Canim beni adetin 12. gunu çağırdılar histereskopi ve prp yapildi..
Yok yok daha yumurtlama olmamıştır ki o tarihte..

Prp den sonra da bir kaç güne toplama yapar

Bunu bağışıklık baskılanması, vücut embriyoyu yabancı madde algilamasin diye veriyorlar.

5.gün embriyosu adetin 23.günü transfer oldumdoktora geç degil mi ben zaten 25 günde bir adet oluyorum dedim.taze transferimde 18. Gün olmustum.donmus transfer farkli oluyormus günleri biz ayarliyoruz dedi.icin rahat olsun
Yaa oh iyi barii.. sonucun çıktı mıı? testide transferin 13. Gününe vermiş, öleyim ben

Ayy hadi guzel haberlerle canim rahmin 18 olacak he

Oğlum normal doğum olduÇok kolay oldu.Tamamen doktoruma danistim ve birlikte karar verdik.yine hamileysem normal doğum isterim
Tebrik ederim kuzum ya sezaryen in sonrasından normal doğumun doğum anından nasıl tedirgin oluyorum anlatamam

Yaa oh iyi barii.. sonucun çıktı mıı? testide transferin 13. Gününe vermiş, öleyim ben
Bu cuma test günüm.bugün 7. Günüm idrar testi yapmadimilkinde de yapamamistim korkudan.kan tahlil sonucunu almaya esimi gondermistim yine öyle olucak gibi.5.gün embriyosu 10 gün sonraya veriyor doktor

Tebrik ederim kuzum ya sezaryen in sonrasından normal doğumun doğum anından nasıl tedirgin oluyorum anlatamam
Normal dogumun en güzel yanı doğurduktan sonra hiçbirşeyin kalmıyor hemen ayağa kalktım emzirdim.sezeryandan korkuyordum açıkçası

Ay kuzum maceralı olmuş. İnşallah bu kezde hızlı toparlanacağın ama sakin bir doğumun olur kuzucum

Oo süpersin tebrik ederim canım kilon yokmuş inşallah bu kez pozitif olur

Tiroid çok önemli benim sınırda olduğu galde 3,5falandı üç aydır ilaç kullanıyorum
Ben geçen sene düşük yaptığımdan beri ilaç kullanıyorumm, çok şükür en son tüp’e başlarken baktırmıştım kontrol altındaydı. Ama hamileyken çok oynuyor, endokrincim hamile kalır kalmaz bana gelecek dedii.. ama esas endişem bu otoimmün bir hastalık olduğu için ve benimxe bir düşüğüm olduğu için embriyoya bişi yapmasıı.. bakalım doktor rahat bu konuda..

Canim beni adetin 12. gunu çağırdılar histereskopi ve prp yapildi..
Yok yok daha yumurtlama olmamıştır ki o tarihte..

Prp den sonra da bir kaç güne toplama yapar
Teşekkür ederim kuzum
Bana opu tedavisi uygulanmadı
Muhtemelen diğer aya başlar inşallah

Benim ablalarim butun arkadaslarim sezeryan oldu epidural denio sanirim hepside gayet mutluydu hallerinden Tabi ilk gun zor gecirdiler ama sonrasi rahat kuzum boyle oneriyolar bana
Ay hakkımızda nasıl hayırlı ise nasıl sağlıklı olacaksa onu nasip etsin Rabbim yani inşallah o günleri görürüz sıkıntısız geçiririz

Ve banada hasimato başlangıcı var dedi ama herhangi bir ilaç vermedi, ne opuda ne transferde.. gebelikten sonra veririm dedi benim drumda şuan için takmadı

Normal dogumun en güzel yanı doğurduktan sonra hiçbirşeyin kalmıyor hemen ayağa kalktım emzirdim.sezeryandan korkuyordum açıkçası
Sezaryen ne kadar olursa olsun ameliyat ve ameliyatın bütün riskleri var öbür taraftan normal doğumda ya bebeğe bir şey olursa yapamazsam bir de tabi sancı korkusu da var onlar düşündürürdü beni sağdan soldan şahit oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…