooook sevindimmm iyimisini nasilsinizzzzz bi ayak fotosu isterizz Allahim anali babali buyutsun insallahhhKızlaaar size bir haberim vaaar. Ben doğurdummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneeeee inanmioyorummm coook ama cooook sevindimmm iyimisini nasilsinizzzzz bi ayak fotosu isterizz Allahim anali babali buyutsun insallahhhKızlaaar size bir haberim vaaar. Ben doğurdummmm
Yarın ki kontrolumu heyecanla bekliyorum kendimden cok süpheliyim gun icinde gece dahil o kadar cok kasik ve bel agrilarim oluyor ki gittikce artiyor gibi nst ye isterse ne cikacak ne olacak cok merak ediyorum bavulumu alip gitmeye karar verdim1 _ Derya
2 _ tiny miracle hahaha senı buldum sonunda etıkette yani
3 _ RAAT
Hadııı masallahhh yok mu? Arttıırannn
Kilya Labellaaa ve zamanı gelenler
Heyecanla sızı bekliyoruz
Kızlarnsıze bısey ıtıraf edeyım mı?
Dısarıda hastanede hıc hamıle gormek ıstemıyorum bakamıyorum bıle onlara içim bı tuhaf oluyor
Ama sizleri hıc öyle gormuyroum
Sızınle farklı boyutta bagımız var
Etrafımda dıguracak kısıler var tanıdık
Durum paylasımlar yapıyorlar onlarada aynı hıssedıyrum bakmak ıstemıyorum
Elımde degil
Ama sızden gelecek en ufak haber İcin tetıkte beklıyorum
Kımse yokken yanımda sız vardınız
Rabbım sızede ferahlık saglık afıyet veraın bebelerınıze saglıkla kavustursun ınsallahh
Yaaaaa cnm benim, çok güzel bir haberKızlaaar size bir haberim vaaar. Ben doğurdummmm
Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün maşallah bizim bebisimizedarısı sırayla bizlere ay siz yazdıkça heyecan basıyor beni bizlerde yaklasiyoruzİyiyiz canlar çok şükür. Sabah 6 gibi namaz için uyandım, tuvalete gidene kadar altıma kaçırmışım gibi bir şey hissettim. Gittim ki su boşalıyor. Çamaşırım da pijamam da sırıl sıklam, gelmeye de devam ediyor. 2 saat daha devam etti bu şekilde. Namaz kılıp hemen duş aldım, eşimle doğruca zaten doğum yapacağım şehir hastanesinin kadın doğum aciline geldik. 2 cm de açılmam var. Bebeğin kilosu 3600 görünüyor. Normal olabilir dedi. Kendi doktorum yoktu bu arada, o sırada nöbetçi olan doktor baktı. Sonra ben kendi doktorumun çatı kemiğinde basıklık olduğu ve bebek iri olduğu için sezeryanı uygun gördüğünü söyledim. O zaman sezeryan yapalım dedi. Neyse sezeryana aldı. 3750 g doğdu bebiş. Bu arada 37+3 haftalıktı. Doktor da daha sonra iyi ki sezeryan yapmışız, bu bebek normal doğurulamazmış demiş
Aynı babasına benziyor. Çok şükür atlattık bunu da. Bu arada hemen emdi bebişim. İki memeden de emdi doyuncaya kadar. Şükürler olsun. Darısı hepinizin başına
Yaa masallah masallah Allah im anali babalı saglikli buyutsun insallah bu bebisler hep babaya benzeyecek pandemide kimseyi gormeye gormeyeiyi sogukkanlilikla dusa girmissin valla helal olsun masallah bebiste iyi cok sükürİyiyiz canlar çok şükür. Sabah 6 gibi namaz için uyandım, tuvalete gidene kadar altıma kaçırmışım gibi bir şey hissettim. Gittim ki su boşalıyor. Çamaşırım da pijamam da sırıl sıklam, gelmeye de devam ediyor. 2 saat daha devam etti bu şekilde. Namaz kılıp hemen duş aldım, eşimle doğruca zaten doğum yapacağım şehir hastanesinin kadın doğum aciline geldik. 2 cm de açılmam var. Bebeğin kilosu 3600 görünüyor. Normal olabilir dedi. Kendi doktorum yoktu bu arada, o sırada nöbetçi olan doktor baktı. Sonra ben kendi doktorumun çatı kemiğinde basıklık olduğu ve bebek iri olduğu için sezeryanı uygun gördüğünü söyledim. O zaman sezeryan yapalım dedi. Neyse sezeryana aldı. 3750 g doğdu bebiş. Bu arada 37+3 haftalıktı. Doktor da daha sonra iyi ki sezeryan yapmışız, bu bebek normal doğurulamazmış demiş
Aynı babasına benziyor. Çok şükür atlattık bunu da. Bu arada hemen emdi bebişim. İki memeden de emdi doyuncaya kadar. Şükürler olsun. Darısı hepinizin başına
Oyyy oyy maşallah size yaİyiyiz canlar çok şükür. Sabah 6 gibi namaz için uyandım, tuvalete gidene kadar altıma kaçırmışım gibi bir şey hissettim. Gittim ki su boşalıyor. Çamaşırım da pijamam da sırıl sıklam, gelmeye de devam ediyor. 2 saat daha devam etti bu şekilde. Namaz kılıp hemen duş aldım, eşimle doğruca zaten doğum yapacağım şehir hastanesinin kadın doğum aciline geldik. 2 cm de açılmam var. Bebeğin kilosu 3600 görünüyor. Normal olabilir dedi. Kendi doktorum yoktu bu arada, o sırada nöbetçi olan doktor baktı. Sonra ben kendi doktorumun çatı kemiğinde basıklık olduğu ve bebek iri olduğu için sezeryanı uygun gördüğünü söyledim. O zaman sezeryan yapalım dedi. Neyse sezeryana aldı. 3750 g doğdu bebiş. Bu arada 37+3 haftalıktı. Doktor da daha sonra iyi ki sezeryan yapmışız, bu bebek normal doğurulamazmış demiş
Kız dur ne diyorsun sen az bekleYarın ki kontrolumu heyecanla bekliyorum kendimden cok süpheliyim gun icinde gece dahil o kadar cok kasik ve bel agrilarim oluyor ki gittikce artiyor gibi nst ye isterse ne cikacak ne olacak cok merak ediyorum bavulumu alip gitmeye karar verdim
oohhh yarasınn pasayaa kurban olsun teyzesıııı masallahh sana sa bebegıne dee canımm Rabbım saglıklı sıhhatlı uzun ömurler versın ınsallahİyiyiz canlar çok şükür. Sabah 6 gibi namaz için uyandım, tuvalete gidene kadar altıma kaçırmışım gibi bir şey hissettim. Gittim ki su boşalıyor. Çamaşırım da pijamam da sırıl sıklam, gelmeye de devam ediyor. 2 saat daha devam etti bu şekilde. Namaz kılıp hemen duş aldım, eşimle doğruca zaten doğum yapacağım şehir hastanesinin kadın doğum aciline geldik. 2 cm de açılmam var. Bebeğin kilosu 3600 görünüyor. Normal olabilir Ğdedi. Kendi doktorum yoktu bu arada, o sırada nöbetçi olan doktor baktı. Sonra ben kendi doktorumun çatı kemiğinde olduğu ve bebek iri olduğu için sezeryanı uygun gördüğünü söyledim. O zaman sezeryan yapalım dedi. Neyse sezeryana aldı. 3750 g doğdu bebiş. Bu arada 37+3 haftalıktı. Doktor da daha sonra iyi ki sezeryan yapmışız, bu bebek normal doğurulamazmış demiş
Oy maşallah, çok şükür canım.İyiyiz canlar çok şükür. Sabah 6 gibi namaz için uyandım, tuvalete gidene kadar altıma kaçırmışım gibi bir şey hissettim. Gittim ki su boşalıyor. Çamaşırım da pijamam da sırıl sıklam, gelmeye de devam ediyor. 2 saat daha devam etti bu şekilde. Namaz kılıp hemen duş aldım, eşimle doğruca zaten doğum yapacağım şehir hastanesinin kadın doğum aciline geldik. 2 cm de açılmam var. Bebeğin kilosu 3600 görünüyor. Normal olabilir dedi. Kendi doktorum yoktu bu arada, o sırada nöbetçi olan doktor baktı. Sonra ben kendi doktorumun çatı kemiğinde basıklık olduğu ve bebek iri olduğu için sezeryanı uygun gördüğünü söyledim. O zaman sezeryan yapalım dedi. Neyse sezeryana aldı. 3750 g doğdu bebiş. Bu arada 37+3 haftalıktı. Doktor da daha sonra iyi ki sezeryan yapmışız, bu bebek normal doğurulamazmış demiş
Oh masallah barikallah cok ama cok sevindimmm kuzum cok sukur doya doya sev op kokla yavrusunuuİyiyiz canlar çok şükür. Sabah 6 gibi namaz için uyandım, tuvalete gidene kadar altıma kaçırmışım gibi bir şey hissettim. Gittim ki su boşalıyor. Çamaşırım da pijamam da sırıl sıklam, gelmeye de devam ediyor. 2 saat daha devam etti bu şekilde. Namaz kılıp hemen duş aldım, eşimle doğruca zaten doğum yapacağım şehir hastanesinin kadın doğum aciline geldik. 2 cm de açılmam var. Bebeğin kilosu 3600 görünüyor. Normal olabilir dedi. Kendi doktorum yoktu bu arada, o sırada nöbetçi olan doktor baktı. Sonra ben kendi doktorumun çatı kemiğinde basıklık olduğu ve bebek iri olduğu için sezeryanı uygun gördüğünü söyledim. O zaman sezeryan yapalım dedi. Neyse sezeryana aldı. 3750 g doğdu bebiş. Bu arada 37+3 haftalıktı. Doktor da daha sonra iyi ki sezeryan yapmışız, bu bebek normal doğurulamazmış demiş
Valla esim diyor gözünü seveyim 1 ay daha dur ama agriyor napim diyorumKız dur ne diyorsun sen az bekle
Ben doğuracağım diye beklerken Kızlar kısa ve öz şekilde pat pat hayırlısı ile sağlıkla kavuşmak nasip olsun bana da kuzum Allah razı olsun Esila nın anneciği (Ay inşallah ismi karıştırmadım kuzum değiştirdiniz ya )1 _ Derya
2 _ tiny miracle hahaha senı buldum sonunda etıkette yani
3 _ RAAT
Hadııı masallahhh yok mu? Arttıırannn
Kilya Labellaaa ve zamanı gelenler
Heyecanla sızı bekliyoruz
Kızlarnsıze bısey ıtıraf edeyım mı?
Dısarıda hastanede hıc hamıle gormek ıstemıyorum bakamıyorum bıle onlara içim bı tuhaf oluyor
Ama sizleri hıc öyle gormuyroum
Sızınle farklı boyutta bagımız var
Etrafımda dıguracak kısıler var tanıdık
Durum paylasımlar yapıyorlar onlarada aynı hıssedıyrum bakmak ıstemıyorum
Elımde degil
Ama sızden gelecek en ufak haber İcin tetıkte beklıyorum
Kımse yokken yanımda sız vardınız
Rabbım sızede ferahlık saglık afıyet veraın bebelerınıze saglıkla kavustursun ınsallahh
Maşallah tosuncuk oğlumuza ve annesine tabii ki sağlıklı huzurlu uzun ömürler dilerim canım. Valla helal olsun kuzum su gelse ben asla düştü hazırlanmaydı yapamazdım elim ayağım birbirine girerdi bebeğe bir şey olacak diye. Epidural mi oldun ? Nasıl geçti ?İyiyiz canlar çok şükür. Sabah 6 gibi namaz için uyandım, tuvalete gidene kadar altıma kaçırmışım gibi bir şey hissettim. Gittim ki su boşalıyor. Çamaşırım da pijamam da sırıl sıklam, gelmeye de devam ediyor. 2 saat daha devam etti bu şekilde. Namaz kılıp hemen duş aldım, eşimle doğruca zaten doğum yapacağım şehir hastanesinin kadın doğum aciline geldik. 2 cm de açılmam var. Bebeğin kilosu 3600 görünüyor. Normal olabilir dedi. Kendi doktorum yoktu bu arada, o sırada nöbetçi olan doktor baktı. Sonra ben kendi doktorumun çatı kemiğinde basıklık olduğu ve bebek iri olduğu için sezeryanı uygun gördüğünü söyledim. O zaman sezeryan yapalım dedi. Neyse sezeryana aldı. 3750 g doğdu bebiş. Bu arada 37+3 haftalıktı. Doktor da daha sonra iyi ki sezeryan yapmışız, bu bebek normal doğurulamazmış demiş
İyiyiz canlar çok şükür. Sabah 6 gibi namaz için uyandım, tuvalete gidene kadar altıma kaçırmışım gibi bir şey hissettim. Gittim ki su boşalıyor. Çamaşırım da pijamam da sırıl sıklam, gelmeye de devam ediyor. 2 saat daha devam etti bu şekilde. Namaz kılıp hemen duş aldım, eşimle doğruca zaten doğum yapacağım şehir hastanesinin kadın doğum aciline geldik. 2 cm de açılmam var. Bebeğin kilosu 3600 görünüyor. Normal olabilir dedi. Kendi doktorum yoktu bu arada, o sırada nöbetçi olan doktor baktı. Sonra ben kendi doktorumun çatı kemiğinde basıklık olduğu ve bebek iri olduğu için sezeryanı uygun gördüğünü söyledim. O zaman sezeryan yapalım dedi. Neyse sezeryana aldı. 3750 g doğdu bebiş. Bu arada 37+3 haftalıktı. Doktor da daha sonra iyi ki sezeryan yapmışız, bu bebek normal doğurulamazmış demiş
Eskı adı = ElısaBen doğuracağım diye beklerken Kızlar kısa ve öz şekilde pat pat hayırlısı ile sağlıkla kavuşmak nasip olsun bana da kuzum Allah razı olsun Esila nın anneciği (Ay inşallah ismi karıştırmadım kuzum değiştirdiniz ya )
Sabah gördüm bunu çok hoşuma gittiŞunun sevimliliğine baya ilerisine fikirAysel Bayrak on Instagram: "Çocuklarınız için harika bir saç modeli😍 Daha fazla fikir için 👇👇👇👇👇👇 . 🌺@yaraticifikirleratolyesi . 🌺@yaraticifikirleratolyesi 🌺@yaraticifikirleratolyesi #yaraticifikirleratolyesi #hairstyle"
905K likes, 9,114 comments - yaraticifikirleratolyesi on November 26, 2021: "Çocuklarınız için harika bir saç modeli😍 Daha fazla fikir için 👇👇👇👇👇👇 . 🌺@yaraticifikirleratolyesi . 🌺@yaraticifikirleratolyesi 🌺@yaraticifikirleratolyesi #yaraticifikirleratolyesi #hairstyle".www.instagram.com