Duphalac içiyordum canım bende normalde

Canım benimde kabızlık oldu. Doktorla transfer günü konuştum kayısı hoşafı için iyi gelir dedi. 5 gün boyunca sorunum cozulmeyince doktoru aradım duphalac verdi .ancak öyle fayda etti
Ikınmak engel oluyormuş ya canım ben endişelendiriyor bu durum senin doktorun bisey dedi mi sana

Tek emriyoda şans öylemiymis ya
İlk tüp denemenmi seninde canim?

deltacortril ilacı kullanan varmı aranızda dr transferden sonra yazdı ama kullanmaya niyetim yok pek kortizol ilacı organ nakillerinde reddi önlemek için kullanılıyomuş bilemedim çok fazla ilaca boğuluyoruz içmek istemedim zaten prednol kullandık bu durum için

Ikınmak engel oluyormuş ya canım ben endişelendiriyor bu durum senin doktorun bisey dedi mi sana
Evet canım transfer günü kabız olduğumu belirttim, sakin ıkınma dedi o yüzden ilaç verdi sonradan. İlaç kullandığında da ıkınma dedi. Eğer etki etmezse dozunu artirirsin dedi. Zaten ilk gün etki etmedi ilaç, ikinci gün dozunu attırdım öyle faydasını gördüm. Sakin ıkınma. Doktorunla görüş, oda bu ilacı verebilir. Çünkü bu ilacın bir zararı olmadığını belirtti doktorum.

Canım bende Kortizol ilacı kulandim başka bir çeşidini. Benimde senin gibi endişeler vardı. Ben trasnfer sonrası sadece 5 gün kullandım. Zaten doktor kısa surekullanim sorun yaşatmaz dedi. Nette araştırdım genelde kortizon ilacı verikiomus . Sorun etme derim.sen kaç gün kullanacaksın .

Drun verdiyse kullanmalısın bu senin vereceğin bir karar değil ki canım, evet bende öncesinde prednol kullandım transferden beride deltacortil kullaniyorum, içeriği iyi değil ama mecbur

Ondan değil ama kortizon içeren bir ilaç kullandım yedi gün boyunca canım

prednol 5gün kullandım bunuda 1hafta günde 1 2.hafta günde yarım dedi

Kullanıyorum canım ben bence kullan

Drun verdiyse kullanmalısın bu senin vereceğin bir karar değil ki canım, evet bende öncesinde prednol kullandım transferden beride deltacortil kullaniyorum, içeriği iyi değil ama mecbur
bilmiyorum ya haklısın ama nedense hiç içmek istemedim sen kaç gün kullanacaksın

Yaa tamam canım ben kronik kabız olduğum için zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…