- 2 Haziran 2011
- 1.107
- 2.351
- 333
Seninki artik hissetmenin ötesinde bence pozitifsinBenimle ilgili ne hissediyorsunuz kizlar var mi hisleri kuvvetli olan bacimlar![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki artik hissetmenin ötesinde bence pozitifsinBenimle ilgili ne hissediyorsunuz kizlar var mi hisleri kuvvetli olan bacimlar![]()
![]()
Hadi katlansın inşallah kuzum bence seninki geç tutunmuş biraz yüzeyim demiş aranmış rahimde kendine göre bir yerKan sonucum çıktı.
40,61
Hayır yavrum hiç öyle düşünme ilaçlar varken adet görmen çok çok zor. Aklına o gelmesin. Akışına bırak rahat ol. Allah gönlüne göre versinGerçekten mi? Benim ilk tedavim bilmiyorum tam olarak ne olacak ne bitecek ondan sizi daraltiyorum .aylardır geçici menopozdayım zaten negatif olursa adet göreceğim zannettim ya valla dünden beri acayip gerildim
Yok canim nerde bana hic sormadılar hatta hiç bir tedavimde sormadılar...1 embriyomda olsa 3 4 te olsa zaten daha fazlası bende hiç olmadı hep 5.gune götürmeye çalıştılar ve soran da olmadiKızlar selam
Opu işleminden sonra sizi arayıp 5. güne gidelim mi diye sordular mı ? Yani 3. günde kalmak ya da 5 e gitmek sizin kararınız mı ? 7 tane embriyom var 1. Kalite dendi ama hepsi 3. Gün donduruldu. 5. güne gitselerdi pazara denk gelecekti acaba tatil günü diye es mi geçildi diye düşünmeden edemiyorum. Ayın 24 ünde transferim olacak inşallah gün yaklaştıkça herşeyi kafaya takar oldum![]()
Hadi insallah dediğin gibi olurSeninki artik hissetmenin ötesinde bence pozitifsinArtik stresi birakman lazım gel git olma
![]()
Merhaba kuzum öncelikle embriyo sayın maşallah çok güzel eminin içinde sana tutunacak minnoşlar var. Benim doktorum asla sormaz o konuyu. Kendi karar veriyor ve genelde üçüncü güne kadar gidiyor hayırlı olsun tedavinKızlar selam
Opu işleminden sonra sizi arayıp 5. güne gidelim mi diye sordular mı ? Yani 3. günde kalmak ya da 5 e gitmek sizin kararınız mı ? 7 tane embriyom var 1. Kalite dendi ama hepsi 3. Gün donduruldu. 5. güne gitselerdi pazara denk gelecekti acaba tatil günü diye es mi geçildi diye düşünmeden edemiyorum. Ayın 24 ünde transferim olacak inşallah gün yaklaştıkça herşeyi kafaya takar oldum![]()
Bana da sormadilar hiç canim. Az kalmis seninde günun hayirli olsun simdidenKızlar selam
Ben ki dünyanın en gamsız insanıyım günlerdir kafamı yastığa koyunca düşünmeden edemiyorum. Kendi kendime konuşuyorum sürekliYok canim nerde bana hic sormadılar hatta hiç bir tedavimde sormadılar...1 embriyomda olsa 3 4 te olsa zaten daha fazlası bende hiç olmadı hep 5.gune götürmeye çalıştılar ve soran da olmadi![]()
Hayırlı olsun canımKızlar selam![]()
Transfer günü dahil 9 mu canım transfer günü sayılmıyor ya bazı merkezlerdeAmin, inşallah.
Darısı herkese...
Çok teşekkür ederim, bugün 9.gün canım.![]()
Teşekkür ederim inşallah. Hepimizin gönlünce olsunMerhaba kuzum öncelikle embriyo sayın maşallah çok güzel eminin içinde sana tutunacak minnoşlar var. Benim doktorum asla sormaz o konuyu. Kendi karar veriyor ve genelde üçüncü güne kadar gidiyor hayırlı olsun tedavin![]()
Allah razı olsun kuzum sağ olTeşekkür ederim inşallah. Hepimizin gönlünce olsunGünlerdir fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı ve hepiniz dualarımdasınız
![]()
Yaa çok rahatladımHayırlı olsun canımhayır sorulmadı, bu hastanın tercihine göre değil merkez karar veriyor, ben öyle biliyorum. Pazara denk gelsin pazarda embriyologlar çalışıyorlar benimde hatırladığım 5. Günüm pazara gelmişti
kafana takma drun en iyisini bilir
Çılgın kız. Rabbim gönlüne göre versin. Düşünme artık bak beni de baştan çıkarıyorsunuzBenimle ilgili ne hissediyorsunuz kizlar var mi hisleri kuvvetli olan bacimlar![]()
![]()
Artik olan oldu canim varsa varrrr yoksa yok amannn rahatlayayim test yapayim da dedim.Amma elime yüzüme bulaştırdım beter oldumÇılgın kız. Rabbim gönlüne göre versin. Düşünme artık bak beni de baştan çıkarıyorsunuzbenim yapmamam lazım. Bugün baştan çıkamam da zaten sokağa çıkma yasağı var
![]()
Bende merak ediyorum kızlar ben Konya novafertil Ali sami Gürbüzkızlar hangi kliniklere ve hekimlere takip oluyorsunuz memnun musunuz biraz kafamız dağılsın
Rica ederim canımYaa çok rahatladımçok teşekkür ediyorum
Allah razı olsun benim stresimi aldin biraz.Allah isteyen ,uğraşan herkesin yüzünü güldürsün hepimize yardim etsin çok sağolHayır yavrum hiç öyle düşünme ilaçlar varken adet görmen çok çok zor. Aklına o gelmesin. Akışına bırak rahat ol. Allah gönlüne göre versinumarım güzel haberlerini de alırız
![]()