- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Cildinin yarasını boşver ay neyinden uyanıyorsun. Bapanthen de alsan kaşıntı için olanını hem yaraları da yumuşatsa olmazmıYatan kimse yok tekim. Olsa da kaçardı heralde hatır hatır kaşınmamdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cildinin yarasını boşver ay neyinden uyanıyorsun. Bapanthen de alsan kaşıntı için olanını hem yaraları da yumuşatsa olmazmıYatan kimse yok tekim. Olsa da kaçardı heralde hatır hatır kaşınmamdan
Ay kar etmiyor yavrum hiç bir ilaç. Kortizon azıcık rahatlatıyor nefes aldırıyor.Cildinin yarasını boşver ay neyinden uyanıyorsun. Bapanthen de alsan kaşıntı için olanını hem yaraları da yumuşatsa olmazmı
Kesinlikle haklısın kalkıp valize yerleştirmem lazım artıkTek teselli o oldu da puset örtülerim var yılanacaklar arasında kullanacak olduğum işte. Yıkayıp kalksa iyi olurdu. Neyse Bi yarın bakar olmadı eşim makina işine.
Ama kuşum koy sen gene de. Allah sağlık versin elbet de ne olcağı belli olmuyor
Kullanılan ilaçlarında etkiside olabilir kuzum bazı ilaçlar yapıyor ses değişikliği. Benimde nefes alışverişim çok değişti bu ara iki adım atıyorum kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam geçen gün eşim napmış ben uyurken videomu çekmiş banada günaydın yazıp göndermiş öyle bir nefes alışverişim varki izleyince şok oldum tabi bu arada günaydının üstünde beklediğim video hani güzel birşeydir diye hayal etmiştim ama değildiAyy inşallah kuzum inşallah Umarım ameliyatımız konforlu geçer hemencecik toparlarız kendimizi. Nasıl karmaşık duygular korku özlem merak endişe minnet. Rabbim hayırla nihayete erdirsin Benim sesim baya değişti ya sorsam mı önemsemedim ama hormonlardan ya da bebeklerin baskısından filandır dedim.
Herşey önüne geliyo birde öyle düşün yemek ne yapacam diye düşünmüyorsun herşeyin saatli geliyo önüne Tabi bunlar işin şakasıda hastane psikolojisi bile insana yetiyor Allah yardımcın olsunSürekli bir aksiyon var ya ateş tansiyon nst serum insülin Oksapar derken giren çıkan giren çıkan onun haricinde kaşınmak telefonla konuşmak yemek yemekle geçiyor
Kortizon çok etkili yaa evetAy kar etmiyor yavrum hiç bir ilaç. Kortizon azıcık rahatlatıyor nefes aldırıyor.
Neyse az gazlayım seni bugün pazar elleme yarın haftabaşı güzel güzel yerleştirKesinlikle haklısın kalkıp valize yerleştirmem lazım artık
Kolay değil valla göbüşler büyüdü nefes sorunları illa oluyor. Dediğin gibi aldığım ilaçlarda yapıyor olabilirKullanılan ilaçlarında etkiside olabilir kuzum bazı ilaçlar yapıyor ses değişikliği. Benimde nefes alışverişim çok değişti bu ara iki adım atıyorum kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam geçen gün eşim napmış ben uyurken videomu çekmiş banada günaydın yazıp göndermiş öyle bir nefes alışverişim varki izleyince şok oldum tabi bu arada günaydının üstünde beklediğim video hani güzel birşeydir diye hayal etmiştim ama değildi
İlk günler bende öyle diyordum her şey önüme geliyor işte filan diye bu kadar kaşıntım yoktu ve çıkacağımı düşünüyordum esprisini yapıyordum ama ilerdikçe işte espri mespri kalmadı. Kaşıntım olmasa kalmayı geçtim aslındaHerşey önüne geliyo birde öyle düşün yemek ne yapacam diye düşünmüyorsun herşeyin saatli geliyo önüne Tabi bunlar işin şakasıda hastane psikolojisi bile insana yetiyor Allah yardımcın olsun
Bugün birkaç ütü işi var anneme yada eşime yıkacam artık kim yaparsa yarın doktor randevum var sonrada dediğin gibi hafta başı güzelce yerleştireyim hem artık günde vermiş olurNeyse az gazlayım seni bugün pazar elleme yarın haftabaşı güzel güzel yerleştir
Onuda yeğenimden dolayı biliyorum kuzum ilaç kullandı iki üç gün sonra sesi değişti meğerse ilaç kaynaklıymışKolay değil valla göbüşler büyüdü nefes sorunları illa oluyor. Dediğin gibi aldığım ilaçlarda yapıyor olabilir
Aslında bana da buraya geldikten sonra oldu aldığım serum yapıyor sanırımOnuda yeğenimden dolayı biliyorum kuzum ilaç kullandı iki üç gün sonra sesi değişti meğerse ilaç kaynaklıymış
Eşinin elinden gelen eşine versin analar zaten sonra yorulurlar iş güçBugün birkaç ütü işi var anneme yada eşime yıkacam artık kim yaparsa yarın doktor randevum var sonrada dediğin gibi hafta başı güzelce yerleştireyim hem artık günde vermiş olur
Amin kuzum inşallahYok benim çıkmaz rüyalarım,çok çok nadir bazen Genelde yaşadıklarım,bildiklerim rüyama girer.. hayırlısı cnm benim,zamanında gelsin bebişler
Bende de horlama başlamıştı. Benim eşim de çekmişti videomuKullanılan ilaçlarında etkiside olabilir kuzum bazı ilaçlar yapıyor ses değişikliği. Benimde nefes alışverişim çok değişti bu ara iki adım atıyorum kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam geçen gün eşim napmış ben uyurken videomu çekmiş banada günaydın yazıp göndermiş öyle bir nefes alışverişim varki izleyince şok oldum tabi bu arada günaydının üstünde beklediğim video hani güzel birşeydir diye hayal etmiştim ama değildi
Benim rüyalarımın geneli hiç tanımadığım, daha önce görmediğim, varlığından bile haberdae olmadığım kişilerle dolu olur. Nadiren tanıdıklarımı görürüm. Genelde tanımadığın kişiyi görmezsin derler ama belki de ben de bunları yoldan geçerken falan farkında olmadan görüyorum.Şaka yapıyosun
İnsanın görmediği birini rüyasında görmesi de ayrı Bi değişik. Kız sıradaki ben miyim ki Allah hayırlara yazsın çıkarmı rüyaların