- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
Herkese günaydınlar güzel günler olsun ins benimde kızımın odası gelecek bekliyorum tiny miracle dediği gibi hiç halim yok modum düşük ağrılar arttıkça yorgunluk oluyor Allah bu günümüzü aratmasın ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanı gelince sağlıkla gelecekler Allah sana dayanma gücü versin cnm bu rahatsızlıkta ins geçer evine döner evinden günü gelince doğuma gidersin cnm.Öyle ne zaman yazıldı ise kadelerine o zaman gelecekler Allah ın izni ile sağlıkla gelsinler. Rabbim yardımcımız olsun
Amin canım herşeyin hayırlısı ama ne olursa hakkınızda en güzeli olacak insallah öyle düşünAslında onlar öyle hesaplamıyor şu an 34 görünüyorum 35 i beklemeyi düşünüyorlar. Doktorum da 36 demişti. Bugün yine yükselişte çıkmış değerlerim zaten. Önlenemediği için yoksa bir hafta daha bekleyip planladığı gibi olabilirdi. Hayırlısı olsun diyorum son günlerimi burada geçiriyor olmak üzüyor. Ama ne yapalım Rabbim beterinden korusun yeter ki sağlıkla gelsinler
Ya masallah cok sükür Allah saglikla sıhhatle gelmesini nasip etsin kizlar nazlı galiba bizde hic yüzünü göremedikKuzular ben de çıktım şimdi muayeneden 35+0 olduk bugun 2.750 gr olmuş kızçem ama yüzünü sakladı yine artk doğuma görücez gibi geliyor :) hala dönmemiş hala sezaryen :) doğum yapacagım hastanedeki anestezi doktoru lokal anestezi sevmiyormus önceden lokal istediğinizi gidip konusun dedi dr um bir de onu ikna etmekle ugrasacağız sanırım cunku genel anestezi hiç istediğim birşey değil umarım istediğimiz olur şimdilik suyu ve gidişatı iyi Allahıma bin şükür bir daha 1 aralıkta çağırdı 37.haftada o gün doğum tarihi seçeriz dedi
Bugune kadar hep çok güzel pozlar aldık son 2 muayenede ellerini yumruk yapıp yüzünü kapatmış ah inatcı kısslaarrYa masallah cok sükür Allah saglikla sıhhatle gelmesini nasip etsin kizlar nazlı galiba bizde hic yüzünü göremedik
Hic almadk biliyo musun bir kere yandan gösterdi ondada surat bes karıstıBugune kadar hep çok güzel pozlar aldık son 2 muayenede ellerini yumruk yapıp yüzünü kapatmış ah inatcı kısslaarr
Olsun orda olsun her türlü imkan var belki daha iyi bile olur hic oraları düsunme insallah Allah ın izniyle hepsi gececek bugünlerin bir bir geliyor minnoslar masallahAmiiin Allah razı olsun İnşallah kuzum. Çaresi yok maalesef içimde olduğum durumun. Bilinen tek şey doğum yaptırılması. Sanırım doğumun da burada olacak artık. 36 öncesi doktor burada diyordu bunlarda 35 gibi belirliyor doğumu değerlerime bakarak. Hayırlısı sağlıklı olsunlarda
Aa duruşu nasıl peki makat gelişli miydi senin. Makar gelişli bebeklerde tam yüzden foto alıyoruz dedi dr bizim de hep yüzünden vesikalık gibi pozları var ama şu elleri koydu işi bozduHic almadk biliyo musun bir kere yandan gösterdi ondada surat bes karıstı
Yok döndü bas gelisama anasında normal dogum yapacak cesaret yokAa duruşu nasıl peki makat gelişli miydi senin. Makar gelişli bebeklerde tam yüzden foto alıyoruz dedi dr bizim de hep yüzünden vesikalık gibi pozları var ama şu elleri koydu işi bozdu
Hayırlısı olsun kuzum belki o an bebeğin gelişine göre normal doğum gerçekleşir hiiçç belli olmaz hepimizinki bir bilinmezlik bakalım nasıl bir serüven bekliyor bizleriYok döndü bas gelisama anasında normal dogum yapacak cesaret yok
İlk nst m bağlandıBu ara genelimizde bir keyifsizlik mevcut sanki hiç bir şey yapasım gelmiyor. Güzel haberlerle gel canım muayeneden
Kizzz evet nst ye baglaninca biseyler oluyor sesten mi neİlk nst m bağlandı
Yaa oğlan kuduruğu durmuyo
Çok güzelmiş kuzuucm isimm seçildi miiiihttps://ty.gl/pbazuemobe
kızlar bizim askımız geldi cok begendim ben almak isteyen olursa tavsiye ederim
Ptesi acaba benimkiler ne yapacak çok merak ediyorumİlk nst m bağlandı
Masaallah yok ya bizim kızlar nazlı yüz gorumlugu istiyorlar göstermediler adam akıllı su yüzlerini anestezi iyi de halledersin sen ins döner normal olur gerçi sağlıkla gelsin de normal sezeryan farketmez sağlıkla ins.Kuzular ben de çıktım şimdi muayeneden 35+0 olduk bugun 2.750 gr olmuş kızçem ama yüzünü sakladı yine artk doğuma görücez gibi geliyor :) hala dönmemiş hala sezaryen :) doğum yapacagım hastanedeki anestezi doktoru lokal anestezi sevmiyormus önceden lokal istediğinizi gidip konusun dedi dr um bir de onu ikna etmekle ugrasacağız sanırım cunku genel anestezi hiç istediğim birşey değil umarım istediğimiz olur şimdilik suyu ve gidişatı iyi Allahıma bin şükür bir daha 1 aralıkta çağırdı 37.haftada o gün doğum tarihi seçeriz dedi
Ayy yerim o kuduruguİlk nst m bağlandı
Sen de şimdi 33 sün normalde 34 te bağlarız ama ikizlerde bağlayabiliriz görelim dedi kuzum kesin sen de bağlanırsınPtesi acaba benimkiler ne yapacak çok merak ediyorum
Kız normal daha iyi ya hemen ayaktasin keşke bende normal olma imkanım olsaydı he korku var sezeryan da da var onları görünce korku morlu kalmaz bizdeYok döndü bas gelisama anasında normal dogum yapacak cesaret yok