• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram için haber bekleyen kızçeler, benimki bayrama denk gelmiyor ama doktorum dediki denk gelseydi ilk 2 günü çalışmıyorlar, ondan sonra yapardık, bik gün için ayarlardık onu dedi. Benimkiler böyleymiş, bilginize🙂
Kuzum coooook tesekkur ederimm ❤️ Ayarlarlar insallah bizi zor duruma dusurmez Allahim en guzelini vesile eder bize

canımmm seninde belli oldu mu günün peki? bende haftasonu son düzlük kontrolüne gideceğim:)))
Haftaya transfer olacak kimse yok mu ya kimle takip edicem belirtileri ben :p
Tatlımm benim doktorum 5. Gün embriyosunu adetin 23. Günü transfer ediyormuş, hiç bu kadar geç olanı duymamıştım, benim şansım 😀 mayısın son haftasına anca benimki..
Lucrin, estrofem, sonradan progestan fitil eklenecek.. şimdilik ssdece folbiol kullan yeter dedi.. senin çok az kaldı 🤩 çok heyecanlıı, belirtileri ben senle takip ederim merak etme 😂 biliyosunki bütün belirtileri yaşıyorum ben her daim 🙈

Tatlımm benim doktorum 5. Gün embriyosunu adetin 23. Günü transfer ediyormuş, hiç bu kadar geç olanı duymamıştım, benim şansım 😀 mayısın son haftasına anca benimki..
Lucrin, estrofem, sonradan progestan fitil eklenecek.. şimdilik ssdece folbiol kullan yeter dedi.. senin çok az kaldı 🤩 çok heyecanlıı, belirtileri ben senle takip ederim merak etme 😂 biliyosunki bütün belirtileri yaşıyorum ben her daim 🙈
Benim 16.gün transfer oldu.

Şimdi, kabızlık için ilk 3 ay dikkat etmek lazım dediniz.
Peki tatlı yeme konusu nasıl? 🙈
Daha ne kadar yememek gerek?

Senin sorularına hayranımm şeker 😂😂 benim için farketmez vallaa bi şekilde çıkıcak sonuçta öyle inat etmem normal olsun bilmem ne diye ☺️ İnat edip çok sıkıntı yaşayan tanıdğım var çünkü Allah korusun
Katılıyorum kuzum nasıl denk gelirse ben zaten korkuyorum çok doğumdan da 🙄

Öyle tercih ettiğin için mi kuzum ? Yoksa daha önce ki sezaryen filan diye mi
Ya kizimi anlattım iste degisik bi bebeydi taaa oluşundan...Doktor sordu bana ne istiyorsun diye ben de sezaryen dedim beni çağırın ben geleyim o saatte....Heyecan atraksiyon bana göre değil dedim :KK70:

Cagirdi beni saatinde gittim kuzu kuzu :KK70:

5.gün embriyosu adetin 23.günü transfer oldum😊doktora geç degil mi ben zaten 25 günde bir adet oluyorum dedim.taze transferimde 18. Gün olmustum.donmus transfer farkli oluyormus günleri biz ayarliyoruz dedi.icin rahat olsun

Back