2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

3. Gün embriyosu ve transferden sonra
9. Gün: 34,5
11. Gün: 100,2
13. Gün: 362,2

Değer tek gibi duruyor ama her seferinde en az 3 kat artış olduğu için ikiz de olabilir belki, şu an 18. gündeyim. 24. günde yani 24 Nisan'da ilk ultrasona gideceğim. Belki o zaman belli olur. Nasip 😊
Evet, normalde 2 katına çıkması bekleniyormuş.
Sizinki 3 katına çıkmış. 🥰

Simdi bana kızmayın bak ama birsey daha aklima takıldı....e bu igne idrarda pozitif gösteriyorsa kanda testi de yanıltıcı olmaz mi o da pozitif cikmaz mi...🤔🤔 idrara karışıyor da kana karismiyor mu bi igne

10 nısan da 5.gun embriyosu canım
Belırtılerı tam bılemıyorun ama cok agrı cektım karnımbelimm hep agrıdı ve ter ıcınde uyanıyordum bugunde ılkkez göguslerde sızlayarak kalktım sabah rabbım tum bekleyenlere nasıp etsın 🤲 hayırla tamamlatsın 🧚
Amin ..gözün aydın rabbim tamamına erdirsin ben 12 nisanda transfer oldum düne kadar hicbisey hissetmiyordum dunden beri adet olacakmis gibi agri hissediyorum canim sıkılmıştı o yuzden sordum test falan da yapmadım

Simdi bana kızmayın bak ama birsey daha aklima takıldı....e bu igne idrarda pozitif gösteriyorsa kanda testi de yanıltıcı olmaz mi o da pozitif cikmaz mi...🤔🤔 idrara karışıyor da kana karismiyor mu bi igne
Kana da çıkar kuzum ama tahmin edebilirsin değerini biliyorsun ya artık sayısal olarak yüksekse tek başına iğne etkisi olamaz

Haklısın ama ilacın yükseltmesi beta da herde 30 40 anca olur bi 90 100 cikarmaz onu da kac cikacagı belirleyecektir diye dusunuyorm

X