• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum o kadar konuştuk dayanamadın dimi 🙈😂😂 ellerim titriyordu bende yapmamak için 😁 yarın sabah ilk idrarla tekrar et gün gün koyulaşma varsa pozitif, ama şuan çatlatma ignesinim etkisi belki kalmıştır
Senin de yarin 7 gunun demi..Sabah cikar aslinda biliyor musun🤩

Ben olduğuna çok inanıyorum kuzum yaa 🤷🏻‍♀️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dr hcg vermeyelim diye üstüne basa basa söyledi çünkü başka Bi tür çatlatıyormuş bu
Ay agzin bal yesin emi🤩🤩😂
Elimde 1 tane gebelik testi kaldi sabaha saklıyorum az da olsa koyulasirsa..Koşarak geleceğim buraya :rolleyes: Sonra da koşarak hastaneye:rolleyes:

Arkadaşlar merhaba 6 nisanda transfer oldu 3 gün çift emriyo transferi oldu bugün 11 gün idrar testim bu şekilde çıktı bakarmısınız sizce pozitif mi ilaçların etkisi olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20210418_182901.jpg
    IMG_20210418_182901.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 36
Kuzum o kadar konuştuk dayanamadın dimi 🙈😂😂 ellerim titriyordu bende yapmamak için 😁 yarın sabah ilk idrarla tekrar et gün gün koyulaşma varsa pozitif, ama şuan çatlatma ignesinim etkisi belki kalmıştır
Negatifte olsa pozitifte olsa yarından sonra bidaha test günüme kadar yapmicsm kuzum dayanamadım yaptım valla böyle daha kötü oldum

Kizlar transfer öncesi 2. görüşmem var yarın. Sormam gereken biseyler varmı doktora acaba? Ne bakilacak acaba yarin merak ediyorum biraz
Kuzum kullandığın ilaçları herşeyi tek tek konuş dozunu çift embryoya olan görüşünü son dakikaya kaldigi zaman böyle şeyler acele ediyor insan

Back