- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
Evet canım yarın 9. Gün veririm kan artık insallah güzel bir sonuç olurSen ne durumdasin canım test falan mı bekliyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yarın 9. Gün veririm kan artık insallah güzel bir sonuç olurSen ne durumdasin canım test falan mı bekliyosun
Çok sevindim canım bence var benimde ilk denememde 9. Gün yapmıştım aynı böyle çıkmıştı sonra kimyasal oldu ama seninki inşallah tutunur
Sen pozitifi alınca bir endokrinciye görün canım her ihtimale karşı.. gebelik normalde de çok oynatıyor tiroidi.. sırf hamileyken tiroidi çıkıp sonra normal haline gelenler var.. ben hamilr kalmasaydım hiç haberim olmayacaktı, ilk haftalardaki testlerde çıkınca hemen ilaca başladık.. düşük ondan da olmuş olabilir diyen varVe banada hasimato başlangıcı var dedi ama herhangi bir ilaç vermedi, ne opuda ne transferde.. gebelikten sonra veririm dedi benim drumda şuan için takmadı
Canım inşallah çok iyi geçer şifa olur sana Prp den sonra biraz bekler sanırım tedavi için değil mi kuzum niye çöp olsun ki
Temmuza da birsey kalmadıgeç olsun ama güç olmasınBu seferde güzel haberleri alırsın inşallah Ben temmuz’da anca öğrenicem
Canım benim annemin tiroid i olduğunu anlayamamış doktorlar üç kaybı olmuş sırf bundan dolayı. Benim olmamda mucize filan demiş doktor. Kızlar dirençli çıkıyor anneye yapışıyor gerçekte de kız daha iyi tutunurmuş öyle diyorlar. Annemin çok hızlı çalışıyormuş. Şimdi de aşırı yavaş çalışıyor. En korktuğum konulardan bende baktıracağım burda sizden duydukça tedirgin oldum çünkü en son 2.58 çıkmış öncesinde 3 ler de var. Doktorum hiç takmadı benim deSen pozitifi alınca bir endokrinciye görün canım her ihtimale karşı.. gebelik normalde de çok oynatıyor tiroidi.. sırf hamileyken tiroidi çıkıp sonra normal haline gelenler var.. ben hamilr kalmasaydım hiç haberim olmayacaktı, ilk haftalardaki testlerde çıkınca hemen ilaca başladık.. düşük ondan da olmuş olabilir diyen var
Evet tiroid düşük yapıyor malesef gidicem bende drum tsh normal çıkıp hasimato başlangıcı diyince gerek yok şuan ilaca dedi gidicemSen pozitifi alınca bir endokrinciye görün canım her ihtimale karşı.. gebelik normalde de çok oynatıyor tiroidi.. sırf hamileyken tiroidi çıkıp sonra normal haline gelenler var.. ben hamilr kalmasaydım hiç haberim olmayacaktı, ilk haftalardaki testlerde çıkınca hemen ilaca başladık.. düşük ondan da olmuş olabilir diyen var
Benim sakinlik beklentim yok canim evhamli bir tipim heralde CekiyorumAy kuzum maceralı olmuş. İnşallah bu kezde hızlı toparlanacağın ama sakin bir doğumun olur kuzucum
Doktor çok önemli bütün süreç boyunca aynı doktora gittim ona güvendim ve çok rahat hissettim.Doktorunuzu iyi seçin hanımlarİyi doktorlarla karşılaştırsın Rabbim sizleriSezaryen ne kadar olursa olsun ameliyat ve ameliyatın bütün riskleri var öbür taraftan normal doğumda ya bebeğe bir şey olursa yapamazsam bir de tabi sancı korkusu da var onlar düşündürürdü beni sağdan soldan şahit oldukça
Ayy inşallah pozitif tir kucagin dolar kaçıncı gün embriyosuydu canimEvet canım yarın 9. Gün veririm kan artık insallah güzel bir sonuç olur
Benim 23 Nisan hemen sokagin basindaki tıp merkezinde yaptiricam 56 tl imisKizlar genelde gebelik testini nerede ve ne kadara yaptiriyosunuz, benim cuma günü yaptırmam lazım ama resmi tatil sokağa çıkma yasağı var, en son medicalde yaptım 150 TL idi. Devletin acilleri yapıyor mu yoksa persembe saglik ocağına yaptıracağım oda bir gün sonra veriyormuş sonuçları
İnşallah canım 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün oluyor dün kaset test yaptim negatifti inşallah yarın çıkarAyy inşallah pozitif tir kucagin dolar kaçıncı gün embriyosuydu canim
Bugün doktora dedim ki, şimdi siz benim dondurulmuş embriyoların cinsiyetini biliyosunuzdur, çaktırmadan kız olanı koyun kimseye söylemem bakalım benimki fe bana tutunur inşallah, tiroid ve bağışıklık konusu geriyor beni aklıma geldikçe.. ilkinden travma oldu banaCanım benim annemin tiroid i olduğunu anlayamamış doktorlar üç kaybı olmuş sırf bundan dolayı. Benim olmamda mucize filan demiş doktor. Kızlar dirençli çıkıyor anneye yapışıyor gerçekte de kız daha iyi tutunurmuş öyle diyorlar. Annemin çok hızlı çalışıyormuş. Şimdi de aşırı yavaş çalışıyor. En korktuğum konulardan bende baktıracağım burda sizden duydukça tedirgin oldum çünkü en son 2.58 çıkmış öncesinde 3 ler de var. Doktorum hiç takmadı benim de
bu kez belki sakin olur kuzum ya sen yine öyle iste. Şaka bir yana sağlıkla olsunda inşallah ay bir de testler var göbekten parça almalar sıvı almalar filan Allah ım kimseye yaşatmasınBenim sakinlik beklentim yok canim evhamli bir tipim heralde Cekiyorum
Daha 2 li test maceram var onu da yeri gelince anlatirim
Ah ah küçücük bir ilin minicik bir ilçesindeyiz cwnim ilce doktoruna zaten gitmem ha ben devlet doktoru da istemiyorum...Ozel hastane 70 km ötede baska sehirde...iste ben kime gideceğimi hala bilmiyorumDoktor çok önemli bütün süreç boyunca aynı doktora gittim ona güvendim ve çok rahat hissettim.Doktorunuzu iyi seçin hanımlarİyi doktorlarla karşılaştırsın Rabbim sizleri
Bizim de yakınlarda var olmazsa orayada sorayım teşekkürler canimBenim 23 Nisan hemen sokagin basindaki tıp merkezinde yaptiricam 56 tl imis
Maşallah canım ilk hamileliğinden idmanlıymışsın sen niye böyle panik oldum bu seferBenim sakinlik beklentim yok canim evhamli bir tipim heralde Cekiyorum
Daha 2 li test maceram var onu da yeri gelince anlatirim
Burda minik bir tip merkezi var 30 tl test 2 saate kalmaz da cikiyor oraya gidiyorum benKizlar genelde gebelik testini nerede ve ne kadara yaptiriyosunuz, benim cuma günü yaptırmam lazım ama resmi tatil sokağa çıkma yasağı var, en son medicalde yaptım 150 TL idi. Devletin acilleri yapıyor mu yoksa persembe saglik ocağına yaptıracağım oda bir gün sonra veriyormuş sonuçları
Ayy keşke aysunum yaa bakalımAyy hadi guzel haberlerle canim rahmin 18 olacak he