- 2 Haziran 2011
- 1.107
- 2.351
- 333
Seninki artik hissetmenin ötesinde bence pozitifsin Artik stresi birakman lazım gel git olmaBenimle ilgili ne hissediyorsunuz kizlar var mi hisleri kuvvetli olan bacimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki artik hissetmenin ötesinde bence pozitifsin Artik stresi birakman lazım gel git olmaBenimle ilgili ne hissediyorsunuz kizlar var mi hisleri kuvvetli olan bacimlar
Hadi katlansın inşallah kuzum bence seninki geç tutunmuş biraz yüzeyim demiş aranmış rahimde kendine göre bir yer şöyle denize nazır orman içinde bir konut bulunca yerleşmiş gayet güzel endişe etme diye öyle yazıyorum kuzumKan sonucum çıktı.
40,61
Hayır yavrum hiç öyle düşünme ilaçlar varken adet görmen çok çok zor. Aklına o gelmesin. Akışına bırak rahat ol. Allah gönlüne göre versin umarım güzel haberlerini de alırızGerçekten mi? Benim ilk tedavim bilmiyorum tam olarak ne olacak ne bitecek ondan sizi daraltiyorum .aylardır geçici menopozdayım zaten negatif olursa adet göreceğim zannettim ya valla dünden beri acayip gerildim
Yok canim nerde bana hic sormadılar hatta hiç bir tedavimde sormadılar...1 embriyomda olsa 3 4 te olsa zaten daha fazlası bende hiç olmadı hep 5.gune götürmeye çalıştılar ve soran da olmadiKızlar selam
Opu işleminden sonra sizi arayıp 5. güne gidelim mi diye sordular mı ? Yani 3. günde kalmak ya da 5 e gitmek sizin kararınız mı ? 7 tane embriyom var 1. Kalite dendi ama hepsi 3. Gün donduruldu. 5. güne gitselerdi pazara denk gelecekti acaba tatil günü diye es mi geçildi diye düşünmeden edemiyorum. Ayın 24 ünde transferim olacak inşallah gün yaklaştıkça herşeyi kafaya takar oldum
Hadi insallah dediğin gibi olurSeninki artik hissetmenin ötesinde bence pozitifsin Artik stresi birakman lazım gel git olma
Merhaba kuzum öncelikle embriyo sayın maşallah çok güzel eminin içinde sana tutunacak minnoşlar var. Benim doktorum asla sormaz o konuyu. Kendi karar veriyor ve genelde üçüncü güne kadar gidiyor hayırlı olsun tedavinKızlar selam
Opu işleminden sonra sizi arayıp 5. güne gidelim mi diye sordular mı ? Yani 3. günde kalmak ya da 5 e gitmek sizin kararınız mı ? 7 tane embriyom var 1. Kalite dendi ama hepsi 3. Gün donduruldu. 5. güne gitselerdi pazara denk gelecekti acaba tatil günü diye es mi geçildi diye düşünmeden edemiyorum. Ayın 24 ünde transferim olacak inşallah gün yaklaştıkça herşeyi kafaya takar oldum
Bana da sormadilar hiç canim. Az kalmis seninde günun hayirli olsun simdidenKızlar selam
Ben ki dünyanın en gamsız insanıyım günlerdir kafamı yastığa koyunca düşünmeden edemiyorum. Kendi kendime konuşuyorum sürekliYok canim nerde bana hic sormadılar hatta hiç bir tedavimde sormadılar...1 embriyomda olsa 3 4 te olsa zaten daha fazlası bende hiç olmadı hep 5.gune götürmeye çalıştılar ve soran da olmadi
Hayırlı olsun canım hayır sorulmadı, bu hastanın tercihine göre değil merkez karar veriyor, ben öyle biliyorum. Pazara denk gelsin pazarda embriyologlar çalışıyorlar benimde hatırladığım 5. Günüm pazara gelmişti kafana takma drun en iyisini bilirKızlar selam
Transfer günü dahil 9 mu canım transfer günü sayılmıyor ya bazı merkezlerdeAmin, inşallah.
Darısı herkese...
Çok teşekkür ederim, bugün 9.gün canım.
Teşekkür ederim inşallah. Hepimizin gönlünce olsun Günlerdir fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı ve hepiniz dualarımdasınızMerhaba kuzum öncelikle embriyo sayın maşallah çok güzel eminin içinde sana tutunacak minnoşlar var. Benim doktorum asla sormaz o konuyu. Kendi karar veriyor ve genelde üçüncü güne kadar gidiyor hayırlı olsun tedavin
Allah razı olsun kuzum sağ olTeşekkür ederim inşallah. Hepimizin gönlünce olsun Günlerdir fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı ve hepiniz dualarımdasınız
Yaa çok rahatladım çok teşekkür ediyorumHayırlı olsun canım hayır sorulmadı, bu hastanın tercihine göre değil merkez karar veriyor, ben öyle biliyorum. Pazara denk gelsin pazarda embriyologlar çalışıyorlar benimde hatırladığım 5. Günüm pazara gelmişti kafana takma drun en iyisini bilir
Çılgın kız. Rabbim gönlüne göre versin. Düşünme artık bak beni de baştan çıkarıyorsunuz benim yapmamam lazım. Bugün baştan çıkamam da zaten sokağa çıkma yasağı varBenimle ilgili ne hissediyorsunuz kizlar var mi hisleri kuvvetli olan bacimlar
Artik olan oldu canim varsa varrrr yoksa yok amannn rahatlayayim test yapayim da dedim.Amma elime yüzüme bulaştırdım beter oldum Ben ettim sen etmeÇılgın kız. Rabbim gönlüne göre versin. Düşünme artık bak beni de baştan çıkarıyorsunuz benim yapmamam lazım. Bugün baştan çıkamam da zaten sokağa çıkma yasağı var
Bende merak ediyorum kızlar ben Konya novafertil Ali sami Gürbüzkızlar hangi kliniklere ve hekimlere takip oluyorsunuz memnun musunuz biraz kafamız dağılsın
Rica ederim canımYaa çok rahatladım çok teşekkür ediyorum
Allah razı olsun benim stresimi aldin biraz.Allah isteyen ,uğraşan herkesin yüzünü güldürsün hepimize yardim etsin çok sağolHayır yavrum hiç öyle düşünme ilaçlar varken adet görmen çok çok zor. Aklına o gelmesin. Akışına bırak rahat ol. Allah gönlüne göre versin umarım güzel haberlerini de alırız