2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günün bilgisi ⚠️ dünyada doğum rekoru 27 gebelik ile 69 çocuk doğurmuş Rus bir kadına aitmiş 😳 birini doğurmaya çalışırken 100 doğuran bizden daha iyi değil bence 🤪 Hayır bu bilgiler niye çıkıyor önüme algıda seçicilik sanırım 🙄
Kilya kuzucum adinida bilmiyorum.valla Algida secicilikmjdjr nedir ben salatalık dogruyodum dün embryo şeklinde bak diye eşime gosterdim Merve valla sakatlıktan soğutma insanı diyor 🤩😂😂 benim beyin gidiyor hayırlinhaberi alsaydık hayırlısıyla

Kızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812

çok şükür 🧿 inşallahh güzellikle devam eder 🤲
Darısı hepinizee inşallahhhhh 🤲
Canım maşallah değerin çok çok güzel artmış 😍 çok sevindim ikiz olabilir 😍 Rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah 🙏😍 darısı bizlere 🙏❤️ belirtilerin var mıydı

Kilya kuzucum adinida bilmiyorum.valla Algida secicilikmjdjr nedir ben salatalık dogruyodum dün embryo şeklinde bak diye eşime gosterdim Merve valla sakatlıktan soğutma insanı diyor 🤩😂😂 benim beyin gidiyor hayırlinhaberi alsaydık hayırlısıyla
Hahshabahahahahaha ciddi misin ay çok güldüm çok 😂😂😂😂😂😂😂 kafalar gidiyor bizim artık yavaş yavaş

hem ağızdan hem fitil olarak progesteron alıyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum aynı durumu yaşayan oldu mu acaba çok tedirgin oldum cevabınız için çok teşekkür ederim.
Canım iğne verir muhtemelen daha kısa sürede etki eder çünkü ben yaşamadım ama yaşana çok kişi okudum burada ve tutunduğu için yaşıyorlar genelde. Sen hiç kalkma yat muhakkak. Cevap gelince ona göre bir şey söyler zaten doktorunuz. Kendini de sıkma kuzum.

😂😂😂😂 çok yaşa emi kuzum. İnşallah güzel haberlerine gülelim burada hep birlikte 😍🌺

İnşallah valla ben artık transfer sonrası heyecanlı. Bekleyişi doğuma hazırlık sürecine bırakarak sizle el ele devam etmek istiyorum elinizi bırakmam valla biz taşlı yollardayiz öyle firttt diye gebe kalanlardan değiliz 🤭🤭🤭
İnşallah kuzum inşallah aynen öyle süper mario gibiyiz 😬 aşamalar aşamalar tehlikeler riskler... Başaracağız inşallah 🍀

Ay gerçekten baktım çekirdekleri böyle bölük boluk bide hesaplıyoruz kaçıncı gün embryosu diye valla o embryologlar işine baksın bu işin uzmanı olmuşum ben 🤭🤭
Hshahshahahah keşke bu konularda biraz bilgisiz olsaydık diyorum bazen 😂 bilgi strese sokuyor insanı 😂

hem ağızdan hem fitil olarak progesteron alıyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum aynı durumu yaşayan oldu mu acaba çok tedirgin oldum cevabınız için çok teşekkür ederim.
Genelde yerleşme kanaması diyorlar buna canım tedirgin olma 🙏🏻 muhtemelen ilacının dozunu artırır

X