- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sonrasında iyileşme süreci nasıl oluyor kuzum ? Sancılar filan sonda filan takılıyor mu ? Kafamda deli sorularYa kizimi anlattım iste degisik bi bebeydi taaa oluşundan...Doktor sordu bana ne istiyorsun diye ben de sezaryen dedim beni çağırın ben geleyim o saatte....Heyecan atraksiyon bana göre değil dedim
Cagirdi beni saatinde gittim kuzu kuzu
Aahh aysunn ahhh nasıl gececk bu gunlerrBen de gebelik şekerinin babası var kizlar
Aman aman dikkat edin azcık ta kilonuz var ise ya da genetikte biseyler var ise...Valla zor oluyor soyleyeyim
Doktor ya da hemşireler hiçbişey söylemediler bana. Ben de o kadar çok tatlı yedim ki abartılı şekilde.Transfer sonrası bebeğin tutunduktan sonra hareket etmemesi için tatlı yemeyi pek önermiyorlar. Hani USG çekiminden önce çikolata ye gel der ya doktor, hareket etsin diye...
Çikolata yasak denmedi bana.sizlerden duydum bir hafta oldu ağzima sürmedimKuzum ben yiyorum şeker çok önerilmiyor bir de kese görünene kadar çikolata yasak dedi doktorum. Şerbetli tatlılar gömdüm maalesef canım çekince
Genetik yatkınlık var zaten tatlı canavarıyım özellikle çiklat korkuyorum zatenBen de gebelik şekerinin babası var kizlar
Aman aman dikkat edin azcık ta kilonuz var ise ya da genetikte biseyler var ise...Valla zor oluyor soyleyeyim
Oğlum normal doğum olduÇok kolay oldu.Tamamen doktoruma danistim ve birlikte karar verdik.yine hamileysem normal doğum isterimKızlar yine hızlandırmaya alsak adımları Doğum konusunda ne düşünüyorsunuz?
Bunu ne için veriyorlar? Bağışıklık cevabı yüksek olunca mı? Ben haşimatoyum, Bir bağışıklık testi de yaptırmıştım, biraz yüksek çıkmıştı, ama doktorum takmadı hiç.. bugün tekrar sordum, tiroidlerine bakalım tekrar dedi sadeceDrun verdiyse kullanmalısın bu senin vereceğin bir karar değil ki canım, evet bende öncesinde prednol kullandım transferden beride deltacortil kullaniyorum, içeriği iyi değil ama mecbur
Olcağı varsa ne yaparsan yap bi anlam ifade etmiyor canım, içini ferah tut.Doktor ya da hemşireler hiçbişey söylemediler bana. Ben de o kadar çok tatlı yedim ki abartılı şekilde.
Şekerden mümkün mertebe uzak dur çikolata da yeme dedi. Şeker yeme deseydi onu da yemeyecektim mümkün mertebe diyince mümkün olduğunca yedim ama kesinlikle herkesin uzak durmasını öneririm sonra da azıcık azıcık yemek gerek . Marka vermiyim de görüyordum hamile kadınlar malum kavanozun içine düşüyorlardı. O kadar da bir şey olmaz inşallah azıcık azıcık yeriz sonraÇikolata yasak denmedi bana.sizlerden duydum bir hafta oldu ağzima sürmedim
Aynen canım, ben de korkudan iki türlüsünü de düşünmek istemiyorum şimdiden.Yok yani genel anlamda bir yaklaşım olur ya ben çok korkuyorum mesela her türlüsünden
Herşeyi bir araya toplayınca en sonunda hep bu sonuca varıyorum ben de. NasipOlcağı varsa ne yaparsan yap bi anlam ifade etmiyor canım, içini ferah tut.
Dünyaya gelecekse, Rabbim nasip etmişse bizim bir etkimiz olmuyor.
Ya beni cok korkutmuslardi 1 ay yattım iyilesemedim yok cok acidi ağrıdı vs vs..Peki sonrasında iyileşme süreci nasıl oluyor kuzum ? Sancılar filan sonda filan takılıyor mu ? Kafamda deli sorular
Tiroid çok önemli benim sınırda olduğu galde 3,5falandı üç aydır ilaç kullanıyorumBunu ne için veriyorlar? Bağışıklık cevabı yüksek olunca mı? Ben haşimatoyum, Bir bağışıklık testi de yaptırmıştım, biraz yüksek çıkmıştı, ama doktorum takmadı hiç.. bugün tekrar sordum, tiroidlerine bakalım tekrar dedi sadece
Ben de hiç yemedim diyemem. Transferin 2.günü bi dilim baklava yedim. Ara ara da bitter çikolata yiyorum, dayanamıyorum.Şekerden mümkün mertebe uzak dur çikolata da yeme dedi. Şeker yeme deseydi onu da yemeyecektim mümkün mertebe diyince mümkün olduğunca yedim ama kesinlikle herkesin uzak durmasını öneririm sonra da azıcık azıcık yemek gerek . Marka vermiyim de görüyordum hamile kadınlar malum kavanozun içine düşüyorlardı. O kadar da bir şey olmaz inşallah azıcık azıcık yeriz sonra
Aynen canım bana da doktor şekerli yiyeceklerden uzak dur dedi, ama kabız olduğum için kayısı kompostosu içtim onda bişe olmsz dedi. Yinede dayanamadım arada çikolata yedimŞekerden mümkün mertebe uzak dur çikolata da yeme dedi. Şeker yeme deseydi onu da yemeyecektim mümkün mertebe diyince mümkün olduğunca yedim ama kesinlikle herkesin uzak durmasını öneririm sonra da azıcık azıcık yemek gerek . Marka vermiyim de görüyordum hamile kadınlar malum kavanozun içine düşüyorlardı. O kadar da bir şey olmaz inşallah azıcık azıcık yeriz sonra