Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokk normalll tutunma lekesikızlar çok acil bir sorum var transferimin 8. günü biraz önce çok az lekelenme gibi kahverengiye benzeyen kanama oldu çok korkuyorum fikri olan var mı nolur yardımcı olun
Benimki dondurulmuş. İlk iki tüp bebek denememin ilkinde 2 adet taze 3. gün embiyosu transfer yapıldı, tutmadı. Geride 7 adet embriyo bırakılmıştı, 5. günü görürse dondurulacaktı ama hiçbiri görmedi.bu grupta pozitifi görenler dondurulmuş embriyomu taze embriyomu transfer edildi sizlere paylaşırmısınız kafamda deli sorular
Kuzum senin tek transfer değil miydi 5. Gün embriyosu değil mi? Bu gidişat ikize benziyor çünküTesekkur ederim bebişlerr
inşallaahhhhhhh aminnn
Darısı hepinizee inşallahh
Bence durma git kan testi ver. Bu kadar stres olduysa zarar verir. Aman Allah korusunKiz bana cevap yazsanaaaaaaaaaa
Yapmadı canım erkenden konusmayı sevmiyor merkezdeki dr uma zaten maille ulaşabiliyorum ona yarın sorucam.Maşallaaaaahhh.
Ay çok güzel artmış.
Doktorun yorum yapmadı mı?
Canım maşallah değerin çok çok güzel artmış çok sevindim ikiz olabilir Rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah darısı bizlere belirtilerin var mıydı
Amiiiinn canımmmKızlar ben yetisemedim cok mesaj olmus pozitifi gören arkadaslar tebrik ederimm o kadar cok sevindim kiiiii sağ salim kucağınıza alın insallah darısı biz bekleyenlerin basına
Bana yazsana canim bilgilerini ekleyeyim hemenHepimiz için hayırlısı olsun Benide listene eklersen sevinirim uğuruna inanıyorum
Evet kuzucum tek transfer ve 5. Gün embryosuKuzum senin tek transfer değil miydi 5. Gün embriyosu değil mi? Bu gidişat ikize benziyor çünkü
Olucak ınsallahh rabbım ol der ve okur onun hazınesı ı coktur unutmaEvet kuzucum tek transfer ve 5. Gün embryosu
5. Gün idrarda çıktı.
şimdi de değerler bu şekilde ikiz küçüklükten beri duamdı ama hayatta bu kadar şansım var mdıır bilmiyorum
Şu değerle ikiz gibi inşallah hakkında hayırlı neyse o olsun 5. Günde baya erken çıkmış silik miydi net miydi var mı fotosuEvet kuzucum tek transfer ve 5. Gün embryosu
5. Gün idrarda çıktı.
şimdi de değerler bu şekilde ikiz küçüklükten beri duamdı ama hayatta bu kadar şansım var mdıır bilmiyorum
Ya inşalllah AllahımmmmOlucak ınsallahh rabbım ol der ve okur onun hazınesı ı coktur unutma
Hshahshahahah keşke bu konularda biraz bilgisiz olsaydık diyorum bazen bilgi strese sokuyor insanı
Göğüsler evet ilginçmiş sağlıcakla ilerletsin sağlıcakla al kucağına canım bakalım yarın bende test vericem canım şuan çok bi belirtim yok gibi nasip Rabbim hayırlısını versinYapmadı canım erkenden konusmayı sevmiyor merkezdeki dr uma zaten maille ulaşabiliyorum ona yarın sorucam.
Allahım nasıl seviniyurm böyle haberler alınca masallah maşallah maşallah kuzumm Allahım kucağını doldursun
aminnn canımmmmmm cümlemizinn
aminn kuzum inşallahhh darısı herkese hepimizin kucağı dolacak inanıyorum
belirtim var. Sürekli midem bulanıyor ve kazınıyor. Bi anda bulantı geliyo. ve kasıklarımda bi sancı oluyor bi anda giriyo baskı yapıyo ve gidiyo. Yürüyünce vs daha da artıyor. Sürekli bi şişkinlik ve gaz var
ilk zamanlar bel ağrım oldu ve bacaklarım ağrıdı aşağı doğru çekiyolar sanki böyle. Ve de üşüme geliyodu adet olacakmışım gibiydi tüm belirtiler. Beni şaşırtan göğüslerrr
Ne bir acı ne bir şişme küçülüp kaldılar öyle ilginç 2 hamilelikte de dolup taşıyordu ve ağrıdan dokunamıyodum yıkanırken su gelince bile öyle acıyodu kii. Demekki insnaın kendinde bile hiçbir belirti aynı değilmiş onu anladım. Bunlar benm belirtilerim yani sizde çok daha farklı olabilir canım
Amiiiinn canımmm
Amin kuzucumm hepimizinŞu değerle ikiz gibi inşallah hakkında hayırlı neyse o olsun 5. Günde baya erken çıkmış silik miydi net miydi var mı fotosu
Göğüsler evet ilginçmiş sağlıcakla ilerletsin sağlıcakla al kucağına canım bakalım yarın bende test vericem canım şuan çok bi belirtim yok gibi nasip Rabbim hayırlısını versin
Bugün güzel haberler günü anlaşılanpozitif sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsunAllah tamamina erdirsin.Darısı biz bekleyenlerin başına
Kuzuum yarın mı güzel haberlerini bekliyor olacağızGöğüsler evet ilginçmiş sağlıcakla ilerletsin sağlıcakla al kucağına canım bakalım yarın bende test vericem canım şuan çok bi belirtim yok gibi nasip Rabbim hayırlısını versin
Veririm canim bu stresle duramamaysunayy kan testi verecekmisin yarın
Bu stresle bas edemeyeck gibiysen git kan tahlili ver bari soru isaretin gitsin canım eziyet etme kendine de bebisine deBir arkadasin 9.gune kadar pozitif cikmis bu iğneyle testi Zaten tek belirti de yok ne bileyim canlar