- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Yaa kardeşinin nst sini etkiliyor ama sancı değeri artıyo öyle olunca bnce tam bir kuduruk yaaaKizzz evet nst ye baglaninca biseyler oluyor sesten mi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kardeşinin nst sini etkiliyor ama sancı değeri artıyo öyle olunca bnce tam bir kuduruk yaaaKizzz evet nst ye baglaninca biseyler oluyor sesten mi ne
Heh şimdi sıra ondaAyy yerim o kudurugu
Gözün aydın canım ne güzel herşey yolunda gün yaklaştıkça sanki insandaki stres mutluluk herşey birbirine giriyo Kızlarımız hep öyle ya benim biri eliyle yüzünü kapatır diğeri poposunu döner kendisini göstermezKuzular ben de çıktım şimdi muayeneden 35+0 olduk bugun 2.750 gr olmuş kızçem ama yüzünü sakladı yine artk doğuma görücez gibi geliyor :) hala dönmemiş hala sezaryen :) doğum yapacagım hastanedeki anestezi doktoru lokal anestezi sevmiyormus önceden lokal istediğinizi gidip konusun dedi dr um bir de onu ikna etmekle ugrasacağız sanırım cunku genel anestezi hiç istediğim birşey değil umarım istediğimiz olur şimdilik suyu ve gidişatı iyi Allahıma bin şükür bir daha 1 aralıkta çağırdı 37.haftada o gün doğum tarihi seçeriz dedi
Ya inan hic cesaretim yok belki asamalarini bildigim icin öyle bilmeseydim keske ha sezaryen cok mu kolay degil ama bari agrisiz sancisiz giriyosunbilmiyorum zaman gosterir ama cok yakin degilim galiba normaleKız normal daha iyi ya hemen ayaktasin keşke bende normal olma imkanım olsaydı he korku var sezeryan da da var onları görünce korku morlu kalmaz bizde
Yaa foto isterizzKızımın mobilyalari geldi bende onlara bakıyorum
Evet ismi belirledik artik ama olurda ifsa olurum diye korkudan atamadm zinciri o kadar kayinvalideye saydirdim malumÇok güzelmiş kuzuucm isimm seçildi miiii
Bitince atarım foto tabikiYaa foto isterizz
Aynen doktor geldiğinde nstye gireceksin dedi bakalım artık ☺Sen de şimdi 33 sün normalde 34 te bağlarız ama ikizlerde bağlayabiliriz görelim dedi kuzum kesin sen de bağlanırsın
İdrar da istedi benden inşallah Bi sıkıntı çıkmaz
İyi günlerde sağlıkla kullanın canımKızımın mobilyalari geldi bende onlara bakıyorum
Atsanaa şurda hastanedeyken keyiflenelimKızımın mobilyalari geldi bende onlara bakıyorum
İnşallahhh canım ben toplasan 3 kez vermişimdir iyi yapıyosun vallaAynen doktor geldiğinde nstye gireceksin dedi bakalım artık ☺
Benim kanımda enfeksiyon olduğu için idrar tahlilini ayda bir veriyorum canım enfeksiyon doktoru öyle istemişti. Allah’ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tut
Bende artık ifşa olurum diye birşey atmıyorum bizim durumu ailerimiz dışında kimse bilmiyor bazen diyorum ki biri falan denk gelir aman amanEvet ismi belirledik artik ama olurda ifsa olurum diye korkudan atamadm zinciri o kadar kayinvalideye saydirdim malum
İnsallah canımmm aminnMasaallah yok ya bizim kızlar nazlı yüz gorumlugu istiyorlar göstermediler adam akıllı su yüzlerini anestezi iyi de halledersin sen ins döner normal olur gerçi sağlıkla gelsin de normal sezeryan farketmez sağlıkla ins.
Ayy senin ikisi de kızmıydııGözün aydın canım ne güzel herşey yolunda gün yaklaştıkça sanki insandaki stres mutluluk herşey birbirine giriyo Kızlarımız hep öyle ya benim biri eliyle yüzünü kapatır diğeri poposunu döner kendisini göstermez
Özelden yaz bana merak ettim aşkoEvet ismi belirledik artik ama olurda ifsa olurum diye korkudan atamadm zinciri o kadar kayinvalideye saydirdim malum
Aynen canım Allah nasip ederseAyy senin ikisi de kızmıydıı
Esim diyo ki dogru soyle sen bizimkilere neler diyosunn aa ask olsun ben ne derim dedimBende artık ifşa olurum diye birşey atmıyorum bizim durumu ailerimiz dışında kimse bilmiyor bazen diyorum ki biri falan denk gelir aman aman
Tamamen kurulunca da atMontajlama bitmedi daha