• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve banada hasimato başlangıcı var dedi ama herhangi bir ilaç vermedi, ne opuda ne transferde.. gebelikten sonra veririm dedi benim drumda şuan için takmadı
Sen pozitifi alınca bir endokrinciye görün canım her ihtimale karşı.. gebelik normalde de çok oynatıyor tiroidi.. sırf hamileyken tiroidi çıkıp sonra normal haline gelenler var.. ben hamilr kalmasaydım hiç haberim olmayacaktı, ilk haftalardaki testlerde çıkınca hemen ilaca başladık.. düşük ondan da olmuş olabilir diyen var 🤷🏻‍♀️

Kızlar yarın prp işlemim var beni heyecan basmaya başladı 🙈
aysunayy aysunayy kuzum sen prp işlemini adetin kaçıncı günü olmuştun
Benim yumurtlamaya çok az kaldı acaba geçmi oldu bana verdiği tarih diye düşündüm
Yumoşlar çöp olmasa bari😀
Canım inşallah çok iyi geçer şifa olur sana 💕🍀Prp den sonra biraz bekler sanırım tedavi için değil mi kuzum niye çöp olsun ki

Kizlar genelde gebelik testini nerede ve ne kadara yaptiriyosunuz, benim cuma günü yaptırmam lazım ama resmi tatil sokağa çıkma yasağı var, en son medicalde yaptım 150 TL idi. Devletin acilleri yapıyor mu yoksa persembe saglik ocağına yaptıracağım oda bir gün sonra veriyormuş sonuçları

Sen pozitifi alınca bir endokrinciye görün canım her ihtimale karşı.. gebelik normalde de çok oynatıyor tiroidi.. sırf hamileyken tiroidi çıkıp sonra normal haline gelenler var.. ben hamilr kalmasaydım hiç haberim olmayacaktı, ilk haftalardaki testlerde çıkınca hemen ilaca başladık.. düşük ondan da olmuş olabilir diyen var 🤷🏻‍♀️
Canım benim annemin tiroid i olduğunu anlayamamış doktorlar üç kaybı olmuş sırf bundan dolayı. Benim olmamda mucize filan demiş doktor. Kızlar dirençli çıkıyor anneye yapışıyor 😬 gerçekte de kız daha iyi tutunurmuş öyle diyorlar. Annemin çok hızlı çalışıyormuş. Şimdi de aşırı yavaş çalışıyor. En korktuğum konulardan bende baktıracağım burda sizden duydukça tedirgin oldum çünkü en son 2.58 çıkmış öncesinde 3 ler de var. Doktorum hiç takmadı benim de🙄

Evet tiroid düşük yapıyor malesef 😔 gidicem bende drum tsh normal çıkıp hasimato başlangıcı diyince gerek yok şuan ilaca dedi gidicem

Ay kuzum maceralı olmuş. İnşallah bu kezde hızlı toparlanacağın ama sakin bir doğumun olur kuzucum 🤲🏻🤩
Benim sakinlik beklentim yok canim 🤣evhamli bir tipim heralde Cekiyorum :KK70:

Daha 2 li test maceram var onu da yeri gelince anlatirim:KK70:

Sezaryen ne kadar olursa olsun ameliyat ve ameliyatın bütün riskleri var öbür taraftan normal doğumda ya bebeğe bir şey olursa yapamazsam bir de tabi sancı korkusu da var onlar düşündürürdü beni sağdan soldan şahit oldukça
Doktor çok önemli bütün süreç boyunca aynı doktora gittim ona güvendim ve çok rahat hissettim.Doktorunuzu iyi seçin hanımlar😊İyi doktorlarla karşılaştırsın Rabbim sizleri🤲🏻

Kizlar genelde gebelik testini nerede ve ne kadara yaptiriyosunuz, benim cuma günü yaptırmam lazım ama resmi tatil sokağa çıkma yasağı var, en son medicalde yaptım 150 TL idi. Devletin acilleri yapıyor mu yoksa persembe saglik ocağına yaptıracağım oda bir gün sonra veriyormuş sonuçları
Benim 23 Nisan hemen sokagin basindaki tıp merkezinde yaptiricam 56 tl imis

Canım benim annemin tiroid i olduğunu anlayamamış doktorlar üç kaybı olmuş sırf bundan dolayı. Benim olmamda mucize filan demiş doktor. Kızlar dirençli çıkıyor anneye yapışıyor 😬 gerçekte de kız daha iyi tutunurmuş öyle diyorlar. Annemin çok hızlı çalışıyormuş. Şimdi de aşırı yavaş çalışıyor. En korktuğum konulardan bende baktıracağım burda sizden duydukça tedirgin oldum çünkü en son 2.58 çıkmış öncesinde 3 ler de var. Doktorum hiç takmadı benim de🙄
Bugün doktora dedim ki, şimdi siz benim dondurulmuş embriyoların cinsiyetini biliyosunuzdur, çaktırmadan kız olanı koyun kimseye söylemem 😂🙈 bakalım benimki fe bana tutunur inşallah, tiroid ve bağışıklık konusu geriyor beni aklıma geldikçe.. ilkinden travma oldu bana😒

Benim sakinlik beklentim yok canim 🤣evhamli bir tipim heralde Cekiyorum :KK70:

Daha 2 li test maceram var onu da yeri gelince anlatirim:KK70:
😂😬 bu kez belki sakin olur kuzum ya sen yine öyle iste. Şaka bir yana sağlıkla olsunda inşallah 🤲🏻 ay bir de testler var göbekten parça almalar sıvı almalar filan :KK17: Allah ım kimseye yaşatmasın

Doktor çok önemli bütün süreç boyunca aynı doktora gittim ona güvendim ve çok rahat hissettim.Doktorunuzu iyi seçin hanımlar😊İyi doktorlarla karşılaştırsın Rabbim sizleri🤲🏻
Ah ah küçücük bir ilin minicik bir ilçesindeyiz cwnim ilce doktoruna zaten gitmem ha ben devlet doktoru da istemiyorum...Ozel hastane 70 km ötede baska sehirde...iste ben kime gideceğimi hala bilmiyorum 🤭

Burda minik bir tip merkezi var 30 tl test 2 saate kalmaz da cikiyor oraya gidiyorum ben

Ayy hadi guzel haberlerle canim rahmin 18 olacak he:KK8:
Ayy keşke aysunum yaa bakalım😍😍
Ama ben daha opu hazırlıklarına başlamadım
Baştan prp yapalım öyle başlayalım dedi hoca
Polip için histeroskopi olacaktım polipde kaybolmuş
Ama yarın ona da bakacağım dedi hoca

Back