- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hamıle gunlugu yapın takıp edelımYaa cumartesi günü tamamen bitmiş olurda rahat edersin
Valla normalde evimi arardım ama şu zamanda hiç aramıyorum Rahatlığım gözünü seveyimbiraz eşime üzülüyorum yalnız kalıyor diye neyse geçici günler bunlar
Canım gözünaydın Sağlıkla büyüsünler inşallahTeyzoşlar biraz erken oldu ama bizim için biz dünyaya geldik
Biraz erken olduğu için yoğun bakımdalar inşallah tez vakitte kavuşuruz birbirimize
Birde birane prensesim kesesiyle beraber doğdu
İnşallah sizlerde sağlıkla sıhhatle zamanında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Yaaa cnm benim..Teyzoşlar biraz erken oldu ama bizim için biz dünyaya geldik
Biraz erken olduğu için yoğun bakımdalar inşallah tez vakitte kavuşuruz birbirimize
İnşallah sizlerde sağlıkla sıhhatle zamanında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Amin kuzum inşallahhYaaa ahh mınıkler mınıkklerr ıyısınız cok şükür rabbım hayırla kavustursun hroımızın evlatlarına Masallahh
Bir tanesi 1990 gr bir taneside 2245 kuzum tedbir amaçlı yinede yoğun bakıma aldılar iyi olsunlarda önemli olan oKac kılo dogdu lar canım
Amin kuzum inşallah darısı siz bekleyenlerin başınaCanım gözünaydın Sağlıkla büyüsünler inşallah
Amin kuzum inşallah İnşallah sizlerde sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız zamanında tabikideYaaa cnm benim..
bebişlerine kavuştun Şükürler olsun
İnşalah en kısa sürede kucağına da alacaksın.
Allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlatlar olsun.iki bücürük kızçe
2 hafta sonra ekleyeceğimKız hamıle gunlugu yapın takıp edelım
Yaaa düşmüş müEki Görüntüle 2958321
Heyy hanımlar cekılın kenara bugune bugün koskoca sayfanın ılk abla bebegının göbegi var karsınız da bebelerınıze söyleyın bana abla diyecekler
Not = ESLEM
Cnm yaa masaallah sağlıkla buyusunler ins sen nasılsın analı babalı büyüsün kuzular vakti bu zamanmış sağlıkla evine dönün ins.Teyzoşlar biraz erken oldu ama bizim için biz dünyaya geldik
Maşallah gobegide düştü ablaligi hallettiEki Görüntüle 2958321
Heyy hanımlar cekılın kenara bugune bugün koskoca sayfanın ılk abla bebegının göbegi var karsınız da bebelerınıze söyleyın bana abla diyecekler
Not = ESLEM
Maşallah kuzularaBir tanesi 1990 gr bir taneside 2245 kuzum tedbir amaçlı yinede yoğun bakıma aldılar iyi olsunlarda önemli olan o
Masallahh subhanallahhBir tanesi 1990 gr bir taneside 2245 kuzum tedbir amaçlı yinede yoğun bakıma aldılar iyi olsunlarda önemli olan o
Yaaa bende kızların kini kabeye gıdenlerle gonderdımYaaa düşmüş mü
Gömecek misin.
Annem benim göbek bağımı çeyiz sandığında saklamış bir süre,bende nakış öğretmeni oldum
Normalde 35+2 ama burada ısrarla 34+6 yapıyorlar haftamı. O iki güne dahi çok ihtiyacım var diyorum sisteme transfer tarihini girerek otomatik hesaplıyorlar. Anlayamadım gitti. Haftaya perşembe Yani bebeğim benim 36 olmam bakalım. Annem diyor ki sen doktorun umurunda değilsin öyle biraz o bebekleri içeride tutmaya adamış kendini hayırlısı diyorum. Dosyama baktım cildiyeye giderken de yapılmayan test kalmamış bana HİV için RNA testi bile yapmışlar. Sebep var mı diye. Nihayetinde gebeliğe bağlı semptomik bir durum olarak kolestaz da kalmışız. Değerlerim 400 e dayanmış düşünsene ya baraj 34 buradaki laboratuvarın vücut ne yapsın.Heh görümdünmü cildiyeye. Onlar da çare bulamayınca tek çare doğum diyorlar işte
Hepsi Bi anda geçer inşallahh doğumla. Senin aslında haftan 36 oldu mu bu takvimin doğrumuydu yani
Kuzum kese ile doğmak nasıl ki yırtılmadı doktor mu yırtıp aldı gibiTeyzoşlar biraz erken oldu ama bizim için biz dünyaya geldik
Ayy masallah Allah ım analı babalı saglıkla.büyütsün insallah en kısa zamanda hep beraber evinoze dönersiniz insallahTeyzoşlar biraz erken oldu ama bizim için biz dünyaya geldik
Ya ama yeriz biz o minnoş ablayıEki Görüntüle 2958321
Not = ESLEM
Birde biliyorsun bu takvim 35+0 geçince 36.hafta içinde mantığında doktor 36 yı görünce 36 haftalık diyerek yaklaşıyor. Ah bu takvime göre gitsek 36 yım yani doğru kuzucumHeh görümdünmü cildiyeye. Onlar da çare bulamayınca tek çare doğum diyorlar işte
Hepsi Bi anda geçer inşallahh doğumla. Senin aslında haftan 36 oldu mu bu takvimin doğrumuydu yani
Ay bu neyy ahahahahha. Sorma geçen hafta 36+1 haftalıkken perinatolog 3257 g ölçtüğüne göre en erken 38'de bile doğursam bebek 4'ü geçer gibi duruyor. Hadi hayırlısıOhh ohh geliyor tosun paşa
Bu gidişle Senin bebişi de anaokuluna direk gönderebilirler