• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende kendı derdımden aynı dert arıyorum halen 🙈🙈🙈🙈🤭🤭🤭🤭 örneklerı burda da var sızede ornek olsun

Eklentiler

• Screenshot_20210420_190302_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210420_190302_com.android.chrome.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 40
Ben de gebelik şekerinin babası var kizlar:KK70:
Aman aman dikkat edin azcık ta kilonuz var ise ya da genetikte biseyler var ise...Valla zor oluyor soyleyeyim

Ya kizimi anlattım iste degisik bi bebeydi taaa oluşundan...Doktor sordu bana ne istiyorsun diye ben de sezaryen dedim beni çağırın ben geleyim o saatte....Heyecan atraksiyon bana göre değil dedim :KK70:

Cagirdi beni saatinde gittim kuzu kuzu :KK70:
Peki sonrasında iyileşme süreci nasıl oluyor kuzum ? Sancılar filan sonda filan takılıyor mu ? Kafamda deli sorular :KK53:

Drun verdiyse kullanmalısın bu senin vereceğin bir karar değil ki canım, evet bende öncesinde prednol kullandım transferden beride deltacortil kullaniyorum, içeriği iyi değil ama mecbur
Bunu ne için veriyorlar? Bağışıklık cevabı yüksek olunca mı? Ben haşimatoyum, Bir bağışıklık testi de yaptırmıştım, biraz yüksek çıkmıştı, ama doktorum takmadı hiç.. bugün tekrar sordum, tiroidlerine bakalım tekrar dedi sadece 🤷🏻‍♀️

Doktor ya da hemşireler hiçbişey söylemediler bana. Ben de o kadar çok tatlı yedim ki abartılı şekilde.
Olcağı varsa ne yaparsan yap bi anlam ifade etmiyor canım, içini ferah tut. 🥰
Dünyaya gelecekse, Rabbim nasip etmişse bizim bir etkimiz olmuyor.

Çikolata yasak denmedi bana.sizlerden duydum bir hafta oldu ağzima sürmedim😊
Şekerden mümkün mertebe uzak dur çikolata da yeme dedi. Şeker yeme deseydi onu da yemeyecektim mümkün mertebe diyince mümkün olduğunca yedim 🤭 ama kesinlikle herkesin uzak durmasını öneririm sonra da azıcık azıcık yemek gerek . Marka vermiyim de görüyordum hamile kadınlar malum kavanozun içine düşüyorlardı. O kadar da bir şey olmaz inşallah azıcık azıcık yeriz sonra :KK72:

Peki sonrasında iyileşme süreci nasıl oluyor kuzum ? Sancılar filan sonda filan takılıyor mu ? Kafamda deli sorular :KK53:
Ya beni cok korkutmuslardi 1 ay yattım iyilesemedim yok cok acidi ağrıdı vs vs..

Inanirmisin sezaryen oldum (((tabi bana epidural yapmak istedi once doktor ben de bebeğimin doğumunu görmek istiyordum ama orda da hersey yolunda gitmedi benim aci eksiğim birseymis iste dusuk mu yuksek mi ben epiduralde aci hissettim tümden bayilttilar sonra)))

..Neyse sonra uyandım ama ayaklarımı hissetmiyorum 1-2 saate gecti...İlk yurume fena sadece sezeryandan hemen sonra kalkıp yürümek gerekiyor sicagi sicagina aradan saatler gecerse iki büklüm kalıyorsun eller ayaklar şişiyor ...

Ben hemen kalkıp yürüdüğüm icin sonra da yarim saatte bir kalkıp yürüdüğüm icin hemen iyileştim ertesi günü kizimi kucağıma alıp koyabiliyordum..3 gunde tamamen her işimi yapabiliyordum🧿🧿🧿

Bunu ne için veriyorlar? Bağışıklık cevabı yüksek olunca mı? Ben haşimatoyum, Bir bağışıklık testi de yaptırmıştım, biraz yüksek çıkmıştı, ama doktorum takmadı hiç.. bugün tekrar sordum, tiroidlerine bakalım tekrar dedi sadece 🤷🏻‍♀️
Tiroid çok önemli benim sınırda olduğu galde 3,5falandı üç aydır ilaç kullanıyorum

Şekerden mümkün mertebe uzak dur çikolata da yeme dedi. Şeker yeme deseydi onu da yemeyecektim mümkün mertebe diyince mümkün olduğunca yedim 🤭 ama kesinlikle herkesin uzak durmasını öneririm sonra da azıcık azıcık yemek gerek . Marka vermiyim de görüyordum hamile kadınlar malum kavanozun içine düşüyorlardı. O kadar da bir şey olmaz inşallah azıcık azıcık yeriz sonra :KK72:
Ben de hiç yemedim diyemem. Transferin 2.günü bi dilim baklava yedim. 🙈 Ara ara da bitter çikolata yiyorum, dayanamıyorum.

Aynen canım bana da doktor şekerli yiyeceklerden uzak dur dedi, ama kabız olduğum için kayısı kompostosu içtim onda bişe olmsz dedi. Yinede dayanamadım arada çikolata yedim 🤗

Back