2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

kızlar çok acil bir sorum var transferimin 8. günü biraz önce çok az lekelenme gibi kahverengiye benzeyen kanama oldu çok korkuyorum fikri olan var mı nolur yardımcı olun

Valla ben de anlamadm bakalm görcez 😂
Kendi jinekologum haftaya ultrasona gel yazdı
Tüp bebek merkezi 15 gün sonra gel yazmış
Napayım sizce kendi dr uma ne zaman gideyim. Merkezdeki dr la devam etmicem cnku muayenesi 1000 tl 🙈🙈🙈
Haftaya gidersin cnm hem hcg de 2 3 bin olur keseyi vs gorursunuz🥰🧿

kızlar çok acil bir sorum var transferimin 8. günü biraz önce çok az lekelenme gibi kahverengiye benzeyen kanama oldu çok korkuyorum fikri olan var mı nolur yardımcı olun
Canım tutunma belirtisi olabilir uzan doktorunu ara progesteron takviyesi tavsiye eder muhtemelen muhakkak ara. Hayırlısı olsun inşallah 🙂

Canım tutunma belirtisi olabilir uzan doktorunu ara progesteron takviyesi tavsiye eder muhtemelen muhakkak ara. Hayırlısı olsun inşallah 🙂
hem ağızdan hem fitil olarak progesteron alıyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum aynı durumu yaşayan oldu mu acaba çok tedirgin oldum cevabınız için çok teşekkür ederim.

Hadi katlansın inşallah kuzum bence seninki geç tutunmuş biraz yüzeyim demiş aranmış rahimde kendine göre bir yer 🙂 şöyle denize nazır orman içinde bir konut bulunca yerleşmiş 🤪 gayet güzel endişe etme diye öyle yazıyorum kuzum 💞🤩
Çoooook teşekkür ederim canım. 🥰
İnşallah seninki de öyle olur. 😉
Transfer günü dahil 9 mu canım transfer günü sayılmıyor ya bazı merkezlerde
Transfer gününü saymıyorum ben.
9 Nisan da mı oldun transfer
Evet, 9 Nisan. Çok teşekkür ederim. 🥰
Maşallah kuzucum benim.betan kaç çıkmıştı bu durumda
Teşekkür ederim. 🥰 40,61
Hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah canım 🙏
Amin, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. 🥰

X