2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bir arkadasin 9.gune kadar pozitif cikmis bu iğneyle testi :KK43: Zaten tek belirti de yok ne bileyim canlar :KK12:
Benim de belirtim hiç yok ilk 2 gün bi rahim içinde dolgunluk hissi vardı o kadar ama 2tane arkadaşım var sıfır belirti işe pozitif aldı üstelik biri ikizdi ve çok umursuzlardı o yüzden stres yapma kuzum

Benimki dondurulmuş. İlk iki tüp bebek denememin ilkinde 2 adet taze 3. gün embiyosu transfer yapıldı, tutmadı. Geride 7 adet embriyo bırakılmıştı, 5. günü görürse dondurulacaktı ama hiçbiri görmedi.

İkincide aynı doktordu ve bu kez 5. günü gören embriyo var mı bakalım, öyle transfer edelim dedi ama hiçbiri 5'i görmediği için transfer iptal edildi, tedavi de aynı şekilde.

Üçüncüde yani bunda, farklı şehir ve farklı doktor yaptı, kullandığım en az ilaç
Benimki dondurulmuş. İlk iki tüp bebek denememin ilkinde 2 adet taze 3. gün embiyosu transfer yapıldı, tutmadı. Geride 7 adet embriyo bırakılmıştı, 5. günü görürse dondurulacaktı ama hiçbiri görmedi.

İkincide aynı doktordu ve bu kez 5. günü gören embriyo var mı bakalım, öyle transfer edelim dedi ama hiçbiri 5'i görmediği için transfer iptal edildi, tedavi de aynı şekilde.

Üçüncüde yani bunda, farklı şehir ve farklı doktor yaptı, kullandığım en az ilaç bunda oldu. Bu doktorum da 3. gün transferi uygun gördü ve ben transfer yapılması planlanan gün renkli bir akıntım olduğunu söyleyince (sarı-kahverengi idi) doktorum ultrasonla rahim içini kontol edip bir sıkıntı görmüyorum dediği halde, benim için hastanın söyledikleri daha önemlidir, o halde transferi erteleyelim, embriyoları donduralım dedi.

Ben o an üzüldüm açıkçası ama sonra iyi ki de ertelemiş dedim çünkü rahmimi dinlendirmem gerekiyormuş meğer, üçüncüde transfer günü dondurulan 2 embriyonun ikisini de transfer etti ve sonuç çok şükür ki pozitif. Ama teki mi tuttu çifti mi henüz bilmiyoruz. 😊
Beta HCG artışınız nasıl oldu?

Selam hanımlar, benim bugün yumurta toplama işlemim oldu, 2 nisanda başlamıştım iğnelere. Normalde ultrasonda 13.14 tane yumurta sayardı doktor ama bugün sadece 9 yumurta toplandı, oda şaşırdı ama nadir de olsa böyle şeyler görüyoruz dedi genetik yada sadece bu aya özel olabilirmiş, normalde bende hiç sorun yoktu eşimin değerleri düşük olduğu için tüp bebeğe karar vermiştik ama belkide bundan önceki dönemlerde boş yumurtadan dolayı hamile kalamadın dedi, çünkü ultrasonda bakıp dışardan sorun yok diyebiliyoruz ama işte içini bilemiyoruz dedi, bundan sonrası laboratuvarın işi 5 gün boyunca sizi bilgilendirecekler dedi. O 9 yumurtada da zaten normalin altındaki kalitede olanları kullanmıyolarmış, canınızı sıkmayın dinlenin dedi ama ben bi çöktüm resmen motivasyon falan kalmadı sanki transfer bile olamayacakmış gibi bi boşluğa düştüm 😔 benden çok çok tecrübeli hanımlar ne dersiniz ne tavsiye edersiniz bana
Merhabalar hiç üzülmeyin derim ben bende de bir sorum yok ama 7 yumurtam olmuştu ve topladıktan sonra 5 i döllenmişti 4 ü çok güzel kalitedeydi önemli olan sağlıklı olması ve döllenmesi inanın 1 yumurta bile yeterli kendinizi hiç üzmeyin ve şükredin bir çok kadının 1 yumurtası bile bi kaç iğne kullandıktan sonra oluyor hakkımızda hayırlısı olsun

Beta HCG artışınız nasıl oldu?
3. Gün embriyosu ve transferden sonra
9. Gün: 34,5
11. Gün: 100,2
13. Gün: 362,2

Değer tek gibi duruyor ama her seferinde en az 3 kat artış olduğu için ikiz de olabilir belki, şu an 18. gündeyim. 24. günde yani 24 Nisan'da ilk ultrasona gideceğim. Belki o zaman belli olur. Nasip 😊

Screenshot_20210418_142248.jpg

X